Doğuma Hazırlık bebegınızın cınsıyetıne bakalım..dogrulugu yuksek..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bende korunmayi yeni biraktigim zamanlar yorumcu.com sitesine uye olmustum bebek cinsiyeti tahmini icin ama gerceklik payinin dusuk olduguna inaniyorum maksat eglence acaba tutarmi diye

canım benimde bir kızım var şimdi 11 haftalık hamileyim 22 mart son adet tarihim doğum tarihim 20.12.1981 şimdiden teşekkürler

öncelıkle
herkesınkıne baktım yanlız NIHAL arkadasımkı ıle farklılıklar var.bırde sunu belırtmek ıstıyorum.SAT degılde hamıle kaldıgınız gun cok farklı onemlı olan hamıle kaldıgınız gundur.1 gun de bıle farklılıklar oluyor.şimdi baktıgım arkadaşları yazıyorum.
NAZOO ERKEK
REBEL06 ERKEK
GÜBAHAR KIZ
BALLLIM53 KIZ
HATICEM ERKEK
FATER KIZ
SEVOCAN ERKEK
MYDEAR KIZ
MELEGIM VE ASKIM KIZ

OZELLIKLE BUNA GORE BAKIP YAPAN ARKADASLARIMDA HEPSINDE TUTTU.BU CIN TAKVIMINDEN FARKLI EGER YORUMLARI OKUMA SANSINIZ OLSAYDI SIZEDE INANDIRICI GELIRDI.

banada bakarmısınız. 03.05.1982 doğumluyum.
hamile kaldığım ay ise05.mart.2008
size zahmet olacak ama merak ediyorum.

Canım kontrol ettim bende bi yanlışlık yok sen hamilelik tarihi yerine adet tarihlerini yazmıyorsun dimi...Alttaki yere bak orda açıklama var adet tarihine 14 gün ekleyin diye belirtmiş..

canim ya banada BAKARMISIN BIZIMKI BU AY GOSTERMEDI KENDINI OGRENEMEDIK CINSIYETINI malesef
13 subat 1976 dogum tarihim son adet tarihim 15 subat

canim ya banada BAKARMISIN BIZIMKI BU AY GOSTERMEDI KENDINI OGRENEMEDIK CINSIYETINI malesef
13 subat 1976 dogum tarihim son adet tarihim 15 subat

Aslında doğru bakıp bakmadığımız konusunda tereddürlerimiz var ama....Yinede bakıyım dedim ..... sizin ki erkek....

bana da baksana perihancim,
12.05.1988 dogum tarihim
son adet tarihim 5 nisan 2008
simdiden tesk...

canım benim kine de bakarmısın son adet tarihim 12 nisan 2008 doğum tarihim 13.09.1978 :dance:a.s.

slm canim banada bakarmisin,ben gerci hamis deilim ama bellimi olur belkide kismet isde,benim 19 mayis son adet tarihim yalniz siklusum 32 gun suruyor,dogum tarihi ise nissan 10 ,1977 ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…