Oyun halısı, göğüs pedi, sallanan ana kucağı en çok işime yarayan şeyler oldu.. Göğüs pedi süt çıkıyor diye ve göğüs ucu belli olmasin diye halen çok kullandiğim bişey oldu.0-3 ay arası bebekler çabuk büyüyor
Kıyafetlerin çoğu kaldı
E bebekten aldığım safe Side anne yanı beşiği
Çok bo.... n bir beşik asla almayın
Sallanan ana kucagı
Bondigo oyun halısı
Kanguru
Göğüs pedi
Yan yatış yastığı
Kumaş alt açma minderleri
Bebeğimin karyolası
Bebek hamağı
Bebeğe de bağlı isteOyun halısı, göğüs pedi, sallanan ana kucağı en çok işime yarayan şeyler oldu.. Göğüs pedi süt çıkıyor diye ve göğüs ucu belli olmasin diye halen çok kullandiğim bişey oldu.
Evet bebeğe bağlı biraz. Çocuğunuz kaç aylıkBebeğe de bağlı iste
Bizimki gerçek annesinin kucağından inmiyor(((
Pişman olmucaksınızgüzel bir konu olmuş öncelikle,
ben mama sandalyesi aldığıma pişman oldum hem çok yer kaplıyo hemde kızım sevmiyo oturmayı belkide henüz tam oturamadığındandır, 6.5 aylık şuan ilerde umarım severek oturtabiliriz, şimdi ne zaman otursak kafasını sağa sola eğiyo çıkmak istiyo resmen içinden:)
Pişman olmucaksınızgüzel bir konu olmuş öncelikle,
ben mama sandalyesi aldığıma pişman oldum hem çok yer kaplıyo hemde kızım sevmiyo oturmayı belkide henüz tam oturamadığındandır, 6.5 aylık şuan ilerde umarım severek oturtabiliriz, şimdi ne zaman otursak kafasını sağa sola eğiyo çıkmak istiyo resmen içinden:)
5 aylıkEvet bebeğe bağlı biraz. Çocuğunuz kaç aylık
Anladım. Küçükmüş daha:)5 aylık
Bir dakika inmiyor kucaktan
Hem de ayakta gezmek istiyor
Doğduğundan beri
O yüzden ergonomik kangurular çok kullanışlı ve iyi oluyorBebeğe de bağlı iste
Bizimki gerçek annesinin kucağından inmiyor(((
En güzeli baston bence tentesi tam kapananlar tam yatarlı olanlar bana diğerleri çok büyük geliyor :/Travel sistem bebek arabası
Kazulet gibi kesinlikle keske almasaydık
Zıbınları nasıl kullanmazsın yaBebek eldivenleri
Ic zibinlar
Alt acma minderi (kullan at olanlar varken buna hic gerek yokmus)
Bunlari bi kere bile kullanmadim. Zaten almayacaktim, ama kardesim ay cok gerekli diyerek aldirtti bana zibinlari. Oldugu gibi duruyorlar.
Kabin tipleride güzel kücücük oluyorlarEn güzeli baston bence tentesi tam kapananlar tam yatarlı olanlar bana diğerleri çok büyük geliyor :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?