çok güzeeel :) iyiyim yani iyi gibiyim canım
o zaman en sevdiklerimden biri gelsin bayılıyorum bu adama ne güzel şarkılar yapmış helal olsun
Erkin Koray - Sevince (Official Clip) - YouTube
herkeseselamm doğumu az kalanların Allah yardımcısı olsn Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alırsınız inşş. darısı bizlerin başınaa...
şu zaman geçsee biii bizde tekrar denesekk inş hayırlısıyla nasip olur isteyen herkesee...
amin canım rabbim herkeze sizede nasip etsin olur işlh bir gün çocuk için bu kadar dua edcegim hiç aklıma gelmezdi hayırlısı olsun işlh
kızlar beni 10 sene önceye götürdünüz burdan şarkı yollamkda iyi kk nın havası degişir arada lazım tebrikler
herkeseselamm doğumu az kalanların Allah yardımcısı olsn Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alırsınız inşş. darısı bizlerin başınaa...
şu zaman geçsee biii bizde tekrar denesekk inş hayırlısıyla nasip olur isteyen herkesee...
aynen cnnm ya..zaman geçsiiiiiiiiiiiiin hemeeeeeeeeen :) biz de burdaki hamile arkadaşlar gbi anlatalım inş doktor, ultrason, nst maceralarımızı :) en çok da bebeğimin bi tekmesini ufacık bi hareketini bile hissedemedim onu düşlüorum hep. bi bebeğim olsun boyuna tepiklesin beni:) içimde ukde kalmaz inşşşlllhhh :)
Ya kızlar nolur akıl verin, ilk adetimi gördüm bitti 9. gün böyle kıpkırmızı kan geldi yine. Doktora gittim yumurtlama kanaması dedi, hiç yaşamadım ama daha önce.. Neyse biz ertesi gün denedik.. Şimdi durum şu denediğimiz günün 6. günündeyim yine lekelenmem başladı.. Ay kafayı yiycem artık.. Doktor rahim temiz dedi bir sıkıntı yok dedi.. Hani 1 denemeyle tutturduk dicem, yok yani okadar da değil.. Merak ediyorum kürtaj sonrası böyle tuhaf durumlar yaşayan oldu mu aranızda.. Nolur akıl verin napayım, normalde daha bugun yumurtluyor olmalıyım !!!
canımsın inşallah Allah sanada kalbine göre kız-erkek farketmez bi çocuk verir...gözlerim doldu yaa maşallah kızımıza senin kadar güzel olur inşallah hem yüzü hem kalbi... sordum da çıkmamış canım...
kızzzzz bende defne isminin düşünüyorum biliyomusun,çok şaşırdım populer olmasına açıkçasıcok hos bir isimben de cok begeniyorum bu ismi
saglikla kavusmana az kaldi bebisine canim
bu ara cok populer isimler kuzey, cinar, ruzgar, defne
kk da cogu kiside duyuyorum
canımm ben 1.5 yıl onun hayaliyle yaşadım resmen, bu günleri göreceğimi hiç düşünmüyodum o hevesle 3 ayda bir hamile kaldım millete inat:) çok şükür tekmesini duyacak aşamaya geldik..inşallah doğum telaşını da yaşarız diyorum, bebişin büyüdüğününde görürüz... çok sabırlıyız biz çooookkk..aynen cnnm ya..zaman geçsiiiiiiiiiiiiin hemeeeeeeeeen :) biz de burdaki hamile arkadaşlar gbi anlatalım inş doktor, ultrason, nst maceralarımızı :) en çok da bebeğimin bi tekmesini ufacık bi hareketini bile hissedemedim onu düşlüorum hep. bi bebeğim olsun boyuna tepiklesin beni:) içimde ukde kalmaz inşşşlllhhh :)
ay hiç duymadım ben yumurtalama kanaması ama bikaç adetinin düzensiz olması çok normal canım ya telaş yapma bu kadar.Ya kızlar nolur akıl verin, ilk adetimi gördüm bitti 9. gün böyle kıpkırmızı kan geldi yine. Doktora gittim yumurtlama kanaması dedi, hiç yaşamadım ama daha önce.. Neyse biz ertesi gün denedik.. Şimdi durum şu denediğimiz günün 6. günündeyim yine lekelenmem başladı.. Ay kafayı yiycem artık.. Doktor rahim temiz dedi bir sıkıntı yok dedi.. Hani 1 denemeyle tutturduk dicem, yok yani okadar da değil.. Merak ediyorum kürtaj sonrası böyle tuhaf durumlar yaşayan oldu mu aranızda.. Nolur akıl verin napayım, normalde daha bugun yumurtluyor olmalıyım !!!
Ya kızlar nolur akıl verin, ilk adetimi gördüm bitti 9. gün böyle kıpkırmızı kan geldi yine. Doktora gittim yumurtlama kanaması dedi, hiç yaşamadım ama daha önce.. Neyse biz ertesi gün denedik.. Şimdi durum şu denediğimiz günün 6. günündeyim yine lekelenmem başladı.. Ay kafayı yiycem artık.. Doktor rahim temiz dedi bir sıkıntı yok dedi.. Hani 1 denemeyle tutturduk dicem, yok yani okadar da değil.. Merak ediyorum kürtaj sonrası böyle tuhaf durumlar yaşayan oldu mu aranızda.. Nolur akıl verin napayım, normalde daha bugun yumurtluyor olmalıyım !!!
Slm kizlar hastaneye gittim bu sabah... Kese tamamen bozulmus yavrum yatmis asagi benden umudunu kes der gibi... Dr hap verdi onu koyucam vajinaya ***pazartesi kontrolum var son durum ne diye.... Iste bole durumlar zaten adet kanamasi gibi kanama var... Asiri degil cok azcik bel agrim var yarin sabah koycam ilaci hemen bitsin beklemek istemiyorum
Bu arada bebekler ikizmis iki kese vardi(
benm 53 gün oldu.işte şu an 2. adetimi görüyorum.3.den sonra da düşüncez zaten. allahım nasip etsn hayrlı zamnda.senn ne kadr oldu?
Slm kizlar hastaneye gittim bu sabah... Kese tamamen bozulmus yavrum yatmis asagi benden umudunu kes der gibi... Dr hap verdi onu koyucam vajinaya ***pazartesi kontrolum var son durum ne diye.... Iste bole durumlar zaten adet kanamasi gibi kanama var... Asiri degil cok azcik bel agrim var yarin sabah koycam ilaci hemen bitsin beklemek istemiyorum
Bu arada bebekler ikizmis iki kese vardi(
inanmıyorumcanım senin dr a gideceğin gün rüyamı yazmıştım okudunmu bilmiyorum seni görmüştüm rüyamda ikiz bebek vardı kucağında ama sen çok şikayetçiydin 5 tane çocukla başedemiyorum filan diyodun bilmiyorum belkide gerçekten hayırlısı böyleymiş,bir sonrakinde inşallah sıkıntısız güzel bi hamilelik yaşarsın...
banada çok sıcak geliyo canım ama eşimle çok kararsızı bi süre sonra vazgeçiyoruz,ilk aklımızda hande vardı..şimdi defne yada aylin seçenek çok:)dumannn
defne ismine bayiliyorum
kk da duydum ilk
sevdigim bir arkadasim da kizinin ismine defne koydu yakin zamanda
populer oldugunu dusundum
kulaga hos geliyor
Ay dumanim 10 tanedeye bakarim kiz hic sikayet etmem inan gulum
Flin covularini toplardim eve oyun oynarlardi yediridim icirurdim disarida piknik yspardik hic sikilmazdim
Allahim hayirli evlat versin insAllah hemde ikiz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?