- 30 Ekim 2018
- 2.932
- 4.306
vallahi atlamışım senin prenses gibi canım öğrenince haberlerini bekliyorum
Yaa inşAllah dediğin gibidir bir tane oğlum var bir tane de kız evlat nasip eder inşaAllah Rabbim haber vericem canım mutlaka daha 1,5ay var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vallahi atlamışım senin prenses gibi canım öğrenince haberlerini bekliyorum
Bilmm ikisinde de aynı taraftatuhaf ikisi fotoda da sağda, vajinal da sağda karından solda olması lazım
yolk sac daha çok büyük bir sonraki görüntüne yorum yapmak doğru olırBenide gööör alttan muayene 5+5 ,hep sağ tarafımda ağrı oluyo
Eki Görüntüle 3089977
prenses gibiMerhaba karından 6+3 görüntü suan 8haftalıgız banada cınsıyet tahmını yapabılırmısınız:)
Beni de unutma kuşumEki Görüntüle 3088933 13 haftalıgız meraktan çatlıcam yakında doktor bi dahaki gelişinde söyleyebilirim dedi taa kurban bayramından sonra Lütfen bize de bir tahminde bulunur musunuz teşekkürler
bebeği hissettiğimiz taraf cinsiyetle alakası olur mu?Benim sol kasığımda hissettim hep bide sağlık ocagındada kalp atışlarını sol kasıkta duydular.prenses gibi
Birde böyle bakın ikisi yan yanatuhaf ikisi fotoda da sağda, vajinal da sağda karından solda olması lazım
solda kız sağda erkek derler ama değişkenlikte gösterebiliyorbebeği hissettiğimiz taraf cinsiyetle alakası olur mu?Benim sol kasığımda hissettim hep bide sağlık ocagındada kalp atışlarını sol kasıkta duydular.
12 haftalıkkrn gittiğimde ultrasyon görüntüsü vermediler ya cinsiyet soruncada erken dediler çatlıorum meraktan
tamam şimdi oldu siz fotoyu ters çekmişsiniz biri sağda biri solda, yaptığım tahmin geçerliBirde böyle bakın ikisi yan yana
Erkek yani iki oglandan sonra üçüncüsünde erkek olursa kısmet artik sağlıklı olsun datamam şimdi oldu siz fotoyu ters çekmişsiniz biri sağda biri solda, yaptığım tahmin geçerli
12 haftalıkken canımkaç haftalıkken kız demişti Kendime pay çıkarmaya çalışıorum
hiç şansım kalmadı galibasolda kız sağda erkek derler ama değişkenlikte gösterebiliyor
Yaa inşallah cok teşekkür ederımprenses gibi
Karından ilki bir aylık diğeri üç yâda ikiSelam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
İlk fotoya göre paşa, ikinci foto net değilKarından ilki bir aylık diğeri üç yâda iki
Maşallah prenses tahmin tuttu kardeşinizi tebrik ediyorumNursucum merhaba kardeşim için tahmin yapmıştın kız demiştin. Ve dün öğrendi Kızımız geliyor