Bebeğe su vermek

iki cocugumun birini ,22 ay , digerini 13 ay emzirdim , d vitaminide verdik , vitaminden hemen sonra emzirdim. doktorumuz ilk 6 ay da sadece anne sütünde israrliydi
bizim doktor da sadece vitamini verdi. sonrasında su veya emzirme hakkında bir sey demedi. pazartesiye kadar da ulaşamıyoruz kendisine o yüzden soramadım. eczacı öyle söyleyince bilemedim. bugün zaten suyu sevmedi çıkardı. emzirdim sonrasında 🥲

bizim doktor da sadece vitamini verdi. sonrasında su veya emzirme hakkında bir sey demedi. pazartesiye kadar da ulaşamıyoruz kendisine o yüzden soramadım. eczacı öyle söyleyince bilemedim. bugün zaten suyu sevmedi çıkardı. emzirdim sonrasında 🥲
iyi yapmissin , anne sütüyle hata yapamazsin . 6 ay sadece anne sütünde israrli ol lütfen :KK200:

ben sade suya bile korkuyorum valla iyi cesaret. benim bebeğim sarılık olduğu halde cesaret edip veremedim sekerli su
Evet ama öyle sık sık emzirmekle mama vermekle de geçmiyor. 7/24 memedeydi bebeğim. Buna rağmen sarılık ilerliyordu şekerli su ile 1 haftalıkken 4 çıktı sarılığı. Sonra azalttım. Hastanede yatmasına gönlüm razı gelmezdi. Kuzenlerim de verdi arkadaşlarım da. Bebeğe verdiğimiz formül mamalarda da şeker var ki zaten. Bal gibi yapmadım zaten Azcık ekledim hafif tatlansa yetti.
Ama sen emzir peşinden
Su verme istersen

Kızlar günaydın..

Bebeğim bugün 15 günlük oldu ve doktor tavsiyesiyle d vitamini basladık. Ama doktorun istediği vitamini aldığımız eczane ilacı verdikten sonra cocuga biraz su vermemizi söyledi. Ağzında yapış yapış bir his bırakıyormus ilaç bu yüzden su verin dedi. sabah verdim bi çay kaşığı kaynatıp soğuttuğum sudan. Baska bebeğe su veren var mı bu kadar erken? Bir sey olur mu?
Su verin bağırsakları birbirine yapışır. 3 çocuğum üçünede her gün 2 3 kaşık verdim. Hiç bişey olmaz verin,yazık bebeye

Su vermek yerine emzirin

Yeni doğan bebeklerın böbrekleri tam gelişmediği için vücuttaki sodyum seviyesi düşerek ciddi sağlık sorunları ortaya çıkabilir .

Kızlar günaydın..

Bebeğim bugün 15 günlük oldu ve doktor tavsiyesiyle d vitamini basladık. Ama doktorun istediği vitamini aldığımız eczane ilacı verdikten sonra cocuga biraz su vermemizi söyledi. Ağzında yapış yapış bir his bırakıyormus ilaç bu yüzden su verin dedi. sabah verdim bi çay kaşığı kaynatıp soğuttuğum sudan. Baska bebeğe su veren var mı bu kadar erken? Bir sey olur mu?
Ben 1 aylık olduktan sonra her gün bir çay kaşığı kadar su verdim evet anne sütünün çoğunluğu su diyorlar ama şöyle düşündüm ben de çay içiyorum Kahve içiyorum Bunların içinde de su var Ee Bunlarda su varsa ben de o zaman çay kahve içeyim su içmeyeyim benim düşüncem böyle linçlenebilirim ama bu benim düşüncem Ben bebeğime her gün bir çay kaşığı kadar veriyordum bir şey de olmadı şükür 6 aylık olduk fazla vermek sakıncalı bence

Ben dogdugu gunden beri d vitamini veriyorum. Benimki hap seklinde, ezip toz haline getiriyorum ve icine mememden anne sutu sikiyorum bir cay kasigi. Karistiriyorum iciyor daha sonra emziriyorum.
Hap şeklinde bebekler için ilk kez duydum uygulması daha zor neden hap şeklinde verdi doktor merak ettim

Hap şeklinde bebekler için ilk kez duydum uygulması daha zor neden hap şeklinde verdi doktor merak ettim
Ben Almanya'dayım doktoruma ben de sordum hwr gün böyle uğraşmak zor çünkü o verdiği hapın içeriğini daha güçlü buluyor özellikle dişler için

Back