- 8 Şubat 2018
- 3.605
- 2.574
o zaman prensesin geliyorEvet fotoğraf çekimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zaman prensesin geliyorEvet fotoğraf çekimi
birinin sağda diğerinin solda durması. lazım, ilginç. 7 haftalık olana yorum yapmak daha doğru diye düşünüyorum ve paşa gibiPasha22 Merhabalar bana da bakabilir misiniz acaba
1.fotograf (Bana göre 5+2 doktora göre 6+2) Vajinal
2. Fotoğraf (Bana göre 7+5 doktora göre 7+2 ) Karından (Doktorum haftaya bir türlü karar veremiyo galiba )
hala bir tahminde bulunmamış olamaz doktorunuz?14+1 cinsiyet tahmini alabilirmiyim
prenses gibi.Selaaammm 8+1 karından bakıldı bizde tahmin alabilir miyizzz
Eki Görüntüle 3091222
tam ortada ama prenses gibi sankiMerhaba 7 buçuk haftalık tahmin ederseniz sevinirim
Çok teşekkür ederim hayırlısı olsun öğrenince buradan paylaşacağım sizinle inşallahbirinin sağda diğerinin solda durması. lazım, ilginç. 7 haftalık olana yorum yapmak daha doğru diye düşünüyorum ve paşa gibi
Diğer haftalardaki görüntülerimizi de paylaşıyorum canım görüntüler karındanBizim içinde tahminde bulunabilir misin son görüntümüz 9+5 günlük bebeğimiz
Merhaba bana da söyleyebilir misiniz :) 7+2 karından:)Paşa gibi
ErkekBizim içinde tahminde bulunabilir misin son görüntümüz 9+5 günlük bebeğimiz
Erkek
Peki sence bu ney 8 haftalık karından
hislerine göre yorum yapıosn sen sanırım
Hissime göre söylüyorum kız mı buPeki sence bu ney 8 haftalık karından
bilmiorum ki daha doktordan öğrenemedimHissime göre söylüyorum kız mı bu
Merhabalar bende sormuştum ancak gözünüzden kaçtı galiba yoğunluktan müsait bir anınızda yorumlayabilir misinizo zaman prensesin geliyor
hala bir tahminde bulunmamış olamaz doktorunuz?
Göstermiyor dedi sanırım tam emin olamadığı için birşey söylemek istemedi.3 hafta sonra gelmemi söyledi.