aynı bizim de kilomuz fazla ondan galiba. ama son bir iki gündür çabalıyor. 6 .aya girmek üzereyiz8 aylıkken döndü piskolojim bozulacaktı niye dönmüyor diye ama kilomuz normalden çok fazla dktr bundan oldugunu söyledi destek verip oyun yaparak ögrettim
zayıflar benim ilk oğlumda kiloluydu şimdi tığ gibi 3 yaşında. şimdi kardeşide aynı hatta biraz daha kilolu sizin bebişiniz kaç kiloBence siz ugraşın döndükçe mutlu oluyor kendi yapmaya çalışıyor alkış yaptıkça daha çok gaza geliyorBizim kilo Çok herşeyimiz geç olacak inş yürümüye başlayınca zayıflar
anladım canım yürümeye başlayınca falan zayıflar bi problem yoksa bizimkide 5 aylıkken 9 kiloydu bu ay bilmiyorum ne durumda 23ünde gidicemErkek olsa bu kadar takmam kız çocugu ilerde sorun eder babada çok kilolu ırsi olabilir dedi dktr
maşallahhh diyim de çok nazar değiyor çünkü. 9 kilo
şükür dönmeye başladı artık:) 1 haftadırMaşallah Maşallah.
Benim bebeğim de 5 aylık ama 6.300 gr.
Üstüne üstelik çok da hareketli. Hakkından gelemiyorum bazen. Emekleyecem diye canı çıkacak çocuğun. Demek ki bazen kiloya bağlı olabiliyor galiba. Bizim ki 14 haftalıkken ilk dönüşünü yaptı!! Yani 3.5 aylık mı oluyor. ??? Galiba !!! :) Allah herşeyleri gönlüne göre versin. Merak etme hemen hemen ayaklanıp bizleri peşlerinden koşturtcaklarına, az daha beklesinler de şu günlerimizin tadını az daha çıkaralım :) .d
oturma erken değil bence 5.ayına girince oturdu. ve artıkdönüyorOturtmaya erken baslamissin bence yorma bebeğini. Dönmesi içinde erken 5 ay bitince döner ama her bebek fırıl fırıl dönecek diye bi şey yok bebeğin karakterine bağlı
Anladım canım doktor bana 6 aylık olduktan sonra destekli oturtmaya basla öncesinde onermiyoruz omurilige yük biner demiştioturma erken değil bence 5.ayına girince oturdu. ve artıkdönüyor
Hadi gözün aydın canım benim?? Aman dikkat et artık :)şükür dönmeye başladı artık:) 1 haftadır
valla ben ilk oğlumuda böyle yaptım şükür bi sıkıntı olmadı canımAnladım canım doktor bana 6 aylık olduktan sonra destekli oturtmaya basla öncesinde onermiyoruz omurilige yük biner demişti
sağolasın canım.aynen bi saniye gözümü ayıramıyorum dönse dert dönmese dert :)Hadi gözün aydın canım benim?? Aman dikkat et artık :)
sağolasın canım.aynen bi saniye gözümü ayıramıyorum dönse dert dönmese dert :)
Her bebeğin gelişimi farklı olduğundan illaki belli bir ay ypk. Benim oğlum 3 buçuk aylık dönmeye başladı. Yeğenim 2 aylıkken gayetbrahat fönebiliyordu.merhaba. oğlum 5. ayının içinde şükür. çok hareketli oturmaya da başladı kendisi oturabiliyor destekli olarak. ayakları falan hiç durmuyor sürekli hareketli ama daha dönmüyor. ne zaman dönmeye başlıyor bebekler. geç mi kaldı ki acaba??