selam kızlarrr,
paşam işin hayırlı olsun canım.
dumanım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına. hakettin sen bunu. kaç haftalık oldunuz. göbişin çıkmıştır artık de mi?
hepinizi öpüyorum.
allah hepinizden razı olsun kızlar kürtaj oldum narkoz verdiler birsey hissetmedim doktorum parçayı ankara ya gönderecek tahlil amaçlı şuan iyiyim sizler ne yapiyorsunuz? hamişler bebekleriniz nasıl?
Kızlar yardım edin.Benim durumum biraz karışık. Ağustos 4teki kürtajdan sonra
6 Eylülde regl oldum sonra
14 Eylülde(9. gün) bir kanamam oldu 1 gün tam sürdü, doktora gittim yumurtlama kanaması rahim kalınlaşmış 2 haftaya regl olursun dedi.
15 Eylülde eşimle birlikte olduk.
21 Eylülde kahverengi lekelenme(afedersiniz akıntı içinde hafif) oldu.
24 Eylülde 1 damla kan geldi başka bişi yok.
Şimdi karnım ağrıyor adet olacak gibi, ama bir yandan da nezaman adet olacağımdan bile emin değilim. Eğer 14ünde yumurtladıysam(ki çok erkendi) 9 gün sonra 24ünde olan yerleşme kanaması olabilir di mi? Ama idrar testinde hiçbişi çıkmıyor( Hamile olmayı da çok istiyorum ondan da sistemim saçmalamış olabilir. Siz ne dersiniz?Kürtajın etkisi bu ayda sürmüş olabilir mi? Hamile olsam böle adet olacak gibi karnım ağrır mı? İdrar testinde çıkmaz mı?
Kimseyle de konuşamıyorum, eşim zaten bıktı benim bu endişelerimden, nolur siz ne düşünüyorsunuz yazın.
Öpüyorummm
Ayencim kansman bittimi guzelim nasilsin
Pazartesi itibariyle kansma durdu bnm hala kalinti var rahimde
Adacayi papatya kereviz donusumlu yiyor ve iciyorum insAllah söker cumaya kadin bitmis der
Bu arada serpil sezeryanla oglunu dunyaya getirdi cok sukur ikiside saglikli
zeynep bende de bi karışıklık oldu öyle gerçi ben normal doğum yaptım kürtaja gerek kalmamıştı çok şükürki ama düzensizim şu an bnde süphelendim test yapmıştm pek ihtimal olmadıgı halde hatta yazmıştım da buraya. ama belli de olmaz hani hiç korunmadıysanız ... biraz süre geçsin tekrar test yap içinde kalmasın süphe istersen.. ama erken bi dönem bence sen bilirsin tabide bende hemen olsn istiyrm çevremde hamile arkdşlrm vr 12 temmuzda kaybettim doğum yaptm.. Ama beklicem sağlık önemli bedenen toparlanması hem bedenen hem psikolojk olrk bence 3 ay geçmesi şart gerisi sizin bilecğeiniz iş gerçi doktorun öneriisi asıl önemli olann bilmiyrm kaç haftalık kayıp yaşadın ama sen bilirsin eşinle tabii..
bnm eşimde pek açtırmıyo bu konuyu şu zmn olsa tekrar falan diye konuşamıyoruz şimdilik bende bunaltmıyrm üzerinden bi zmn geçsin doktorumun bana önerisi ocak ayından sonra denemek hepimizin hakkında hayırlısı olsnn Allah sağlıkla tekrar nasip etsinn inşş...
ya benm de eşim hiç açmıyor konuyu yaçok canım sıkılıyor.benm çok şükr adetlerimde de öle acayiplik olmadı. 1 adetim kaldı.hani ben de önümüzdeki ay da adetimi göreym stres yapmadan akışına bırakarak hamile kalmak istiorum ama eşim hiç bişe konuşmuyor. ben açınca da hayrlısı deyip kapatıyor. bu erkekler neden böyle yaaaa tabi hayrlısı ama insan konuşmak da istior arada sırada di mi ama?
bende haberler fena. Ateş, ovulasyon bi garip gitti. Bugün doktora gittim tekrar. Yumurtlamamışsın dediburdayımm cnmm benı mrk etmıssınnnnasılsınnn ne var neyokkk anlatttt
Ayencim kansman bittimi guzelim nasilsin
Pazartesi itibariyle kansma durdu bnm hala kalinti var rahimde
Adacayi papatya kereviz donusumlu yiyor ve iciyorum insAllah söker cumaya kadin bitmis der
Bu arada serpil sezeryanla oglunu dunyaya getirdi cok sukur ikiside saglikli
ne alemdesiniz ben annemlerle evimin arsaında mekik dokuyorum ve çok yoruluyorum o yüzden pek gelemedim..
SERPİL ESMERAYDI dimi kızlar çok sewindim yaa ALLAH analı babalı büyütsün inşaallah,oda çok acılar çekmişti....
ne alemdesiniz ben annemlerle evimin arsaında mekik dokuyorum ve çok yoruluyorum o yüzden pek gelemedim..
SERPİL ESMERAYDI dimi kızlar çok sewindim yaa ALLAH analı babalı büyütsün inşaallah,oda çok acılar çekmişti....
bende haberler fena. Ateş, ovulasyon bi garip gitti. Bugün doktora gittim tekrar. Yumurtlamamışsın dedipko görüntüsü varmış bi de. Hormon testleri istedi, 3.gün ve 21 gün, yumurta rezervlerime bakacakmış. Hastaneden çıktığımdan beri ağlayıp duruyorum.
Canim cok sagol yorumun icin..ben de normal dogum yaptım suni sanciyla ama doktor üstüne de kurtaj yaptı, hormonlar sapitiyor tabii. Ben dayanamadım test yaptırdım kanda negatif cikmis(<2) neyse iste böyle.. Ümitlenmiştim. Benim de cevremde hamileler var ayni donemde hamile oldugumuz.. Zor..Benim kaybım 12. Haftadaydi doktorum birdahaki ay deneyebilecegimizi söyledi..Allahım hepimize saglikla kucağımıza almayı nasip etsinzeynep bende de bi karışıklık oldu öyle gerçi ben normal doğum yaptım kürtaja gerek kalmamıştı çok şükürki ama düzensizim şu an bnde süphelendim test yapmıştm pek ihtimal olmadıgı halde hatta yazmıştım da buraya. ama belli de olmaz hani hiç korunmadıysanız ... biraz süre geçsin tekrar test yap içinde kalmasın süphe istersen.. ama erken bi dönem bence sen bilirsin tabide bende hemen olsn istiyrm çevremde hamile arkdşlrm vr 12 temmuzda kaybettim doğum yaptm.. Ama beklicem sağlık önemli bedenen toparlanması hem bedenen hem psikolojk olrk bence 3 ay geçmesi şart gerisi sizin bilecğeiniz iş gerçi doktorun öneriisi asıl önemli olann bilmiyrm kaç haftalık kayıp yaşadın ama sen bilirsin eşinle tabii..
bnm eşimde pek açtırmıyo bu konuyu şu zmn olsa tekrar falan diye konuşamıyoruz şimdilik bende bunaltmıyrm üzerinden bi zmn geçsin doktorumun bana önerisi ocak ayından sonra denemek hepimizin hakkında hayırlısı olsnn Allah sağlıkla tekrar nasip etsinn inşş...
amin canım inşaallah...annem aynı be dumancım ama bunada şükürler olsun,belimde aynı yani hala ağrıyor,annemin durumu istisnada herkes bana çookk güvenmeye başladı herşey için ve bende çok yoruldum...canım hoşgeldin, nasıl annen? senin belin nasıl?
evet cnm serpil esmeray, gerçekten o da çok sıkıntılı sabretti bekledi sonunda erdi muradına..darısı hepimize olsun inşallah...
ben de merak ettim bel agrilarin nasil diye
duman da sormus
benim 5 gundur var da bel agrisi daha once hic cekmemistim ne zormus
tabiki seninki gibi degildir hafiftir ama sanki bel ikiye ayriliyor gibi his oluyor yuk oluyormus belde, ozellikle yattigimda kalkmak ne zor oluyor
insallah gecmistir snein agrin
kızlar bana bi akıl verir msnz? ben şu an 2. adetimi oldum ve adetim kesildiğinden beri yoğun bi akıntı ve karın alt bölgesinde sağ-sol taraflarda böyle sancı değilde zonklama gibi bişi oluyor. bi de yanma hissi var son zamanlarda bende. eşime yaklaşmak bile istemiorum yabütün bunların nedeni ne olabilir acaba? doktora kontrole gidicem cumartesi zaten ama bunları söylemeye bile korkuyorum hem bişi çıkıcak diye hem de vajinal muayene falan.yine aynı streslere giricem diye ya bi fikri olan varsa sölesin. ciddi bişi midir ki?
geçmiş olsunn inş tahlil sonucu önemli bi sorun çıkmaz yaprk.. Allah bi daha yaşatmasın .. inşş uygun zamanda tekrar nasip olur hayırlısıyla..
bende haberler fena. Ateş, ovulasyon bi garip gitti. Bugün doktora gittim tekrar. Yumurtlamamışsın dedipko görüntüsü varmış bi de. Hormon testleri istedi, 3.gün ve 21 gün, yumurta rezervlerime bakacakmış. Hastaneden çıktığımdan beri ağlayıp duruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?