evet cnm görüntü olarak fark yok...aynı ürün sanırım videosunda adam bir elle herşeyini yapıyordu oysaki çok cazip geldi ürün o yüzden. çok teşekkür ederim yorumun için ayrıca içime kurt düşürmüş gibi hissetme sen memnuniyetsizliğini söyledin sonuçta ve ben buna çok memnun kaldım...cnm ben şırnakın ücra bir köşesindeyim...burada böyle şeylere görerek ulaşmak bir hayal malesef her ihtiyacımı netten karşılamak zorunda kalıyorum keşke deneme imkanım olsa
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
doğru haklısın ürün değiştirdikten sonra insan verdiği paraya üzülüyor saol cnm tekrar başka modellere bakıyım bari
Bu arabanın aynısı yeşil renkli olanı bizim arabamızda. Aldığıma pişman olduğum tek şey diyebilirim.
Her şeyden önce çok ağır, yalnız başına bebekle birlikte onu alıp evden çıkmak mümkün değil.
Kızım neredeyse 10 ayını dolduracak ve 10 kez kullanmamışımdır. Kullanışsızlığının yanısıra benim cimcime de pek sevmedi.
10 dakikalık yolun 10 dk. arabada kalan 10 dakikası kucakta yolculuk ettiği için hiç kullanmamak daha tercih edilir bir durum benim için.
Anakucağı, iyi ki almışım ayakları dışarıda kalsa dahi hala kullanıyorum. Özellikle annem gündüzleri onda yutuyor elimiz kolumuz resmen.
Park yatak hala kızım geceleri onda uyuyor, odada işim olduğunda bırakıyorum yatağına oynayarak beni izliyor.
Ayarlanabilir yüksekliği sayesinde çok kullanışlı, ilk zamanlar yüksekte kullanma kolaylığı var. Sık sık uyanıyor ve fazla derin olmadığı için yataktan alıp yatırması kolay oluyor. Ara dönem dönmeye başladığında ara kademeye indirdim. Şu an taban derinliğinde ve kızım ayağa kalktığı halde düşme tehlikesi yok.
Yürüteç, pahalı bir ürün olmamasıyla birlikte çok işime yarıyor. Duşa girdiğimde, mutfakta olduğum da, temizlik yaptığımda kızım hep yürüteciyle yanımda geziyor, ne o sıkılıyor ne benim aklım onda kalıyor. Ama her çocuk sevmeyebilir orasını bilemem.
oyun halısı almadım, almayı düşünmüyorum zira benim sıpa onda kesinlikle oturup oynamaz.
Bunun yerini, benden kalan ve derleme olan oyuncakları kullanıyoruz.
Birde amcası küçük boy bir şişme havuz almıştı oyuncaklarımızı onun içine dolduruyoruz derli doplu duruyor hemde onun için bir oyun olyor bu. Bir havuz dolusu oyuncak onları tek tek havuzdan çıkartıp atmak en büyük zevki..
Birde pahalı oyuncaklardan ziyade ev atıkları daha çok ilgisini çekiyor.
mesela kola şişesi, pringles kutusu, bitmiş krem kutusu gibi şeyleri oyuncak olarak kullanıyor. En çok krem kutusuyla oynuyor.
Portbebe benim için gereksizdi, 4 yada 5 kez kullandım herhalde neredeyse hiç kullanmadım diyebiliriz.
Lansinoh krem, bende hiç bir işe yaramadı kızım çok ısırıyordu hatta minik bir parça kopatrmışlığı var.
Emzirme yastığı iyi ki almamışım hiç gerek kalmadı kızımı normal bir yastığa yatırarak emzirdim yaklaşık 2 aylık olana kadar.
Çıtçıtlı body Çok iş görüyor, hala kullanıyorum ama benim gibi çok almayın gerçi bana hediye olarak çok geldi. Gelebilecek hediyeleri düşünerek alışveriş yapın bize kılık kıyafet dünya kadar gelmişti.
Birde kız bebekler için elbise 6 aylıktan yürüyeceği sürece kadar tavsiye etmiyorum. Gezme için 1-2 tane alın yeter. Abartısız 15 tane falan elbisesi var ben sadece bayramda 1 atne aldım diğerleri hep hediye ama sadece 3 tanesini bir kaç kez giyebilid. emeklediği için rahat edemiyor ve takılıp düşüyor. onun yerine içi havlu dışı kadife eşofmanlarda aldım evde çok rahat kullanıyor.
aklıma geldikçe yazarım yine.