bakalım bizim ne zaman olucak :)Canım 6 aydan sonra başladı dönmeler
haklısın da işte biraz evhamlıyım.:) kilosu da fazla biraz belki ondan da olabilirBenim oglum 4.5 aylikken döndü 7 aylikda oturabiliyordu kizimda 6.5 aylik dönmeye basladi kizim suan 9 aylik desteksiz oturabiliyor bence bu bebege özgü bi gelisim süreci gec kaldi diye düsünemeyiz
onları hep yapıyorum zaten de şuan bi dönme çabası yokSenin biraz egzersiz yapman lazım ama. Bir de ona nasıl döneceğini göster. Yere doğru bırak ve sağa sola döndür teşvik ey daha kolay yapar
şuan 1 dk falan desteksiz oturuyor ama uzun süreli değil destekli normal oturuyor da ne bilim dönme çabası yokHer bebek farklıdır benim kızım 4 aylikken dönmeye başladı şu anda 6 aylik şimdide destekli oturtuyorum
Yok yok 9. Aya kadar vakti var hem hareketli diyorsun evhama gerek yok kac kilo?haklısın da işte biraz evhamlıyım.:) kilosu da fazla biraz belki ondan da olabilir
Demek ki hazır değil. Hazır olunca belli eder kendisinionları hep yapıyorum zaten de şuan bi dönme çabası yok
maşallahhh diyim de çok nazar değiyor çünkü. 9 kiloYok yok 9. Aya kadar vakti var hem hareketli diyorsun evhama gerek yok kac kilo?
Maşallah suphanAllah sağlığı iyi olsun gerisi onemli degilmaşallahhh diyim de çok nazar değiyor çünkü. 9 kilo
maşallahhh erkenci demek ki. ya benim büyük oğlumda var benim oğullarım hareket yönünden değil de konuşma yönünden aceleciler.Benim kız 3 aylik olcak 7 gün sonra şimdiden dönmek ve kendini kaldırmak için acayip efor sarf ediyor
şükürler olsun Rabbim e bi sıkıntımız yok abisi de aynıydı şimdi bişeyi kalmadı yemiyor bileMaşallah suphanAllah sağlığı iyi olsun gerisi onemli degil
bizimki de galiba yakında dönücek son günlerde biraz çabalamaya başladı bi tarafa doğru yöneliyor. ama oturtunca dönüyor bi tarafına. yatarkende çabalamaya başladı.4 aylikken donmeye calisoyordu 5 aylikken nadir donuyordu 6 aylik simdi surekli donuyor cocuktan cocuga degisiyor bu durum