mügecimmm çok çok çok güzel olmuş ellerine kollarına sağlıkk ... zeynepcikte sağlıklı sıhatli kullansın inşallahhhhh
sağol canım benim, Allah sanada önce güzel b bebek sonra sağlıklı bi doğum nasip etsin inş.Çok teşekkür ederim canım, iyi günlerde kullansın prenses. Doğumunda kolaylıklar diliyorum, öptüm
mügecimmm çok çok çok güzel olmuş ellerine kollarına sağlıkk ... zeynepcikte sağlıklı sıhatli kullansın inşallahhhhh
sağol tubacım amin inşallah...
kızlar hiç bişe yazmıyosunuz bakıyom bakıyom degişik bişe yok tubişşşşşşşşşşşşşş birsennnnnnnnnnnnn son haftanızdasınız nasıl bir duygu bu ana gelmek ........ allahım bir sancıda kurtarsın işlh beni soracak olursanız kızlarımla ugraşıyom bir yandan misafirler allah razı olsun herkezden bebek görmeye geliyolar.......benim cimcime şimdi uyudu dedim bakayım doguran hamile olan yeni varmı ama kimseden haber yok öptm hepinizi allaha emanet olun
birsencim dogum ne zaman nasıl sezeryanmı planlandımı.... az kaldı demi ay çok güzel bu günlere gelecegini düşünüyomuydun insan hayal ediyo ama gerçek yaşayınca bu günleri çok farklı oluyo demi acı günlerden sonra insan bulutların üstünde sanki herşey rüya gibi dilerim herkeze rabbim yaşatsın bu mutlulugu kızmda ayın 13 de 3 ayı doldurcak işlh büyüdü görüşürüz
dileeeekbende bende güle güle kullansınlar inşallah, amin Dilek'im amin
dumancim son 8 gun kalmis cok heyecanliiiiiii harikaaaaa , kolaylik dilerim canim haber verin kendinizden tugba ve sen merak ederiz. opuyorum cokcnm valla bende heyecan dorukta aklıma birsürü yapılacak şey geliyo ama yapacak güç bulamıyorum artık yorgunluk çöktü baya üzerime hayırlısı... kızın da baya büyümüştür... kendine iyi bak öpüyorum görüşmek üzere...
Kızlarr Tuğba' nın nişanı gelmiş, doğuma alınıyomuş... Efe bebek bugün doğuyo inşallahh
amin canım bende güzel haberleri veririm inş... epidural sezeryan olucam inş.o da genele göre rahat geçer...korkmuyorumki hem:18::18::18:aaaaaaaaaaaaaa çok sevindim tugbaaaaaaaaaaaa hadi bakalım güzel gün geldi birsencim sanada allahım yardım etsin sezeryandan sakın korkma gayet kolay ilk 2 gün biraz canın acıyo hepsi o inanki o güzelliğe degerrrrrrr hadi öptm hepinizi
çok sağol canım darısı zamanın gelince sanadumancim son 8 gun kalmis cok heyecanliiiiiii harikaaaaa , kolaylik dilerim canim haber verin kendinizden tugba ve sen merak ederiz. opuyorum cok
ayyyy superrrrrrrr saglikli kolay bir dogum olur insallah
arkadasım çok rahat ol epidural kesinlikle genele göre çoook rahat.ikisinide yaşayan biri olarak söyliyim dedim.amin canım bende güzel haberleri veririm inş... epidural sezeryan olucam inş.o da genele göre rahat geçer...korkmuyorumki hem:18::18::18:
çok sağol canım darısı zamanın gelince sana
cnm napıyosun uzun zamandır senle konusamadık ınsallah ıyısınıdr ozledımm seniiii
amin canım amin
Kızlarr Tuğba' nın nişanı gelmiş, doğuma alınıyomuş... Efe bebek bugün doğuyo inşallahh
iyiyim canım aynı işte koşturmaca :) Kuşlarıma annelik yapıyorum yavrularımız var muhabbet :) sen nasılsın bende seni özledim :)
Dileeek neler yapıyorsun, nasılsın çok özledim anlat azıcık :)
ben önce doğurcam diye diye doğuruyo senden önce çatlak
arkadasım çok rahat ol epidural kesinlikle genele göre çoook rahat.ikisinide yaşayan biri olarak söyliyim dedim.
bebişimiz doğmuş çok şükürdoğurdu valla kız 1 hafta fark attı bana
böyle şeyler duymaya çook ihtiyacım vartşkkr ederim cnm.
rahat gecer canim
bebegini o an ciplak haliyle ilk haliyle kokusunu icine cekmek var yaa
o inanilmaz guzel bir duygudur
iyiyim canım aynı işte koşturmaca :) Kuşlarıma annelik yapıyorum yavrularımız var muhabbet :) sen nasılsın bende seni özledim :)
Dileeek neler yapıyorsun, nasılsın çok özledim anlat azıcık :)
ben önce doğurcam diye diye doğuruyo senden önce çatlak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?