Bebeğinize hangi d vitaminini kullandınız ?

Nedesemolmuyor1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
2.939
1.460
32
25 günlük bebeğim sağlık ocagı d vitamini verdi ama bi yerde sağlık ocağınım verdiğinin içeriği iyi değil diye okudum siz sağlık ocağından verdikleri vitamini kullandınız mı yoksa başka marka mı kullandınız

Başka marka kullandım. Wellcare. İçerik konularında düşünceliydeniz. İnstagramdan iki hesap önereceğim oralardan bakın🥰

Başka marka kullandım. Wellcare. İçerik konularında düşünceliydeniz. İnstagramdan iki hesap önereceğim oralardan bakın🥰

Markayı doktora danışmak gerekiyor mu ve kaç damla bunu da mı 3 damla kullanıyorsunuz

Merhabalar hesaplar ben de açılmadı.instagram kullanıcı.adi verebilir misiniz?

Markayı doktora danışmak gerekiyor mu ve kaç damla bunu da mı 3 damla kullanıyorsunuz
Sürekli takipte olduğunuz doktor varsa sorun. Genelde wellcare ya da ,ocean öneriyorlar. 400 lük olacak1 yaşa kadar. Bir fıs öneriyorlar ama 2 de önerenler var . Bıngıldağın erken kapanmasına sebebiyet verdiği için genelde 1 öneriyorlar.

Merhabalar hesaplar ben de açılmadı.instagram kullanıcı.adi verebilir misiniz?
Tabikide mühendisinoglu ve prema.ve.onun.anneligi. Muhendisinoğlu başlarda çok güzel içerik inceliyordu ama sonra para kazanmaya başladıkça değişmeye başladı. Bunu da dikkate alıp siz kendi araştırmanızı yaparsınız🥰

Tabikide mühendisinoglu ve prema.ve.onun.anneligi. Muhendisinoğlu başlarda çok güzel içerik inceliyordu ama sonra para kazanmaya başladıkça değişmeye başladı. Bunu da dikkate alıp siz kendi araştırmanızı yaparsınız🥰
Muhendisinoglu ile siberian Wellness döneminde aynı ekipte idik
Gerçek yüzünü görmek şansım oldu
Evet basta içerik harika idi ama sonra olanlar oldu
Şimdi islak mendil ve bez stoklamam gerekiyor.
Dediğiniz hesabı inceleyeceğim teşekkürler 💜

Muhendisinoglu ile siberian Wellness döneminde aynı ekipte idik
Gerçek yüzünü görmek şansım oldu
Evet basta içerik harika idi ama sonra olanlar oldu
Şimdi islak mendil ve bez stoklamam gerekiyor.
Dediğiniz hesabı inceleyeceğim teşekkürler 💜
Rica ederim ne yazık ki egemen bey ile tanışmış bir kaç kişiden daha duydum bunu. Keşke öyle olmasaydı ama prema hanım çok tatlıdır🥰

Eklentiler

• IMG-20230811-WA0001.jpeg
    IMG-20230811-WA0001.jpeg
    86,6 KB · Görüntüleme: 636
X