- 8 Şubat 2018
- 3.605
- 2.574
Maşallah diyelim Sağlıcakla kucağınıza alın inşallahMerhaba Pasha22 bugün cinsiyetimiz belli oldu son tahmininde dediğin gibi oğluş geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah diyelim Sağlıcakla kucağınıza alın inşallahMerhaba Pasha22 bugün cinsiyetimiz belli oldu son tahmininde dediğin gibi oğluş geliyor
prenses gibiMerhabalar bende çok merak ediyorum benimkine de bi yorum yapabilir misiniz acaba karından 12+6 Pasha22
uzaktan çeker misinMerhaba bana da söyleyebilir misiniz zahmet olmazsa :) 10+0 haftalık
Yaaa çok teşekkür ederim inşallah pazartesi öğreneceğiz kesin haber edicem sizeprenses gibi
uzaktan çeker misin
uzaktan çeker misin
Pasha22 gormediniz galiba lutfen benimkinidr yorumlayabilirmisiniz6+5 haftalik alttan cekildi. Yorumlayabilirmisiniz
Çok arada paşa gibi ama başka fotosu var mı?6+5 haftalik alttan cekildi. Yorumlayabilirmisiniz
merhaba, prenses gibiMerhaba bana da söyler misiniz zahmet olmazsa her ikisi de karından 1.si 8. Hafta 2.ve 3.sü 12. Hafta
prenses gibiEki Görüntüle 3092834 7 +3 karından ultrason sizce cinsiyeti ne
prenses gibi
Çok teşekkürlermerhaba, prenses gibi
Teşekkür ederim sağolunprenses gibi
Iki tane var oda boyleÇok arada paşa gibi ama başka fotosu var mı?
prenses gibi9+4 günlük karından bakabilirmisiniz
tahminimiz tuttu yine hayırlı olsun, sağlıcakla kucağınıza alın inşallahPasha22 canım selam kaç kere ultrason fotoğrafı attıysam erkek dedin ben de öyle hissediyordum. Kontrole gittim 13+2de erkek olduğunu öğrendim