- 25 Şubat 2016
- 7.543
- 11.892
- 248
- 31
hiç şansım kalmadı galibasolda kız sağda erkek derler ama değişkenlikte gösterebiliyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç şansım kalmadı galibasolda kız sağda erkek derler ama değişkenlikte gösterebiliyor
Yaa inşallah cok teşekkür ederımprenses gibi![]()
Karından ilki bir aylık diğeri üç yâda ikiSelam Kızlarbir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile.Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın![]()
İlk fotoya göre paşa, ikinci foto net değilKarından ilki bir aylık diğeri üç yâda iki
Maşallah prensesNursucum merhaba kardeşim için tahmin yapmıştın kız demiştin. Ve dün öğrendi Kızımız geliyor![]()
paşa gibiBana da tahmin edebilir misiniz 11 haftalık karından
6-7-8 haftalık fotolarına da bi bakayım ona göre yorum yapayımPasha22 mrb canım daha önce kuzenime tahmin yapmistin doğru çıktı teşekkür ederim bir tane de yengemin cinsiyet tahmini yapar mısın rica etsem
![]()
Canım sordum da bulamamış ya eski fotoları6-7-8 haftalık fotolarına da bi bakayım ona göre yorum yapayım
Merhaba 8 haftalık karından bakıldıSelam Kızlarbir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile.Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın![]()
Merhaba 8 haftalık karından bakıldı yorumlar mısınız6-7-8 haftalık fotolarına da bi bakayım ona göre yorum yapayım
Prenses gibi duruyorMerhaba 8 haftalık karından bakıldı
bu görüntü elinizdeki fotodan çekildi dimi doktorun ekranından değil?
karından mı?Merhaba 7 buçuk haftalık tahmin ederseniz sevinirim![]()