Doğuma Hazırlık bebegınızın cınsıyetıne bakalım..dogrulugu yuksek..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5merhabalar ya ben de çok merak ettim bana da BAKARSANIZ SEVİNİRİM.8 mart 1984 doğumluyum.13 şubat 2009 son regli tarihim.şimdiden sağol

merhaba arkadaslar bır sıte buldum ve bebegınızın cınsıyetını bılıyor hatta o takvıme gore bebegıızın cınsıyetını belırlıyebılıyosunuz..bır cok arkadasımda denedık ve dogru cıktı .tabıkı once allahın takdırı bu..hadı deneyelım ve dogrulugunu herkesle paylasalım.
Bebeim - Bebek Cinsiyeti, Cinsiyet Tahmini, Gebelik Hesaplaycs, Bebek simleri, Bebek Astrolojisi
herkese kolay gelsın arkadaslar.ha bu arada uyelık ıstıyor bu sıte.ıstersenız ben sıze bakabılırım ben uyeyım oraya .sırf bu cınsıyet tahmını ıcın olmustum sevgıler...
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

banada bakarmısın canım 12/05/1982 09 ocak son adet tarihi
teşekkürler

banada bakarmısın cnm önceden bende bakıyodum bu sitede ama üyeligimi yenilemedim benim için bakarsan sevinirim 30.12.1985 doğumluyum 00,30 doğum saati sanırım onuda istiyordu 30.04.2009 adet tarihimm teşekür ederim şimdiden

Canım ya birde bana dener misin 2. çocuğum benim ilki kız onun doğum tarihi:10.10.2008
benim doğum tarihim:21.10.1979
Eşimin:27.01.1979
Son adet tarihimi hatırlamıyorum Şuan 8 haftalık hamileyim....

merhaba arkadaslar bır sıte buldum ve bebegınızın cınsıyetını bılıyor hatta o takvıme gore bebegıızın cınsıyetını belırlıyebılıyosunuz..bır cok arkadasımda denedık ve dogru cıktı .tabıkı once allahın takdırı bu..hadı deneyelım ve dogrulugunu herkesle paylasalım.
Bebeim - Bebek Cinsiyeti, Cinsiyet Tahmini, Gebelik Hesaplaycs, Bebek simleri, Bebek Astrolojisi
herkese kolay gelsın arkadaslar.ha bu arada uyelık ıstıyor bu sıte.ıstersenız ben sıze bakabılırım ben uyeyım oraya .sırf bu cınsıyet tahmını ıcın olmustum sevgıler...
bana da bakar mısın canım? doğum tarihim: 27/01/1977 sat:18/11/2008
teşekkür ederim.

merhabalar zahmet olmazsa banada bakarmısın doğum tarihim 6.12.1983 eşimin doğum tarihi 10.7.1970 sat 8.4.2009
şimdiden teşekkürler

slm kızlar.ne olur benimkinede bakın ölücem meraktan.doktor söylemiyo bi türlü.13.11.1978 doğum tarihim.6 mayıs son adetim.teşekkürler canım benim.

canım ben girdim olmadı hotmail adresini kabul etmiyor bakabilirsen sevinirim benim doğum tar 15.03.1987 son rengim 19.07.2009 şimdiden tşkrler

X