Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebeğinize aldığınız pişman olduğunuz, kullanmadığınız şeyler...






yazılanlar her ne kadar yardımcı olsada herkes almak istediğini alacak ve ikinci bebeğinde ne kullanılır ne kullanılmaz karar verecek , mesela arkadaş portbebe kullanmamış ama ben iki ay full kullandım . sallanmayan küçük karyola aldığım için küçükte olsa ilk iki ay bebeğimi içine koyduğumda çok büyük geldiğinden midir nedir uyanıyordu bu sebepten portbebede yatıyordu gece-gündüz.
 

sevgili adaşım öncelikle eşine çok geçmiş olsun. ben de temmuz da doğum yapacağm yaz bebeği olacağı için çıtçıtlı askılı ve kollu badiler alırız bol bol. başka neler aldn beşik seçtin mi. ya aslında herşey boş yeter ki bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin.
 
Arkadaşlar ben daha önce soğuk buhar makinesi almıştım bebekler için olanından değil ama..

Hiç memnun kalamadım neden derseniz makineyi gece yatarken açtım gece tuvalete kalktığımda ayağımı yere bastığım ana halının ıslak olduğunu fark ettim bütün halı ıslanmıştı soğuk buhar direk yere çöküyor ve her yer göl... bir kaç kere denedim sonuç aynı

Annemde sıcak buhar vardı onu aldım geldim hiç öyle bir sorun yok çok memnun kaldım dolayısı ile sıcak buhar tavsiyemdir.
 
Bende haziran, temmuz gibi doğum yapacağım. ilk bebeğim ve haliyle tecrübesizim. burada yazılanları gördükten sonra kıyafet almamaya karar verdim. eşim geçen hafta netten bakım çantası almış. okiedog dhamo sumo markası. biraz büyük gibi geldi gözüme ama inşallah pişman olmam.
 

Ben de okiedog marka çanta aldım ama şimdi modeli hatırlamıyorum. Büyükçeydi, pişman olacağımızı zannetmiyorum. Bakıyorum küçük alanlar da, hep yanlarında artı bir poşetle geziyorlar. Güle güle kullanalım. :)
 
Benim keske almasaydim dedigim cok fazla birsey yok ama tulum konusunda katiliyorum cabucak kuculuyor. arkadaslara tavsiyem chicco multyway almayin cok kaba ve ilerleyen zamanlarda
on tekerlekleri zor donuyor, yoruyor sizi. Ben 1 sene sonra degistirip maclaren techno xt aldim ve cok memnunum. Oglum 3 yasinda hala kullaniyorum..
 

Travel sistem diye tutturmuşken mağazalarda hantallıklarını ve katlandığında çok yer kaplamasını görünce buz gibi soğudum. Sonunda maclaren XT Techno aldım, yorumunuz beni çok mutlu etti :) İnşallah biz de memnun kalırız.
 
kışın doğacağı için yeni doğan astronot mont almıştım okurken bile komik geliyor değilmi :) anne karnından yeni çıkmış bir bebeğin kolu bacağı bile parantez şeklindeyken o astronotu giydirmeye vicdanım el vermedi direk çöp...Dünya para verdim oda cabası işte tecrübesizlik.Göğüs ucu koruyucu silikonlar vardı emzirmek için onlarıda kullanamadım bebek sevmedi bende beceremedim zaten.Kalitesiz göğüs pompasından uzak durun hele manuel olanına yanaşmayın bile.
 
süper konu olmuş arkadaşlar tam alışveriş dönemindeyim çok yardımcı oldu çok teşekkürler
 

bende katıllıyorum ben kucukle basladım bebegım buyudukce cantyı da buyuttum en mantıklısı buyuk canta fazla esyadan zarar gelmıyo cunku yedeklı gezıyosun daha tedbırlı oluyosun oyle
 

çok güzel bi liste ellerinize saglık
 
8,5 aylık kızım var. Tecrübesiz daha önce yakınında hiç bebek görmemiş bir anneyim. Kızım 6 ayına kadar "gazlı bir bebekti". Ev tipi ana kucağında hiç yatıramadık. Biz chiconunkini almıştık. Titreşimli olanlar da varmış tiny loveın örneğin belki onda durabilirdi bilemiyorum. Hep kucaktaydı o yüzden sling almadığıma pişman oldum. "Bebeğiniz gazlı olursa" sling deneyin. Sallanan bambu beşik almıştım heves edip iyi ki sallanan almışım dedim. Bebeği sallanmaya kucağa alıştırma-cı ablalar teyzeler çok oldu etrafımda (şayet bebeğiniz gazlı olursa) tüm bunlara kulak tıkayıp yeri geldi kucağımda salladım kucağımda uyuttum. Emzirme yastığı aldığım gün oh be dedim çünkü kızım kolumda rahat edemiyordu belki ben ufak tefek zayıf olduğum için. Yeri geldi 45 dk. emzirdiğim oldu o sebepten ben çok rahat ettim.
Bebek arabası hiç bitmeyecek bir çile nesilden nesile çile olarak geçecek. Biz eşimin bir anlık hevesiyle quinny ve maxi cosi ikilisinden aldık. Tentesi kapanan bir model baksaymışım keşke dedim quinny tam kapanmıyor güneş geliyor çocuğun yüzüne şimdi tepesine şemsiye alıcaz. Ben haziran sonu doğum yaptım kızım gazlı olduğu için arabasında hiç durmadı dışarı çıkartıp gezdiremedim kızım düzeldi kış geldi yine gezemedik. Hava şartlarını da düşünmek lazım. Bu yaz durumumuz müsait olursa baston puset bakıcaz.
Yine gazlı olduğu için sürekli ilgi bekleyen kızımı oyun halısıyla yaklaşık 1-1,5 ay oyalabildik bu bizim için bir nimetti tabi ki.
Bebek çantası mümkünse en büyüğünü alın :) Bunu da alayım nolur nolmaz bunu da bunu da derken çantamı kapatamıyorum. bende skiphop var.
Yeni doğan üşür diye annemler merserize yelekler hırkalar örmüşlerdi. Hiçbiri giyilmedi. El emeğine yazık oldu. Çocuk yaz çocuğu alttan çıtçıtlı kolsuzlarla gezdi.Bir de alınan elbiseler çocuk yürüyene kadar gereksiz kucağınızda durduğu için elbise mi ne olduğu belli değil.
Emzirme atleti 2 tane almıştım giymedim. Emzirme sütyeni daha pratik geldi yaz sıcağında.
Son olarak benim naçizane tavsiyem bebeğinizin doğduktan sonra durumuna göre alın bazı eşyalarını bebek arabası ana kucağı oyun halısı vb. Her bebek ve annenin ihtiyacı farklı oluyor burdaki yorumlardan da anlaşılacağı üzere.
 
0-13 kg oto koltuğu alıp almamakta çok kararsızım almasam trafikte sıkıntı çıkar mı? trafikte sorun yaşayan oldu mu?
 
oto koltuğu mutlaka al canım bir sene kullanacaksın ama bebeğinin bir yolculuk esnasında en büyük koruyucusu Allahtan sonra tabii ki o koltuk. ben onu evdede kullandım ev tipi gibi bebeğimi oturtup yanıma işimi yaptım oda yalnız kalıp sıkılmıyordu. üzerine oyuncaklar asıp ilgisini çekiyorduk. tavsiye ederim.
 
her sayfayı her satırı okudum emeğinize sağlık
çoğu şeyi unutmuşum sayenizde zaten almak istemediklerimde ne kadar haklı olduğumu anladım
yeni paylaşımlarıda takip edeceğim
 
arkadaşlar Baby2go Mona (8520) Otomatik Çok Fonksiyonlu Sallanabilen Beşik & Mama Sandalyesi alanınız var mı ? bu tarz şeyler faydalı olur mu
 
Çok faydalı olmuş , alışverişe başlamadan okumak gerekli.Fakat bu oda nemlendiriciler yani buhar makineleri için tam emin olamadım :/merkezi sistemde peteklere nemli bez fln koysak olur mu ki ?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…