Şu anda kızım 1 yaşında. bu konuda o kadar üzgünüm ki.Zaten hiçbir zaman biz kızlarına (oğulları ayrı)bir yakınlık göstermeyen annem(ayrı şehirdeyiz çoook şükür) beni hamileyken bile görmedi.Doğuma çağırmadım ben o doğuma 1 ay kala arayıp evdeki 25 yaşındaki oğlunu ve torununu 11 yaşında bahane ederek doğuma gelemeyeceğini ama istersem 19 yaşındaki kız kardeşimi yollayabileceğini (o da doğuma belki gelebilecek olan arkadaşımın kızına bakması için) söyledi.Kaynanam zaten ona muhtaç olayım yalvarayım diye son ana kadar hamileliğim de bir kez olsun aramamıştı.Onunla hep kötüydü aramız .Neyse biz doğuma karı koca gittik oradaki insanların bize acıyan bakışlarını hiç unutamıyorum.Bebeği aldık eve getirdik apartmana girerken bizi kimse yalnız görmesin diye nasıl aceleyle gireceğimizi şaşırttık.Arkadaşlarım geldi aaa yalnız mısın dedi, yalan söyledim.vs. vs.Biz karı-koca acemi netten araştırıp bakıyoruz herşeye.Nöbetleşe uyuduk.Annem 1-2 kere aradı sonra telefonlarına çıkmadım neredeyse 1 yıldır görüşmüyorum, sesini bile duymak istemiyorum.Düşünün çocuğumu bile görmedi hala. artık bu eve giremez o ayrı.Allahtan melek gibi bir eşim vardı kızımıza çook güzel bir şekilde ikimiz baktık. kayınvalide 2 aylıkken geldi ukalalık yapıp gitti yüzüne bile bakmadık eşimle.Yakında başlıyorum işe, bakıcı tuttuk, iyi birine benziyor.Bu yaşadıklarım annemin, ailemin yaptıkları içime oturdu atamıyorum. ve şunu farkettim ki annem zaten her zaman böyleymiş ben şimdi anlamışım.Çook uzattım sonuç olarak çoook mutlu, sağlıklı bir bebek ailelerini silmiş bir karı-koca.