Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

anamm belki aynı gün gideriz seninle aslında 6 sıydı bi hafta önemi alsam dedim kontrolü :)) anamm unutma heee o şekerli su kötü yapıyomuş ben tatlı hiç sevmem nasıl içcem ve 1 saat beklicem anammm en zoru o işte inşallahh kazasız belasız atlatırız :)) yaa bende bu ara inanılmaz hamurişi yedim bide aynen çikolata şu 2 hafta dikkat edelim bari :))

nerelerdesin sen çok merak ettik bebik nasıl sen nasılsın durum raporu ver bakalım :) çok az kaldı artık dimi bebikin gelmesine :)

slm kızlar nasılsınız çok özledim sizleri eve net çektirmedim daha uzak kaldım sizden umarım herkes iyidir bizde çok şükür kuzumla iyiyiz büyüyo oğluşum şimdilik herşey yolunda 2400 gr olmuş kuzum salı kontrolümüz vardı, gününümüzü bekliyoruz evdeyim biraz tatil modundaydım şimdide bebeğimin hazırlıklarıyla uğraşıyorum bide bi haftadan beri deprem oluyo burada dün hiç uyuyamadım rabbime emanetiz başka ne denir ki geçmişe bakamadım penpetekir kardelya nasılsınız kızlar kuzularınız nasıl duman ve tubiş hamişler umarım herşey yolundadır diğer can arkadaşlar umarım sizde iyisinizdir benden bu kadar şimdilik öptüm hepinizi

alımız sende kaldı :) maşallah kuzuna Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ismi ne olacak oğluşun :)

tesekkürler kardellya iyi dileklerin için...

bendemi haftaya alsamki beraber gidelim diye:))
dikkat etmek lazım canım sonra şekeri yasaklıyolar o daha kötü oluyo...
iyiyim kuzucum sen nasılsın kızımız nasıl?
iyim canım kızımızda iyi maşallah büyüyo...sonucu sordunmu belki çıkmıştır...

hoşgeldin canım maşallah bebişine tosun olmuş:) az kaldı yorma kendini hazırlıklarla dinlenmeye çalış son günlerinde:)

gözlerim doldu yaa maşallah kızımıza senin kadar güzel olur inşallah hem yüzü hem kalbi... sordum da çıkmamış canım...

yarın canım benm kontrol. yazcam gelince burdan. ilk nst ve çatı kontrolü olcak. bakalım hayırlısı...

öldük meraktan canım ya. iyi olmanıza sevindim. her şey yolunda. biz de iyiyiz. yarın kontrole gitcm. onun dışında bi sorun yok çok şükür...

slm canım iyi olmana sevindim merak ediyodum dedim heralde dogum yaptı gözükmüyo ........ şükür oglunda sende iyisin sevindim bende iyyim çok şükür bende cumartesi gitcem doktora bakalım ne dicek merakla bekliyom

yarın canım benm kontrol. yazcam gelince burdan. ilk nst ve çatı kontrolü olcak. bakalım hayırlısı...

öldük meraktan canım ya. iyi olmanıza sevindim. her şey yolunda. biz de iyiyiz. yarın kontrole gitcm. onun dışında bi sorun yok çok şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…