- 4 Şubat 2008
- 3.187
- 81
- 40
- Konu Sahibi sirincimcime
banada bakabilirmisin canimya son adet tarihim 6nisan dogum tarihim 02.19.1984 tesekkürler canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
banada bakabilirmisin canimya son adet tarihim 6nisan dogum tarihim 02.19.1984 tesekkürler canim
senin icinden gecen ne canimm
sana hepsi full kiz cikiyor
fazlada kaptirma dogrulugu yuksek olabilir ama
bunda biri mesaj yazmis
size cok guvenmistik inaniyordum bir oglumuz vardi ikinciyi kiz istemistik
ama dr dan ogrendikki bi oglan daha geliyor acikcasi hayal kirikligina ugradik diye yazmis
kadin satini falanda vermis
ben onada baktimm
ondada full kiz cikmisti ama dikkatimi ceken bisey var kadin hamile kaldigi ayi yanlis girmis ben duzelttim baktimki erkek cikiyor ondada garibim
yanlis bakmis kiz sanmiss
banada bakın lütfennn doğum tarihim 28\04\1975 son sat 11 ocak benimki doktorda göstermedi çok merek ediyorum
Orkidem nbr cnm,
Banada bir bakıver kanka.sat 8 mayıs dt 07/07/1977
Banada Bakarmisin S.adet Tar:22 Mart Doğum Tarihim 20.12.1981 Tşkler
senin icinden gecen ne canimm
sana hepsi full kiz cikiyor
fazlada kaptirma dogrulugu yuksek olabilir ama
bunda biri mesaj yazmis
size cok guvenmistik inaniyordum bir oglumuz vardi ikinciyi kiz istemistik
ama dr dan ogrendikki bi oglan daha geliyor acikcasi hayal kirikligina ugradik diye yazmis
kadin satini falanda vermis
ben onada baktimm
ondada full kiz cikmisti ama dikkatimi ceken bisey var kadin hamile kaldigi ayi yanlis girmis ben duzelttim baktimki erkek cikiyor ondada garibim
yanlis bakmis kiz sanmiss
yuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
yani ozlembayyy
kiz kesin geliyor erkek
bu kadar olur cok sanslisinn
hepsii erkek anacimm
bir gun bile kiz yokkkkk ayy ne diyimm valla cok sevindimm
bende kiz cikiyor bakalim hayirlisi:hooray::teytey:
Hulyacim Cnm 13 Haziran Bos Gozukuyor
Ama Ondan Onceki Gunler Hep Erkek Yani
8 9 10 11 12 Tarihleri Yani Hic Kiz Gunun Yok Canim
Canim Ikinci Bebendede 4 Nisan Hep Gidaklama Gunun Hemde Kiz Gunun Ama Ertesi Gunu Erkek Gozukuyor Cnmm
cnm iliski
eger 17 18 19 unda olduysa kiz
20 21 i erkek gosteriyorr
mrb ezgim35 bende çok merak ettim ben tüp bebek yaptım ama son adet tarihi 13 mayıs 2008 doğum tarihimde 20 ocak 1984
mrb ezgim35 bende çok merak ettim ben tüp bebek yaptım ama son adet tarihi 13 mayıs 2008 doğum tarihimde 20 ocak 1984
orkidemcim teşekkür ederimorkidem mrb bende istiyorum cinsiyet tahmininden bnm doğum tarihim 20.01.1984 ben tüp bebek yaptım son adet tarihim 13.05.2008 ve 29.05.2008 de embriyolar transfer edildi banada bakarsan sewinirim şimdiden teşekkrler