Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

canım alla dönüşte bende çok sırt ağrısı çektim bebişimde hiç uyumadı gece üzüldüm o da rahatsız oldu diye... bundan sonra otururum oturdugum yerde artık

kızlar ne haber,artık buraya kimsecikler gelmez oldu bende gelmicem heralde...

KETENHELVA canım çok sevindim gözünaydın

herkes iyidir umarım, topik durgun zamanlarda..ben bulantılarla uğraşıyorum iki haftadır çok şükür bebiş besleniyormuş ama ben perişan haldeyim. Geçer inşallah kısa zamanda. Öpüyorum kızlar hepinizi

duman sen napıyosun nasıl gidiyo ?
iyim canım napim bebişi büyütüyorum işte:) sen nslsn?

oyy çok fena o bulantılar ama güzel haber 12 haftadan sonra azalarak geçiyo seninde öyle olur inşallah canım.

iyim canım napim bebişi büyütüyorum işte:) sen nslsn?

oyy çok fena o bulantılar ama güzel haber 12 haftadan sonra azalarak geçiyo seninde öyle olur inşallah canım.
sağol canım, inşallah hayırlısı ile geçer. Bu şiddette kadınların %3-5'inde oluyormuş. Yine bu yüzdeleri tutturdum yani, bravo bana

ben de her gün okuyorum kimler var neler yazmışlar diye, ama ben yazamıyorum... korunma sürecimin bitmesini beklerken bir tataftan da doktorumun dediği rahimde perde olabilir olayına takıldım kaldım çok endişeliyim onu araştırıp duruyorum. ilk adetimi de oldum tam kürtajımın 1. ayında. adetim bitsin doktora gidicem smear testi vajinal ultrason falan. inşallah rahmimde bi anormali yoktur, ne olur dua edin arkadaşlar. bir sorunumun olmadığını bileyim heyecanla korunma süremin bitmesini bekleyeceğim, inşallah bi sorunum yoktur

inşallah yoktur canım, olsa da çaresi bulunur elbet, güvenle ikinciyi beklersin.

ankara çooook güzel güneşli bugünnnhepimiz için güzel bi pazar olsun kızlaaaarrrrr
İzmir de güneşli ama perdeler fln kapalı oturuyoruz biz, sana da iyi pazarlar canım

kızlar gunaydın sayfamız cok bos kaldı eskıden sayfalara yetısemezdık gökce ben maxderın duman naz paşam yasemın nerelerdesınız yaaaa(

kızlar gunaydın sayfamız cok bos kaldı eskıden sayfalara yetısemezdık gökce ben maxderın duman naz paşam yasemın nerelerdesınız yaaaa(

yaaaaa dimii ne gzl günlerdii gözümü açar açmaz pcnin başına geçerdim akşama kdr çene çalar dertleşirdik semroş sen nasılsın cnmm yaa bebeiş nasıl bn artık giremiyorum walla efenin sayesinde fırsat buldukça faceyi açabiliyorum okdr ama hepinizide özlediim aslındaa

yeniden kuzuların olur inşallah zamanı gelince canımmmm,zaman geçtikçe daha iyi hissedeceksin kendini insan herşeye alışıyo...

hayırlısı bakalım hayat devam ediyo nefes alıp veriyoruz sonuç olarak Allah hayırlısı ne zamansa o zaman nasip eder inşş. zamanın hızlı geçmesini istiyorum sadece gerçi korkuyorumda korunmayı bırakınca hemen olurmu olmaz mı ilk de kolay olmuştu ama nasipp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…