- 7 Temmuz 2021
- 1.121
- 1.526
Gönlüm kız hislerim kızdan yana ama hayırlısı neyse o olsunkuzum erkek gibi duruyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gönlüm kız hislerim kızdan yana ama hayırlısı neyse o olsunkuzum erkek gibi duruyor
ilk çocuğun mu olacak kuzuGönlüm kız hislerim kızdan yana ama hayırlısı neyse o olsun
Evet inşallah ilk olacak daha önce düşüklerim olduilk çocuğun mu olacak kuzu
Allah sağlıcakla kucağına aldırsın gönlünden geçeni nasip etsinEvet inşallah ilk olacak daha önce düşüklerim oldu
canım folk sac oluşmuş ama bebeği tam göremedim ben, vajinal görüntü dimi?benım de 6 haftalık tahmın yapar mısınız bugunden daha benek görünmüyo tam ama belki keseden tagmın olur
vajina dan çekindiyse kız gibi duruyor canım ama şuan bu yorum çok sağlıksız çünkü görünmüyor bile sen bi hafta geçsin o halini bir daha at banabenım de 6 haftalık tahmın yapar mısınız bugunden daha benek görünmüyo tam ama belki keseden tagmın olur
Hayır karından ultrasoncanım folk sac oluşmuş ama bebeği tam göremedim ben, vajinal görüntü dimi?
Bende kız hissediyorum Saglıklı olsun yetervki hiç mühim degilvajina dan çekindiyse kız gibi duruyor canım ama şuan bu yorum çok sağlıksız çünkü görünmüyor bile sen bi hafta geçsin o halini bir daha at bana
Amin canım cümlemizeAllah sağlıcakla kucağına aldırsın gönlünden geçeni nasip etsin
canım. karından görüntü ise erkek süpriz yapmasın bebeğin sanaBende kız hissediyorum Saglıklı olsun yetervki hiç mühim degil
Hayırlısı olsun canı sagolsun bebemincanım. karından görüntü ise erkek süpriz yapmasın bebeğin sana
Allah razı olsun canım benimm doktor tam emin konuşmadı ama bence de kız başka bisey çıkmaz gibiHayırlı sağlıklı olsun inşallah bacımmm Pasha22 tuttu tahmini
Ne demek ama o kadar kişi kız dedi ki arkadaşlardan herkeste öyle hissetmiş valla maşallah tuttukuzum haber verdiğin için saolasın tahminimizde biz de kız demiştik Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
çok sevindim canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinPasha22 canım tahminin doğru çıktı smd geldim Dr dan erkekmiş cinsiyeti
kuzum ilk bebeğin de erkekti dimi ikinci erkek şaşırttı mı seni? gönlünden geçen neydi?Pasha22 canım tahminin doğru çıktı smd geldim Dr dan erkekmiş cinsiyeti
kuzucum ikiside karından mı? birde ilk fotosunu biraz daha uzaktan ve net gönderebilir misinMerhaba 10 ve 8 haftalık görüntümüz tahmininiz nedir Teşekkür ederim şimdiden Pasha22
kuzucum erkek gibi duruyor. rica ederim öğrenince haber vermeyi unutma olur mu Allah gönlündekini sağlıcakla nasip etsinEvet ikiside karından