- 8 Şubat 2018
- 3.605
- 2.576
ilki de mi erkek inşallah yanılıyorumdur kuzum hem zaten çok küçük iki üç hafta sonra görüntünü tekrar yolla bi nub bakalımAnaam ikinci de erkek diyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilki de mi erkek inşallah yanılıyorumdur kuzum hem zaten çok küçük iki üç hafta sonra görüntünü tekrar yolla bi nub bakalımAnaam ikinci de erkek diyosun
Eveet oğlum var 2 hafta sonra gidince yine eklerimilki de mi erkek inşallah yanılıyorumdur kuzum hem zaten çok küçük iki üç hafta sonra görüntünü tekrar yolla bi nub bakalım
o zaman Allah gönlünden geçeni sağlıcakla versin diyelimEveet oğlum var 2 hafta sonra gidince yine eklerim
Aminnn canimmm iyi yaptin kız ne güzel eğleniyoruz stress atıyoruz işteFalcı bacı Nur ay kız valla çevremdekilere hep baktım çoğu çıktı tabi yanılmalarda olmuştu ben de dedim böyle bir başlık açayım en azından merakımız gider Allah herkese hayırlı sağlıklı bir bebek versin cinsiyet çok sonra
Doktor kıza benziyor dedi bugün Pasha2211+2 de olan görüntümüz karından bakıldı bana da bi tahminde bulunur musunuz
o zaman Allah gönlünden geçeni sağlıcakla versin diyelim
kuzum haber verdiğin için saolasın tahminimizde biz de kız demiştik Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinDoktor kıza benziyor dedi bugün Pasha22
Bende cumartesi gideceğim bakalım tahminin tutacak mıkuzum haber verdiğin için saolasın tahminimizde biz de kız demiştik Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
darısı diğer tahminlerimizin başınaHayırlı sağlıklı olsun inşallah bacımmm Pasha22 tuttu tahmini
haber vermeyi sakın unutmaBende cumartesi gideceğim bakalım tahminin tutacak mı
Amin inşallahdarısı diğer tahminlerimizin başına
Yok yok unutmam aklımdasın merak etmehaber vermeyi sakın unutma
10+2 den bi cinsiyet tahmini alayımilki de mi erkek inşallah yanılıyorumdur kuzum hem zaten çok küçük iki üç hafta sonra görüntünü tekrar yolla bi nub bakalım
kuzucum kız gibi duruyor Allah gönlünden geçeni sağlıcakla versin10+2 den bi cinsiyet tahmini alayım
kuzucum kız gibi duruyor Allah gönlünden geçeni sağlıcakla versin
amin inşallah 4 nisanda doktora giidcem 14 haftalık olcak doktor cinsiyet tahmini yaparsa yazarımkuzucum kız gibi duruyor Allah gönlünden geçeni sağlıcakla versin
6+3 karından kuzum ayy bakayım ne çıkacakSelam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
kuzum erkek gibi duruyor başka görüntüsü var mı?6+3 karından kuzum ayy bakayım ne çıkacak
Bunlar var aynı gündenkuzum erkek gibi duruyor başka görüntüsü var mı?
kuzum erkek gibi duruyorBunlar var aynı günden