inşallah, artık sadece olsun değilde hayırlı zamanda hayırlısıyla demeyi öğrendim. Seninkide çok acı.acımı paylaşayım azalsın diye girdim klube ama artacak sanırım yaprk...
inşallah, artık sadece olsun değilde hayırlı zamanda hayırlısıyla demeyi öğrendim. Seninkide çok acı.acımı paylaşayım azalsın diye girdim klube ama artacak sanırım yaprk...
YENİ GELENLER ben bukadar ismi maklımda tutamıyom o yüzden yeni gelenler dedim ........ rabbim sizede herkeze sabır versin acil şifalar versin UMUDUNUZU kaybetmeyin allah büyük olur burda dertler paşylaşdıkça insan rahatlıyo gerçekdende ne ana ne yar gün geliyo hiç biri anlamıyo çünkü içindeki yangın sen ve aynı acıyı yaşayan anlıyo en yakın dostun bile anlamıyo herkez unut ne olcakki zaten 8 haftalık yok 4 aylıkdı bidaha olur diyo .içindeki fırtınayı bimiyolar .tabbiki olur ama insan 2 konuşup rahatlamk istiyo ne yaparsan yap olmuyo .hepiniz öpüyom allah büyük hepinizin işlh olcak ama çok üzülüp hasta olmayın işde ozaman gerçekden bebişleriniz olmaz .moralinizi yüksek tutun gelcene inanın canlarımzafer hepimizin olcak birgün sabır
yok canım yaa görmedim valla k.bakma...nbr ??sen bizim öteki topige gir gerilere bak kaç kere sana laf attım diyourm brişey yapmadım ama:44::44:
selammmm..ben burdayım ama genelde akşamları geliyorum canım..valla bende özledim kızlarıslm canlarım PENBETEKİR napdın hastaneye gittin mi benmi öyle hatırlıyom DUMAN TUGBA KEEP MÜGE BEYDAGLI PAŞŞAM NAZLIMMMMM İYİSİNİZDİR İŞLH BENMİ SİZİ GÖREMİYOM SİZMİ YOKSUNUZ NERELERDESİNİZ bende sabahın köründe ayaktayım nasıl uykum var .ama işimde var yatamıyom dedim bakayım sabah şekerlerinden kimler var kimsecikde yok yazın bişeyler ben merak ediyom zatenDİRİMİT nerde bilmiyoz yok oldu heralde hepinizi öptm
cnm benim çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda sağlıklı sıhatli bi bebek nasip etsin Allahım sana...
Slm kizlar kuzumla ben geldik
Eee nasil bakalim sipam
cenneti tercih etmis kardesinin yanina gitmek istemis
gelmek istemiyormus o nedenle yarin gebelik sonlanacak ilac tedavisi ile dusurulecek iyi yere yerlesmemis sezeryan kesiginin hemen yanindaymis ve farkindaysaniz kesenin karsidan bakkbca solunda kararti var kanama bastiriyormus istersen kendiliginden dussun dedi siddetli kanama olur bu sefer kurtaj olursun dedi yada dedi ilacla mudahele etmek dedi bunuda hastanede yapicaz
Dedi iste haberler bu kadar
dr bile uzuldu sarildi bananiye bole oldu dedi
sonra bizim hedefimiz hayirli saglikli evlat dimi dedi yilmak yok dedi
3 ay sonra yeniden umudlara yelken acicam ins bu sefer olacak
ins sizler yari yolda kalmayin Allahim tamamina erdirsin
hepinizi sevgiyle kucakliyorum....................
çok saol cnmm aminn hep birlikte :)kızlar olmuyor olmuyor olmuyor. tedaviye başlayamadık. benim bir yumurtam büyümüş ve kistleşmiş. tüp bebek tedavisinde de yumurtaları büyütmek için iğne yapılacağından dengesiz büyüme olur diye erteledi. o yumurta için de doğum kontrol hapı verdi, 1 aya geçermiş. bu arada sperm sayımız çok az olduğu için tüp bebek değil mikroenjeksiyon yapılacakmış. yani tek bir yumurta seçilip direk yumurtanın içine enjekte edilecek. bir de kocamdan genetik testi istediler, kromozom analizi. en çok streslendiğim konu bu. çünkü Allah korusun bu testte de birşey çıkarsa daha sonra embriyonun genini de kontrol etmek zorunda kalacaklar. bu tedavi maliyetini de arttıracak tabi. testin sonucu da 3 hafta sonra çıkacak. bu iş kasıma kalır ben size diyeyim. çünkü ekimde de bayram var. ben ne kadar rahat olmaya çalışsam da terslik beni kovalıyor mudur nedir. Allah daha beter dertten korusun diyorum ne diyeyim. sürüklenip gidiyorum.
gurbetgüzelim geçmiş olsun canım. bir dahaki sefere sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah.
tubişim doğum günün kutlu olsun canım. nice mutlu yaşlar olsun çoluğun çocuğunla birlikte :)
pazargünüydü :)) çok çok saol cnm benimm aminn inşallahhhdoğum gününmüydü ben kaçırmışım güzelim....doğum günün kutlu olsun canım bebişinle ve eşinle nice yıllara...
çok saol kuzucum :))ooh maşallah sana hamaratım
bende elden geçirilecekler vardı onları tamamladım 2 bluz kesmiştim onları yarıladım bu akşam, bi de uzun etek kestim, bir elbisem var üstünü diktim eteğini dikicem yarın onları tamamlayayım bari. aklıma geldikçe biçip bırakıyorum ki makineyi açtığımda hepsini dikeyim. kafamın dağılmasına ihtiyacım var iş bulamadım girmişken iyi bi yer olsun diye seçici davranıyorum aslında acele edip bi an önce çalışmaya başlamam lazım artık sonraaa aşılama inşallah
aaa tubişim nice mutlu yıllara kusura bakma kuzum bende kaçırmışım
dilek yarın hastaneyi arıycam benim pıhtılaşma testleri için bu aralar çıkması lazımdı çok korkuyoruum :18:
akıllı seni biranönce çıksınki önümüze bakalım inşallah temizdir de biz ölesine yaptırmışızdır :))tahlilim çıkmamış daha nedendir bilmem rahatladım...
canlarım evin işini bıraktım geldi dedim napıyo benim güzellerim yeni gelenlere geçmiş olsun .........GURBETGÜZELİ canım üzülme sende biliyosun vakti gelmeden olmuyo işlh hayırlısıyla zamanı gelince olur KIZLAR dün başıma bi olay geldi anlatmıcam ben üzüldüm sizide üzmiyim bi kaza atlattım akıl erdirilmez bir şekil anlatsamda yani benim aklım yetmedi sizde akıl erdiremssiniz öyle bişe amaşunu tekrar ögrendim rabbim isterse bu yavrunun rıskı varsa uçurumdan düşsen bişe olmuyo ama olmayıncada ayagını tavana baglayıp yatsan olmuyo .acayip korkdum eyvahhhhhhhhhhhhhh dedim ama o an bebegim oynadı sanki korkmayayım diye yaşadıgın beli etti rahatladım. çok şükür halada oynuyo sanki üzülmiyeyim diye hiç uyumuyo ara ara oynuyo aklıma geldikçe diyorum bende gidiyodum yavrumda rabbime emanetiz hala hamile kalmadıysanız olmadıysa inanın vakti vardır allahütalaya bırakın o nezaman isterse hayırlısını o zaman versin verende o alanda o sabırlı olalım allah büyük belki imtan belkide rabbim bizleri çok seviyo dua etmemiz için geciktiriyo belkide kiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben bu durumu duman arkadaşımızdada gördüm allahütalaisterse olur kan degerleri kaça çıkdı allaşükür ama iyi işlh dahada iyi olur .herkezi öptm
bende çok seviyorum hızmayı çeşit çeşit alıcam bi deldiriyim accık tırsıyom ama yine de deldircem :) sen ne zman deldirdin bi de sağda mı hızman? belli seviyosun sende süs püs :)
aksesuar seviyorum napiyim yaa :))
benm 6 ay olmuş deldireli ama bi sorunum var arkası topsuz kullanamıyorum cıkıyo sürekli toplu olandan taktım şimdi çıkmıyo hatta değiştirmek için zorladım yinede çıkmıyo en son kırarım heralde ama çıkarmaya niyetim yok şimdilik ya biraz süslüyüm galiba ne birazı kokoşum galiba
duman aç gidecen annem tok karnına şeker testine gidilirmi bacım
sabah ve açç bize niye sormuyon beğenmiyonmu
tubişşşş şeker taraması yaptırdınmı? aç mı gitmek gerekiyomuş biliyomusun?
ac gıdılıyor canım benım
anammmm tribini sevsinler seninkız herkese soruyom ara ara aklıma geliyo:)) bi dr a sormak aklıma gelmedi... tamam canım sabahın köründe giderim madem...
tubişşşş şeker taraması yaptırdınmı? aç mı gitmek gerekiyomuş biliyomusun?
slm canlarım PENBETEKİR napdın hastaneye gittin mi benmi öyle hatırlıyom DUMAN TUGBA KEEP MÜGE BEYDAGLI PAŞŞAM NAZLIMMMMM İYİSİNİZDİR İŞLH BENMİ SİZİ GÖREMİYOM SİZMİ YOKSUNUZ NERELERDESİNİZ bende sabahın köründe ayaktayım nasıl uykum var .ama işimde var yatamıyom dedim bakayım sabah şekerlerinden kimler var kimsecikde yok yazın bişeyler ben merak ediyom zatenDİRİMİT nerde bilmiyoz yok oldu heralde hepinizi öptm
cnm benim çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda sağlıklı sıhatli bi bebek nasip etsin Allahım sana...
çok saol cnmm aminn hep birlikte :)
kuzucum benim ne dicemi bilmiyorum bende senin gibi 4 gözle bu ayı bekliyodum ama biliyosun herşeyde bi hayır var kuzucum nolur sen moralini bozma herşey yoluna giricek ve sen yakın zamanda hamiş kalıcaksın Allahım aşılmıcak dert vermesin...
pazargünüydü :)) çok çok saol cnm benimm aminn inşallahhh
çok saol kuzucum :))
akıllı seni biranönce çıksınki önümüze bakalım inşallah temizdir de biz ölesine yaptırmışızdır :))
cnmm bişi olmuş ama iyisin dimi Allah korusun dikkat et lütfen kendineee bende inanıyorum cnm yicek ekmeği varsa ne olursa olsun gelicek :))
benm 6 ay olmuş deldireli ama bi sorunum var arkası topsuz kullanamıyorum cıkıyo sürekli toplu olandan taktım şimdi çıkmıyo hatta değiştirmek için zorladım yinede çıkmıyo en son kırarım heralde ama çıkarmaya niyetim yok şimdilik ya biraz süslüyüm galiba ne birazı kokoşum galiba
bi an önce deldirmek istiyorum bende haftaya inşallah gidebilirim. o topuzluların kullanımı rahat gerçekten diğerinden korkarım ben :)
yeni gelen arkadaşlar hepinize geçmiş olsun,RABBİM bir daha yaşatmasın....
MÜGEE kuzum inşaallah temiz çıkar testlerin,ama çokta kasma kendini bişeyde varsa sebebi öğrenir ona göre hareket edersin...
oyyy dileğim inşallah daha çok gel buralara artık ama özlet,yosun kendini
çokmu kötü yaaa kusarmıyımki:18::18:tmm
aç giditon kanını alıyorlar bide şekerli su içiyon bir saat sonra felan tekrar ölçülüyor
anamm ben yazana kadar öğrenmişsin hee :)) nese bende sölimm aç gidicen cnm ben daha yaptırmadım haftaya cumartesi gidicem doktora o zaman yaptırıcam
çokmu kötü yaaa kusarmıyımki:18::18:
geç kaldın şekerimneyse gördüm ben seni pijama filan bakıyodun ondan işin var yazamadın dimi...
heheheh seni seniii :))) kuzuu yanlız gitme ama yanında biri olsun aç karna içtiğin için başdönmesi falan yapabiliyomöuş bide yanına limon al onu sıkınca daha rahat içiliyomuş heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?