• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

inşalah tekrar böyle bir şey yaşamayız en kısa zamanda sağlıklı bebeklerimiz olur .ama ben yinede çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan

canım benim ya senin adına çok üzüldüm bende 4ay önce 36+3günlük bebeğimi kaybettim allah hepimize sabır versin...bize verilen süre 6aydı onu tamamlamak üzereyiz...

canuım ya bnm bebeişimde 36+2 ydi
çok zor değilmi ben daha yeni yeni kendime geliyorum bir ay sonra bnm de 6 ay dolacak:(

Oncelikle basin sagolsun canim benim.Hep duyardim baskalarindan uzulurdumde ama birgun benimde basima gelecegini tahmin etmiyordum..bende 21 mart bebegimin kalbinin durdugunu ogrendim.Sonuclar geldikten sonra karar verecegiz ne kadar korunacagimiza bakalim.Hayirlisi olsun insallahhhh rabbim bizlereee cokkk saglikli bebekler versin insallahhhhh tum dualarim sizinle
canım geçmiş olsun...başınız sağolsun...rabbim bi daha yaşatmasın inşallah..
evet canım bende hep düşündüğümde başıma herşeyin gelebileceğini düşünürdüm ama bir gün bi bebeğim olacak ve onu kaybedeceğim hiç aklıma gelmezdi..bu da hayatın diğer yüzü..kabul etmemek gibi bi lüksümüz yok yaşananları ..rabbime şükürler olsun diyorum hala bir çok güzellikleri yaşamamızı nasip ettiği için ve sürekli dua ediyorum ahirette de bebeğimi sarıp sarmalamamı ve onu doyasıya sevmemmi nasip etmesi için..
hepimiz zor günler geçiriyoruz ama görülüyorki hala hayata tutunmak için yeni bebekler diliyoruz..inşallah cümlemizin sağlıklı bebecikleri olur en kısa zamanda...

geçmiş olsun cannım allah yardımcımız olsun... ne kadarlıktı bebeğin. daha çok yeni kaybın aslında.bende hiç benim başıma geleceğini düşünmezdim. etrafımda da çok düşük yaşayan olmamıştı.bebeğimi kaybedince benim gibi acılar yaşayan bu kadar çok kişi olacağını hiç tahmin etmezdim. allahım bir daha hiç birimize yaşatmasın.

ya arkadaşlar ben bi daha aynı şeyi yaşıycam diye çok korkuyorum:43::43::43::43::43:bi daha nasıl düşünücem bilmiyorum olsa bile zehir edicem hamileliği kendimee bunu da biliyorum:43::43::43::43:ne yapcam ben bişeyler söyleyin noluurr:59::59::43::43:
canım o korku hepimizde var ama biliyiorum ki ben karnımıza yeni bir melek konunca onu hayata kazandırmak için daha dirayetli olucaz ve onu korumak için elimizden geldiğince dikkatli olucaz mutlu olucaz...inşallah o günler gelir ve bebeklerimize kavuşuruz..

canım benim ya senin adına çok üzüldüm bende 4ay önce 36+3günlük bebeğimi kaybettim allah hepimize sabır versin...bize verilen süre 6aydı onu tamamlamak üzereyiz...
çok üzüldüm canım ...rabbim yardımcınız olsun sabır versin inşallah..
hayırlısı ile tamamlayıp en kısa zamanda bebeişini göbüşüne kondurursun inşallah..:49::49:

ewet gzl fikir lste oluşturalım ama nasıl fikri olan wwarmı?
canm isimlerimin yanına bebeklerimiz kaybettiğimiz tarihi, kaç aylık olduğu , beklenen korunma süresi ve korunma süresini bitireceği tarihi....yazacak şekilde bi tablo olabilir...
canuım ya bnm bebeişimde 36+2 ydi
çok zor değilmi ben daha yeni yeni kendime geliyorum bir ay sonra bnm de 6 ay dolacak:(

hadi hayırlısı..bende dün eşime dedim ne zaman başlarız diye 6 ayı beklicez zaten ama dahada beklemek istiyormusun diye sordum...oda çok korkuyorum dedi..bende üstelemedim o zman sen nezaman istersen sen söyle bana ama bir iki ay öncesinde folbiol içicem ondan önceden söyle dedim..
odahaziran sonu temmuz gibi başlarız mayısta başla ilaçlara dedi ama bende çok kararsızım çok mu acele ediyoz gibi hissettim sonra kendimce ..ama artık hayırlısı ..ben mayıs ta folbiol içmeye başlarım gün aşırı sonrası allaha emanet..:26::26:

canım geçmiş olsun...başınız sağolsun...rabbim bi daha yaşatmasın inşallah..
evet canım bende hep düşündüğümde başıma herşeyin gelebileceğini düşünürdüm ama bir gün bi bebeğim olacak ve onu kaybedeceğim hiç aklıma gelmezdi..bu da hayatın diğer yüzü..kabul etmemek gibi bi lüksümüz yok yaşananları ..rabbime şükürler olsun diyorum hala bir çok güzellikleri yaşamamızı nasip ettiği için ve sürekli dua ediyorum ahirette de bebeğimi sarıp sarmalamamı ve onu doyasıya sevmemmi nasip etmesi için..
hepimiz zor günler geçiriyoruz ama görülüyorki hala hayata tutunmak için yeni bebekler diliyoruz..inşallah cümlemizin sağlıklı bebecikleri olur en kısa zamanda...

canım o korku hepimizde var ama biliyiorum ki ben karnımıza yeni bir melek konunca onu hayata kazandırmak için daha dirayetli olucaz ve onu korumak için elimizden geldiğince dikkatli olucaz mutlu olucaz...inşallah o günler gelir ve bebeklerimize kavuşuruz..

çok üzüldüm canım ...rabbim yardımcınız olsun sabır versin inşallah..
hayırlısı ile tamamlayıp en kısa zamanda bebeişini göbüşüne kondurursun inşallah..:49::49:

canm isimlerimin yanına bebeklerimiz kaybettiğimiz tarihi, kaç aylık olduğu , beklenen korunma süresi ve korunma süresini bitireceği tarihi....yazacak şekilde bi tablo olabilir...

hadi hayırlısı..bende dün eşime dedim ne zaman başlarız diye 6 ayı beklicez zaten ama dahada beklemek istiyormusun diye sordum...oda çok korkuyorum dedi..bende üstelemedim o zman sen nezaman istersen sen söyle bana ama bir iki ay öncesinde folbiol içicem ondan önceden söyle dedim..
odahaziran sonu temmuz gibi başlarız mayısta başla ilaçlara dedi ama bende çok kararsızım çok mu acele ediyoz gibi hissettim sonra kendimce ..ama artık hayırlısı ..ben mayıs ta folbiol içmeye başlarım gün aşırı sonrası allaha emanet..:26::26:

canım bu ilac hamile kalmadan önce mi başlanıyor içilmeye bu dediğin ilac folit asit değil mi bende başlayacamda içmeye oyuzden sordum sana....

ya valla cnm bildiğin gibi değil:(((geceleri uyuyamaz oldummm:43::43::43:benimki boş gebeliktiii maalesef 8. haftaya kadar bekledik göremedik kimileri diyoki keşke bekleseydin görürdün mutlaka:((( offfffffffffffffffff ya :(((kimse beni anlamıyo kii bugün bilmeyen bi arkadaş bebiş nasıl diye sordu o an dünya durdu sanki ne diyeceğimi bilemedimmmm.Allah ım yardım et hepimizeee...(AMİN)
cnmm haklısın çook haklısın bnde öleydim bnm
geçicek işlhh herşeyi atlatıcaz bnd bgn yada yrn patoloji sonuçlarını alıcam
canım bu ilac hamile kalmadan önce mi başlanıyor içilmeye bu dediğin ilac folit asit değil mi bende başlayacamda içmeye oyuzden sordum sana....
ewet cnmm hamileliği düşündüğün zmn içiçyosun 1 2 ay önceden snr hamile kaldığındada 3 ay dwm ediyosun yanii bana dr öle demişti we bn öle yapmıştıım

kızlaaar günaydınlar herkesee nasılsınız bakalım ii hayırlı haftalar olsun işlhh
oranjecim tmm yalım öle bi listede nasıl yapıcam onu bilmiyorum nese bn bi araştırayım yapmaya çalışayım:))

evet canım folic asit ama daha etkilisi bu folbiol...biizmki problemli olduğu için bunu önerdi doktor..bende 2 ay öncesinde başlıcam düşündüğümüz zamana göre...hamileliği düşündüğün ve korunmayı bırakmadan 2 ay öncesinden başla..
kızlaaar günaydınlar herkesee nasılsınız bakalım ii hayırlı haftalar olsun işlhh
oranjecim tmm yalım öle bi listede nasıl yapıcam onu bilmiyorum nese bn bi araştırayım yapmaya çalışayım:))
:1::1::1:valla bende akıl vermiş gibi oldum ama bende nasıl yapıldığını hiç bilmiyom:27::27::1:
Günaydın kıslarrr :3::3::3:

En kısa zamanda kiracılara sahip olmanız dileğiyle....:52:

İyi haftalar

teşekkürler ...inşallah hayırlısı ile gelsinler....:49:

günaydın cenımcım...

günaydın cnm bende yeni geldim hastaneden patoloji sonucum çıkmış 3 ay korunun dedi dr.um bu 3 ay boyunca folıc plus önerdi bi problem yokmuş çok şükürrrr

günaydın cnm bende yeni geldim hastaneden patoloji sonucum çıkmış 3 ay korunun dedi dr.um bu 3 ay boyunca folıc plus önerdi bi problem yokmuş çok şükürrrr
hadi gözün aydın cnm bnm bnde yalıcam sonucumu hayırlısıı.....

şimdi 3 ay sen gzlce iç ilacını 3 ay sonundada işlhh hayırlısıyla başlarsınız çalışmalara

rabbim doğru zmnda wersin işlhh bebeişini sanada bzlerede....

hadi gözün aydın cnm bnm bnde yalıcam sonucumu hayırlısıı.....

şimdi 3 ay sen gzlce iç ilacını 3 ay sonundada işlhh hayırlısıyla başlarsınız çalışmalara

rabbim doğru zmnda wersin işlhh bebeişini sanada bzlerede....

amin cnm inşallah hepimize haberdar edersin bizleri sonucun çıkınca inşallah herşey normal çıkar hayırlısyla....

amin cnm inşallah hepimize haberdar edersin bizleri sonucun çıkınca inşallah herşey normal çıkar hayırlısyla....
işlhh cnmm bnm yaaa hbr weririm hmn szlere:)
bu arada kanaman ne alemde bittimi ilk adeti ne zmn görürümüşün bşy dedimi dr?

bu arada kanaman ne alemde bittimi ilk adeti ne zmn görürümüşün bşy dedimi dr?[/

kanamam bitti cnm akıntı devam ediyo sadece o da normal dedi 1 aya kadar olur dedi
vajinal ultrasonla baktı bi sıkıntı yok dedi en çok yapışıklıktan korkuyodum yok öle bi durum dedi rahat ol..adeti de bi görsem hepten rahatlıycam ama işte kafa rahat değil ki:59::59:psikolojik faktör çok önemliiii gerçekten...

bu arada kanaman ne alemde bittimi ilk adeti ne zmn görürümüşün bşy dedimi dr?[/

kanamam bitti cnm akıntı devam ediyo sadece o da normal dedi 1 aya kadar olur dedi
vajinal ultrasonla baktı bi sıkıntı yok dedi en çok yapışıklıktan korkuyodum yok öle bi durum dedi rahat ol..adeti de bi görsem hepten rahatlıycam ama işte kafa rahat değil ki:59::59:psikolojik faktör çok önemliiii gerçekten...
ya ewet bide hayırlısıyla adet görsedik...
bnm de hala kanamam azda olsa dwm ediyo bi duruyo gibi oluyo snr gene geliyoo
bnmde 25 nisanda kontrolüm war

gözünüz aydın canım..özenle al folic lerini...inşallah hayırlı bi zamanda bulucak seni meleğin...
ya ewet bide hayırlısıyla adet görsedik...
bnm de hala kanamam azda olsa dwm ediyo bi duruyo gibi oluyo snr gene geliyoo
bnmde 25 nisanda kontrolüm war

canım sen var ya adet görüyorsun şu an ..benim 47 . günüm daha yeni yeni temiz oldum tam anlamıyla.bi süre düzensiz olur..benim ablam 4-5 aydır adet görmüyomuş ama o emziriyo doktor sütten dolayı olmuyorsun demiş...her bünye farklı yani..

gözünüz aydın canım..özenle al folic lerini...inşallah hayırlı bi zamanda bulucak seni meleğin...
canım sen var ya adet görüyorsun şu an ..benim 47 . günüm daha yeni yeni temiz oldum tam anlamıyla.bi süre düzensiz olur..benim ablam 4-5 aydır adet görmüyomuş ama o emziriyo doktor sütten dolayı olmuyorsun demiş...her bünye farklı yani..
ya ama cnm dr erken adet için dedi
bide gene kesildi şimdi az az geliyoo uff bnde şaşaırdım wallaa
ya bide kızlar bz hala ilişki yaşamadık hem bn korkuyorum hmde kanamadam işte szler ne zmn yaşadınız ilk dr bşy dedimii

$Adsız.webp
ya kızlar bn liste yapmaya çaıştım umarım olmuştu fikirlere açığım fikri olan paylaşabilir

Back