- 28 Ekim 2021
- 322
- 170
- 25
Merhaba bana da söyleyebilir misiniz :) 7+2 karınndan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bana da söyleyebilir misiniz :) 7+2 karınndan
paşa gibihala bir tahminde bulunmamış olamaz doktorunuz?
Paşa gibiBana da tahmin edebilir misiniz 11 haftalık karından
prenses gibiMerhaba 11 haftalık karından bakıldı cinsiyet tahmini yapar mısınızEki Görüntüle 3091549 Eki Görüntüle 3091549
mesajın nerde kaldı etiketleyin oraya bakayım, gözden kaça biliyorMerhabalar bende sormuştum ancak gözünüzden kaçtı galiba yoğunluktan müsait bir anınızda yorumlayabilir misiniz
Pasha22Merhabalar bende çok merak ediyorum benimkine de bi yorum yapabilir misiniz acaba karından 12+6
Bizi de yorumlar mısın canım gözünden kaçmış sanırım karından cekildiEki Görüntüle 3088933 13 haftalıgız meraktan çatlıcam yakında doktor bi dahaki gelişinde söyleyebilirim dedi taa kurban bayramından sonra Lütfen bize de bir tahminde bulunur musunuz teşekkürler
iki kese duruş görüntüsü de farklı soldakine göre paşa sağdakine göre prenses. bilemedim..
çok net değil foto ama prenses gibiEki Görüntüle 3088933 13 haftalıgız meraktan çatlıcam yakında doktor bi dahaki gelişinde söyleyebilirim dedi taa kurban bayramından sonra Lütfen bize de bir tahminde bulunur musunuz teşekkürler
yolk sac çok büyük henüz, 7-8 haftalık fotosu var mı6+4 vajinal ultrason Pasha22
Sanırım görmediniz rica etsem tekrar bakar mısınız karından bu arada ultrason Pasha22Merhaba bana da söyleyebilir misiniz zahmet olmazsa :) 10+0 haftalık
Son görüntü buyolk sac çok büyük henüz, 7-8 haftalık fotosu var mı
Merhabalar bende çok merak ediyorum benimkine de bi yorum yapabilir misiniz acaba karından 12+6 Pasha22tıkla...