- 8 Şubat 2018
- 3.605
- 2.576
kuzum bence erkek Allah sağlıcakla kucağına aldırsınEki Görüntüle 3032012
Bende elimdeki butun usg attim bende yorum alabilir miyim ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzum bence erkek Allah sağlıcakla kucağına aldırsınEki Görüntüle 3032012
Bende elimdeki butun usg attim bende yorum alabilir miyim ?
Hepsi karindan. Neden erkek dedin ?kuzum bence erkek Allah sağlıcakla kucağına aldırsın
Karindan canimkuzucum tabiki bakarım ilk fotolar vajina dan mı bakıldı?
kuzu ben ilk fotoları vajinal diye yorumladım diğer fotolara da bakınca kararsız kalmıştım ama karından ise tüm fotolar birbirini destekliyor ve prenses geliyor haberin olsunHepsi karindan. Neden erkek dedin ?
Yaaa nur gercekten mi ? Dogru mu cikar genellikle tahminin ? Bir oglum var farkli bir meyve tadini o kadar cok almak istiyorum ki allah herkesin gönlunden geceni saglikli bir sekilde versin insallah.Okuzu ben ilk fotoları vajinal diye yorumladım diğer fotolara da bakınca kararsız kalmıştım ama karından ise tüm fotolar birbirini destekliyor ve prenses geliyor haberin olsun
Kuzum doğru çıkan çoğunlukta ama elbetteki çıkmayan da var . Allah gönlünden geçeni nasip etsin ama bence kız .. Mutlaka öğrenince haber verYaaa nur gercekten mi ? Dogru mu cikar genellikle tahminin ? Bir oglum var farkli bir meyve tadini o kadar cok almak istiyorum ki allah herkesin gönlunden geceni saglikli bir sekilde versin insallah.
Allah kalbinden geçeni sağlıkla versin diyim o zaman :) Güzel haberlerini dört gözle bekliyorumNisan basinda ogrenicem insallah soylerim
Herkese merhabaaaa az önce öğrendim gerçekten prenses geliyormuş ya doktorum geçen muayenede erkek olabilir demişti. Siz kız demiştiniz. Şimdi doktorum da kesin kız dedi. Siz bir harikasınızfıstık bir prensese benziyor canım lütfen öğrenince bizlere de haber ver
yaaaaa canımmm bu muhteşem bir haber oh ohhh maşallah gönlünden geçen oldu sağlıcakla kucağınıza alın inşallahHerkese merhabaaaa az önce öğrendim gerçekten prenses geliyormuş ya doktorum geçen muayenede erkek olabilir demişti. Siz kız demiştiniz. Şimdi doktorum da kesin kız dedi. Siz bir harikasınız
Önce sağlık tabi ki ama çok heyecan yaptım çok mutlu oldum
Allahım herkese sağlıklı sıhhatli güzel evlatlar nasip etsin
Herkese merhabaaaa az önce öğrendim gerçekten prenses geliyormuş ya doktorum geçen muayenede erkek olabilir demişti. Siz kız demiştiniz. Şimdi doktorum da kesin kız dedi. Siz bir harikasınız
Önce sağlık tabi ki ama çok heyecan yaptım çok mutlu oldum
Allahım herkese sağlıklı sıhhatli güzel evlatlar nasip etsin
Ben ben benGünaydın canlarım
Size yine efsane bir soruyla geldim Göğüs ucu kararan göbeğinde ve göğsünde kıllanma yaşayan veya memelerinden biri diğerinden daha çabuk büyüyen var mı?
hepsi birer belirti bence sevinmelisinizBen ben ben
yorumladıklarıma hep uğurlu geliyorum galiba kızlar erkek gibi duruyor kuzum plesanta maşallahMerhaba Pasha22 benim ultrasonumu da yorumlar misin lutfen hepsi karından 7+2 hafta Eki Görüntüle 3032686 Eki Görüntüle 3032690
Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah çok teşekkürler canım :)y
yorumladıklarıma hep uğurlu geliyorum galiba kızlar erkek gibi duruyor kuzum plesanta maşallah
9+6 iken erkek olabilir dedi. Yani Nur hanıma cinsiyet tahmini için gönderdiğim görüntülere bakarak demişti. Bir çıkıntı görmüştü. Ama erkendi zaten o sürede. Kızlarda da çıkıntı oluyor zaten. Ben umudumu kaybetmemiştim o sebeple sonuç kız çıktıSiz kac haftalik erkek olabilir dedi doktor ?
Evet cok erken bi tahminmis gercekten Bana 15’de erkek dedi ben umudumu kaybetmedim sordum banada kiz dedi bakalim ne olcak9+6 iken erkek olabilir dedi. Yani Nur hanıma cinsiyet tahmini için gönderdiğim görüntülere bakarak demişti. Bir çıkıntı görmüştü. Ama erkendi zaten o sürede. Kızlarda da çıkıntı oluyor zaten. Ben umudumu kaybetmemiştim o sebeple sonuç kız çıktı