Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

aynen banada olyo çok sinirleniyim çarpıntım olyo sana sonra ayrıntılı yazarım yatıcem çok yorgünüm oldm öpüyorm hepinizi

Hayırlı Cumalar Paşam. Bizde herşey yolunda, gün bekliyoruz. Sen de yoruluyosun ama napalım işte çalışmak güzel olduğu kadar zor da. Öptüm seniiiiiiiiiiiiiiii...

sagol bbem saglıklıcana al kucagına işşallah

kuzumm hoşgeldinn ve çok çok geçmiş olsun ... herşeyin yolunda olmasına çok çok sevindim ... bu ay güzel haberler alcaz inşallah senden bitanem yumurtalar kocaman olucak sonra çatlicakkk ve bebeiş gelicek hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzz :))
burdayımm kuzummm çok iyiyim Allaha şükür bitanem sadece çok giremiyorum iş yerinde işler baya yoğun oyuzden gelemiyorum ama ara ara gelip okuyorum ne var ne yok takibimdesiniz yaneee...
kuzumm noldu sanaaa ihmal etme cnm istersen bi doktora git bu ara biraz canın sıkkın ya oyuzden oluyodur kuzumm
sinirlerimm tepemde offffff

cnmm hayrola bişimi olduu önemli bişi yok dimii ???

Merhaba cnm anlattiklarina gore 5 gun suren kanaman buyuk bir ihtimalle reglindi, onun disindaki butun akintilar eski kan olabilme ihtimali var, bide hormon degisikligi gecirdi vucudun normal. bende 24 agustosta dusuk yaptim bendede oldu kahverengimsi lekelenmeler dusukten sonra.

yaa kocamla anlaşamıyorumm bi balık tutma tutturdu sinir oluyorum yaa kaç saat gelmedi dün gece sinirlerm hopladı ama inat giderim dioo bi zevki oymuş kahve kumar yokmuş daha ne istiyomşm çok karışıyomşmmm

yaa kocamla anlaşamıyorumm bi balık tutma tutturdu sinir oluyorum yaa kaç saat gelmedi dün gece sinirlerm hopladı ama inat giderim dioo bi zevki oymuş kahve kumar yokmuş daha ne istiyomşm çok karışıyomşmmm

yenimi başladııı gitmeye yoksa bekarkendemı oyleymısss :26::26::26::26: ona göre teşhis koyacam

yenimi başladııı gitmeye yoksa bekarkendemı oyleymısss :26::26::26::26: ona göre teşhis koyacam

önceden de merak varmış ama gittiğini sanmıyorum burda bi liman var orda görmüşler at çek yapıyomş millet atan mutlaka balık çekio yani 3-4 kilo balık getirmişş bi kaç öyle bu konu da takılan arkdşda var iş yerinde onlarla beni kaile aldıgı yokk düzzgün herkesin karısı bişi demiyomuşş falan filan

hmm sakat bi durum yok yaniii ee gitsinn kuzumm hergün gitmiyodur yaaa ??? hergun gıdıyosa gercekten abartmıss

hmm sakat bi durum yok yaniii ee gitsinn kuzumm hergün gitmiyodur yaaa ??? hergun gıdıyosa gercekten abartmıss

dün gitti bugünde gidecm dioo geçen hafta 3 gün gitti üst üste ama artık sıkmaya başladııı şartellerim atıooo neyse kızlar ben 9 lu çay içmeye başlıyrm bakalım biraz kilo daha doğrusu göbek gidecekmi görüşrzz

aman canım gittiği yer bırak balık olsun ama yinede abartmasın tabi seninle de ilgilensin olmaz öyle

selam kızlar nasılsınız???? ben daha yeni kalktım kahvaltı hazırlıyorum bi bakayım dedim...hepinizi çok öpüyorum görüşürüz...

cnm benim eşimde bu ara tutturdu balıkolta takımı falan alıcakmış ama burda tutcak çok yer yok ama istiyosan al dedim haftada 1 gün anca gidebilir oyuzden sorun yok ama hergün gidiyosa bilemedim şimdi ...

aynen banada olyo çok sinirleniyim çarpıntım olyo sana sonra ayrıntılı yazarım yatıcem çok yorgünüm oldm öpüyorm hepinizi

sagol bbem saglıklıcana al kucagına işşallah

tamam canım sağol

bilmiyorum tuğbacım çarpıntı, titreme ve nefes alamama gibi şeyler oluyo dün çok kötüydüm şimdi daha iyiyim sağol canım arkadaşım. battaniyenin de işlemesi bitti bu arada bi ara fofoğrafını yollarım sana kuzum

gecmıs olsunn mugemm hayrdır bıseyemı uzuldunde bunlar ortaya cıktıı????

kuzum ben iyi değilim sabah 6 yattım şimdi kahvaltıdan kalktım bunalım takılıyorum kırmızı da gelmedi 2 gün gecikti ama test yaptım bebiş de yok

gitsin biraz canım elleme, öyle rahatlıyordur o da, sonra sıkılır nasılsa..keşke benimki de gitse öyle yerlere, gitmiyor sonra bana sarıyor

müge, nasıl oldun canım? devam ediyor mu titremelerin fln,doktora gittin mi?

yok canım bugün hepsi geçti kardeşim yanımda sanırım yanlız kalıp bunaldığımda ortaya çıkıyor

kuzum ben iyi değilim sabah 6 yattım şimdi kahvaltıdan kalktım bunalım takılıyorum kırmızı da gelmedi 2 gün gecikti ama test yaptım bebiş de yok
ben yazana kadar sen yazmışsın, geçmiş olsun canım.Git bi kontrole ne diyecek doktor acaba..titreme bir sürü nedenden olabilir çünkü, vitamin eksikliğinden bile olabilir. İnşallah atlatırsın neyse, sabır canım sabır..biz de bebeklerimizi kucağımıza alacağız bir gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…