• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğe su vermek

bilemiyorum cocuk doktorumuzun önerdiği vitamini verdik.. baska vitamin araştırmadım
Benim bebeğim prematüre doğdu ve ilk doğduğu gün yoğun bakıma alındı orada kullandıkları monovit d3 olmuştu. Devletin direkt önerdiği d vitaminleri olduğu için yazmaktan ve marka belirtmekten çekinmedim ❤️ özel değil bunlar.

D vitamini yapda çözündüğü için, preparatı da yağlı oluyor. Su vermek o yağlı hissi geçirmez. Anne sütü daha iyi olur

Kızlar günaydın..

Bebeğim bugün 15 günlük oldu ve doktor tavsiyesiyle d vitamini basladık. Ama doktorun istediği vitamini aldığımız eczane ilacı verdikten sonra cocuga biraz su vermemizi söyledi. Ağzında yapış yapış bir his bırakıyormus ilaç bu yüzden su verin dedi. sabah verdim bi çay kaşığı kaynatıp soğuttuğum sudan. Baska bebeğe su veren var mı bu kadar erken? Bir sey olur mu?
Ben ilk gunden itibaren su veriyordum. Dudaklari kuruyordu cunku. Sonrasinda sutum yetmediginden ek olarak mamaya basladik 5. Gunden sonra o zaman zaten mecburen her mamadan sonra veriyorduk cay kasigi ile. Idrar atimi falan hep cok iyiydi, kilo alimida ayni sekilde idealdi. Sorun yasamadik.

Kızlar günaydın..

Bebeğim bugün 15 günlük oldu ve doktor tavsiyesiyle d vitamini basladık. Ama doktorun istediği vitamini aldığımız eczane ilacı verdikten sonra cocuga biraz su vermemizi söyledi. Ağzında yapış yapış bir his bırakıyormus ilaç bu yüzden su verin dedi. sabah verdim bi çay kaşığı kaynatıp soğuttuğum sudan. Baska bebeğe su veren var mı bu kadar erken? Bir sey olur mu?
Su vermeyin bence daha çok küçük 4 aydır hiç d vitaminin den sonra emzirmedim bile hiç bisey olmadı d vitaminin tadı kötü zaten sevmiyorlar o yüzden :)

Back
X