• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğinin göğsü(meme)büyüyen varmı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

nubahar86

kızım abla oldu
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
501
13
118
39
Van
merhaba arkadaşlar bugün doktorumuz kızımın göğüslerini gereğinden büyük olduğunu söyledi ve endokrinolojiye gidin dedi bebeğinde böyle sorun olan varmıydı ve sebebinin ne olduğunu bilen varmı kızım 19 aylık çok endişeliyim 2 gündür uyuyamıyorum,stresten ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ne olur acil yardım

merhaba arkadaşlar bugün doktorumuz kızımın göğüslerini gereğinden büyük olduğunu söyledi ve endokrinolojiye gidin dedi bebeğinde böyle sorun olan varmıydı ve sebebinin ne olduğunu bilen varmı kızım 19 aylık çok endişeliyim 2 gündür uyuyamıyorum,stresten ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ne olur acil yardım

merhaba,
bende aynı konuda daha önce bir başlık açmıştım.aynı sorun benim kızımda da oldu 10 aylıkken birdenbire farkettim.çocuk doktoru endokrine gönderdi.endokrin doktoru ise erken ergenlik yönünden araştırılması gerektiğini söyleyip pelvik ultrason çektirmemizi istedi.yumurtalıklarında büyüme olup olmadığına bakıldı.çok şükür birşey çıkmadı.ama yine de 3 ayda bir kontrole gidiyoruz.prematür telarş denen bir durum bu.yani yalancı ergenlik.sizinde bir endokrin doktoruna gitmeniz iyi olur.

merhaba,
bende aynı konuda daha önce bir başlık açmıştım.aynı sorun benim kızımda da oldu 10 aylıkken birdenbire farkettim.çocuk doktoru endokrine gönderdi.endokrin doktoru ise erken ergenlik yönünden araştırılması gerektiğini söyleyip pelvik ultrason çektirmemizi istedi.yumurtalıklarında büyüme olup olmadığına bakıldı.çok şükür birşey çıkmadı.ama yine de 3 ayda bir kontrole gidiyoruz.prematür telarş denen bir durum bu.yani yalancı ergenlik.sizinde bir endokrin doktoruna gitmeniz iy

Bende aynı konuşan sorunum var ele beze gibi bir sertlik geliyor şuan tek gögüs bir şey çıkar diye çok korkuyorum nasıl atlatınız ne oldu sonucunuZ acaba belli değil ne olduğu ama meme dokusu gibi dedi doktor hormonal midir neden olur bu kendi kendine geçti mi sizin bebeğiniz deki bizde şuan araştırma içindeyiz

Back