- 25 Şubat 2016
- 7.543
- 11.892
- 248
- 31
Peki sence bu ney 8 haftalık karından
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki sence bu ney 8 haftalık karından
hislerine göre yorum yapıosn sen sanırım
Hissime göre söylüyorum kız mı buPeki sence bu ney 8 haftalık karından
bilmiorum ki daha doktordan öğrenemedimHissime göre söylüyorum kız mı bu
Merhabalar bende sormuştum ancak gözünüzden kaçtı galiba yoğunluktan müsait bir anınızda yorumlayabilir misinizo zaman prensesin geliyor![]()
hala bir tahminde bulunmamış olamaz doktorunuz?
Göstermiyor dedi sanırım tam emin olamadığı için birşey söylemek istemedi.3 hafta sonra gelmemi söyledi.
Merhaba bana da söyleyebilir misiniz :) 7+2 karınndan
paşa gibihala bir tahminde bulunmamış olamaz doktorunuz?
Paşa gibiBana da tahmin edebilir misiniz 11 haftalık karından
prenses gibiMerhaba 11 haftalık karından bakıldı cinsiyet tahmini yapar mısınızEki Görüntüle 3091549 Eki Görüntüle 3091549![]()
mesajın nerde kaldı etiketleyin oraya bakayım, gözden kaça biliyorMerhabalar bende sormuştum ancak gözünüzden kaçtı galiba yoğunluktan müsait bir anınızda yorumlayabilir misiniz![]()
Merhabalar bende çok merak ediyorum benimkine de bi yorum yapabilir misiniz acaba karından 12+6![]()
Bizi de yorumlar mısın canım gözünden kaçmış sanırım karından cekildiEki Görüntüle 3088933 13 haftalıgız meraktan çatlıcam yakında doktor bi dahaki gelişinde söyleyebilirim dedi taa kurban bayramından sonraLütfen bize de bir tahminde bulunur musunuz teşekkürler
![]()
iki kese duruş görüntüsü de farklı
çok net değil foto ama prenses gibiEki Görüntüle 3088933 13 haftalıgız meraktan çatlıcam yakında doktor bi dahaki gelişinde söyleyebilirim dedi taa kurban bayramından sonraLütfen bize de bir tahminde bulunur musunuz teşekkürler
![]()