- 8 Şubat 2018
- 3.599
- 2.576
- 133
hay maşallah senin çok uzun boylu bir paşan gelecek gibi, Rabbim bilir, bizimki sadece tahminMerhaba 6 haftalık karından bakıldı. Yorumlarsanız sevinirim :)Pasha22
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hay maşallah senin çok uzun boylu bir paşan gelecek gibi, Rabbim bilir, bizimki sadece tahminMerhaba 6 haftalık karından bakıldı. Yorumlarsanız sevinirim :)Pasha22
Evet fotoğraf çekimibu görüntü elinizdeki fotodan çekildi dimi doktorun ekranından değil?
Cnm aslında doktorlar da biliyor ama soylemiyor hani cınsıyet ayrımı varya aldırırlar fılan diye o gune kadar blerek beklıyorlar aslında kesenin ceklinden olsun biliyo doktorlarBoş yapan sizsiniz.Doktorlarin 12. Haftadan önce göremediği cinsiyeti 6. Haftada nasıl kesin bir dille söyleyebiliyorsunuz?insanlar 10 yıl boşuna okuyor burada siz varken.
Evetkarından mı?
o zaman prensesin geliyorEvet fotoğraf çekimi![]()
birinin sağda diğerinin solda durması. lazım, ilginç. 7 haftalık olana yorum yapmak daha doğru diye düşünüyorum ve paşa gibiPasha22 Merhabalar bana da bakabilir misiniz acaba
1.fotograf (Bana göre 5+2 doktora göre 6+2) Vajinal
2. Fotoğraf (Bana göre 7+5 doktora göre 7+2 ) Karından (Doktorum haftaya bir türlü karar veremiyo galiba)
hala bir tahminde bulunmamış olamaz doktorunuz?14+1 cinsiyet tahmini alabilirmiyim
prenses gibi.
tam ortada ama prenses gibi sankiMerhaba 7 buçuk haftalık tahmin ederseniz sevinirim![]()
Çok teşekkür ederim hayırlısı olsun öğrenince buradan paylaşacağım sizinle inşallahbirinin sağda diğerinin solda durması. lazım, ilginç. 7 haftalık olana yorum yapmak daha doğru diye düşünüyorum ve paşa gibi
Diğer haftalardaki görüntülerimizi de paylaşıyorum canım görüntüler karındanBizim içinde tahminde bulunabilir misin son görüntümüz 9+5 günlük bebeğimiz
Merhaba bana da söyleyebilir misiniz :) 7+2 karından:)Paşa gibi
ErkekBizim içinde tahminde bulunabilir misin son görüntümüz 9+5 günlük bebeğimiz
Erkek