- 8 Kasım 2018
- 5.735
- 13.828
- 248
Zibindan kastim body degil. Citcitli body tabi ki kullaniyorum. Zibin su birbirinin uzerine kapanan yanlari olan, dugmesiz, citcitsiz, kimono gibi bi sey.Zıbınları nasıl kullanmazsın ya
bizde peynr ekmek gibi gidiyor
Zibindan kastim body degil. Citcitli body tabi ki kullaniyorum. Zibin su birbirinin uzerine kapanan yanlari olan, dugmesiz, citcitsiz, kimono gibi bi sey.
İdilbaby 9648 2'li Bebek İç Zıbın Fiyatı - Taksit Seçenekleri
İdilbaby 9648 2'li Bebek İç Zıbın en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Heh tamamdır ben bundan hiç almamışımZibindan kastim body degil. Citcitli body tabi ki kullaniyorum. Zibin su birbirinin uzerine kapanan yanlari olan, dugmesiz, citcitsiz, kimono gibi bi sey.
İdilbaby 9648 2'li Bebek İç Zıbın Fiyatı - Taksit Seçenekleri
İdilbaby 9648 2'li Bebek İç Zıbın en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Sallanan ama sabitlenebilen beşiksallanan beşik mi sallanmayan beşik mi tecrübeli anneler?
Tulumlar çok kullanışlı olmuyor ve çabuk küçülüyo sanki hele de görseli güzel olduğu için yandan çıtçıtlı olanlar bide çat kısmında çıtçıtı olmayan tulumlar kabus .. alt üst takımları öneririm daha uZun süre kullanılıyo.. bide anakucağı alacagıma tavana asılan hamaklardan alsaymıştım keşke bir haftadır hamak kullanmaya başladık bebeğimi baya sakinleştirdi henüz 2,5 aylık kesinlikle hamak alınbebeğinize büyük hevesle alıp daha sonra kullanışsız olduğunu farkettiğiniz şeyler varsa paylaşalım...
sağol canım bulamamıştım :)
Sagol kuzum
Bebekler hiç hasta olmayınca kullanılmadı herhaldeyazılanların bir kısmına katılmıyorum mesela ateş ölçer nasıl gereksiz olabilir en önemli şeylerden biri
10. Sayfada bir arkadaş var çok güzel hem bebeğe hem anneye liste yapmış. Anneme de gösterdim evet dedi. Ona bak canım ben ordan bayağı not aldım.yazılanların bir kısmına katılmıyorum mesela ateş ölçer nasıl gereksiz olabilir en önemli şeylerden biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?