D vitamini kullanıp değişen var mı?

Peripadisahininkizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2022
866
768
33
Tüm değerlerim iyi ama D vitaminim 5 gibi çok düşük çıkmış sonuçlar için doktora henüz gidemedim bayramdan sonra gidicem inşallah.

Ben kendimi bildim bileli hep yorgun halsiz hissederim ama bebekten sonra bu öyle bi hal aldı ki bir de psikolojim bozuldu sürekli daralıyorum kendimi çok kötü hissediyorum hiçbir şeye yetişemiyorum.18 aylık bir de hani zamanla geçer uyum sağlanır derlerdi ben sanki hiç lohusalıktan çıkamadım.

Bir de eksik bakılmış kalsiyum ve parathormona da baktıracağım. Acaba d vitamini gerçekten depresyon ve yorgunluk halini değiştiriyor mu gerçekten umutluyum yani bir şey eksik çıktığı için. Diğer türlü iyileşeceğimi düşünmüyorum hep mutsuz depresif hissediyorum.

D vitamini eksikliği halsizlik, yorgunluk, kaslarda ağrı yapar hatta depresyona bile sokabilir. Her yıl düzenli olarak d vitamini kullanıyorum. Kullanmadığım zaman bariz bir şekilde halsiz olduğumu hissediyorum. Mutlaka takviye alın kendinizi ihmal etmeyin. Tabi sadece haplarla olmaz. Düzenli beslenin, mutlaka kırmızı et, sebze, meyve, yeşillik tüketin.

Tüm değerlerim iyi ama D vitaminim 5 gibi çok düşük çıkmış sonuçlar için doktora henüz gidemedim bayramdan sonra gidicem inşallah.

Ben kendimi bildim bileli hep yorgun halsiz hissederim ama bebekten sonra bu öyle bi hal aldı ki bir de psikolojim bozuldu sürekli daralıyorum kendimi çok kötü hissediyorum hiçbir şeye yetişemiyorum.18 aylık bir de hani zamanla geçer uyum sağlanır derlerdi ben sanki hiç lohusalıktan çıkamadım.

Bir de eksik bakılmış kalsiyum ve parathormona da baktıracağım. Acaba d vitamini gerçekten depresyon ve yorgunluk halini değiştiriyor mu gerçekten umutluyum yani bir şey eksik çıktığı için. Diğer türlü iyileşeceğimi düşünmüyorum hep mutsuz depresif hissediyorum.
Vitamin eksikliği dışında lohusa depresyonu yaşıyorsunuz sanırım. Ayriyeten psikolojik destek almanız iyi olur.

Etkiler ama hayatınızda sizin için çözülmemiş problemler varsa mükemmel bir hayata geçmeseniz bile hayat kaliteniz, enerjiniz artar.

Back
X