Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
paşa gibiBana da tahmin edebilir misiniz 11 haftalık karından
6-7-8 haftalık fotolarına da bi bakayım ona göre yorum yapayımPasha22 mrb canım daha önce kuzenime tahmin yapmistin doğru çıktı teşekkür ederim bir tane de yengemin cinsiyet tahmini yapar mısın rica etsem
Canım sordum da bulamamış ya eski fotoları6-7-8 haftalık fotolarına da bi bakayım ona göre yorum yapayım
Merhaba 8 haftalık karından bakıldıSelam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
Merhaba 8 haftalık karından bakıldı yorumlar mısınız6-7-8 haftalık fotolarına da bi bakayım ona göre yorum yapayım
Prenses gibi duruyorMerhaba 8 haftalık karından bakıldı
bu görüntü elinizdeki fotodan çekildi dimi doktorun ekranından değil?8 hafta karından
Eki Görüntüle 3091058
karından mı?Merhaba 7 buçuk haftalık tahmin ederseniz sevinirim
hay maşallah senin çok uzun boylu bir paşan gelecek gibi, Rabbim bilir, bizimki sadece tahminMerhaba 6 haftalık karından bakıldı. Yorumlarsanız sevinirim :) Pasha22
Evet fotoğraf çekimibu görüntü elinizdeki fotodan çekildi dimi doktorun ekranından değil?
Cnm aslında doktorlar da biliyor ama soylemiyor hani cınsıyet ayrımı varya aldırırlar fılan diye o gune kadar blerek beklıyorlar aslında kesenin ceklinden olsun biliyo doktorlarBoş yapan sizsiniz.Doktorlarin 12. Haftadan önce göremediği cinsiyeti 6. Haftada nasıl kesin bir dille söyleyebiliyorsunuz?insanlar 10 yıl boşuna okuyor burada siz varken.
Evetkarından mı?