Bu belirtiler erkek bebek belirtileri mi ?Günaydın canlarım
Size yine efsane bir soruyla geldim Göğüs ucu kararan göbeğinde ve göğsünde kıllanma yaşayan veya memelerinden biri diğerinden daha çabuk büyüyen var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu belirtiler erkek bebek belirtileri mi ?Günaydın canlarım
Size yine efsane bir soruyla geldim Göğüs ucu kararan göbeğinde ve göğsünde kıllanma yaşayan veya memelerinden biri diğerinden daha çabuk büyüyen var mı?
Nurcum bunada yorum yapabilir misin cinsiyeti ne ?y
yorumladıklarıma hep uğurlu geliyorum galiba kızlar erkek gibi duruyor kuzum plesanta maşallah
Öyle diyorlar kuzum da ben pek ihtimal vermiyorumBu belirtiler erkek bebek belirtileri mi ?
kuzucum vajinal görüntüler mi.?Nurcum bunada yorum yapabilir misin cinsiyeti ne ?
canım vajina dan mı bakıldı?Bak bakalım benimki neymiş
Merhaba bende 9+6 haftalik hamileyim , karından bakildi, cinsiyeti sizce nedir? Her seyden once saglikli olsun ins, ilk bebegim olacakSelam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
Duzeltme 8+6 haftalik hamileyimMerhaba bende 9+6 haftalik hamileyim , karından bakildi, cinsiyeti sizce nedir? Her seyden once saglikli olsun ins, ilk bebegim olacak
kuzucum günaydın Allah sağlıcakla kucağına aldırsın öncelikle Erkek gibi duruyorMerhaba bende 9+6 haftalik hamileyim , karından bakildi, cinsiyeti sizce nedir? Her seyden once saglikli olsun ins, ilk bebegim olacak
bekliyoruzAyyy yarın randevum var gider gitmez size ultrason fotoğrafımı atıcamm çok merak ettim
Hayir canim karindankuzucum vajinal görüntüler mi.?
Tesekkur ederim cevabiniz icin, ogrenince net olarak size yazarimkuzucum günaydın Allah sağlıcakla kucağına aldırsın öncelikle Erkek gibi duruyor
kesen çok güzel maşallah prenses gibi duruyor kuzum Allah sağlıcakla gönlünden geçeni nasip etsinNurcum bunada yorum yapabilir misin cinsiyeti ne ?
Benim degil canim bu arkadasimin benimkine once yorum yaptin banada kiz dedin ama bu arkadas bugun doktora gitti evet doktor kiz demis biraz once soylemis tebrik ederimkesen çok güzel maşallah prenses gibi duruyor kuzum Allah sağlıcakla gönlünden geçeni nasip etsin
tebrik ediyorum arkadaşınızıda tahminlerimiz tutmaya devam ediyor maşallahBenim degil canim bu arkadasimin benimkine once yorum yaptin banada kiz dedin ama bu arkadas bugun doktora gitti evet doktor kiz demis biraz once soylemis tebrik ederim
Neye gore tahmin ediyosun canim ? Bizede ogrettebrik ediyorum arkadaşınızıda tahminlerimiz tutmaya devam ediyor maşallah
kuzu o kadar karmaşık ki mesajla inan mümkün değil sana anlatmam. Çocuğun kafa yapısı, omurilik yapısı, kesen şekli, ileriki haftalarsa nub şekli plesantanın durduğu taraf vs.... yani hepsini harmanlayıp bakıyorsunNeye gore tahmin ediyosun canim ? Bizede ogret
kuzum buda kız gibi duruyor bu sene kız yılı diye boşa demiyorum gelsin prenseslerimizEki Görüntüle 3033276
Bida bi arkadasimin bunuda yorumlayabilir misin ? Karindan.