Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

inşallah, artık sadece olsun değilde hayırlı zamanda hayırlısıyla demeyi öğrendim. Seninkide çok acı.acımı paylaşayım azalsın diye girdim klube ama artacak sanırım yaprk...

zamanla azalacak canım daha acın taze öyle hissetmen normal ben hiçbir zaman azalmayacak diyordum ama insan alışıyor. acı paylaştıkça azalır bunu unutma içine atma sakın inan burdakilerden başka hiç kimse seni anlayamaz eşin bile

inşallah, artık sadece olsun değilde hayırlı zamanda hayırlısıyla demeyi öğrendim. Seninkide çok acı.acımı paylaşayım azalsın diye girdim klube ama artacak sanırım yaprk...

birde düşün bir cennet meleğin var şuan öbür dünyada sana şefaat edecek orada sonsuz seveceksin yavrunu bunu unutma allah sevdiği kullara böyle acılar verir sende seçilmiş bir annesin sıkma canını

slm canlarım PENBETEKİR napdın hastaneye gittin mi benmi öyle hatırlıyom DUMAN TUGBA KEEP MÜGE BEYDAGLI PAŞŞAM NAZLIMMMMM İYİSİNİZDİR İŞLH BENMİ SİZİ GÖREMİYOM SİZMİ YOKSUNUZ NERELERDESİNİZ bende sabahın köründe ayaktayım nasıl uykum var .ama işimde var yatamıyom dedim bakayım sabah şekerlerinden kimler var kimsecikde yok yazın bişeyler ben merak ediyom zatenDİRİMİT nerde bilmiyoz yok oldu heralde hepinizi öptm

YENİ GELENLER ben bukadar ismi maklımda tutamıyom o yüzden yeni gelenler dedim ........ rabbim sizede herkeze sabır versin acil şifalar versin UMUDUNUZU kaybetmeyin allah büyük olur burda dertler paşylaşdıkça insan rahatlıyo gerçekdende ne ana ne yar gün geliyo hiç biri anlamıyo çünkü içindeki yangın sen ve aynı acıyı yaşayan anlıyo en yakın dostun bile anlamıyo herkez unut ne olcakki zaten 8 haftalık yok 4 aylıkdı bidaha olur diyo .içindeki fırtınayı bimiyolar .tabbiki olur ama insan 2 konuşup rahatlamk istiyo ne yaparsan yap olmuyo .hepiniz öpüyom allah büyük hepinizin işlh olcak ama çok üzülüp hasta olmayın işde ozaman gerçekden bebişleriniz olmaz .moralinizi yüksek tutun gelcene inanın canlarımzafer hepimizin olcak birgün sabır

Sağol canım desteğin için,ben de yeni gelenlerdenim
Kimse anlamıyo gerçekten sadece yaşayanlar anlıyo bu durumu
2 aylık bebeğimi kaybettim kuzenim niye üzülüyosun diye sordu bana.Cinnet getirdim resmen
Allah herkesin gönlüne göre versin

sen bizim öteki topige gir gerilere bak kaç kere sana laf attım diyourm brişey yapmadım ama:44::44:
yok canım yaa görmedim valla k.bakma...nbr ??
selammmm..ben burdayım ama genelde akşamları geliyorum canım..valla bende özledim kızları

cnm benim çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda sağlıklı sıhatli bi bebek nasip etsin Allahım sana...
çok saol cnmm aminn hep birlikte :)
kuzucum benim ne dicemi bilmiyorum bende senin gibi 4 gözle bu ayı bekliyodum ama biliyosun herşeyde bi hayır var kuzucum nolur sen moralini bozma herşey yoluna giricek ve sen yakın zamanda hamiş kalıcaksın Allahım aşılmıcak dert vermesin...
doğum gününmüydü ben kaçırmışım güzelim....doğum günün kutlu olsun canım bebişinle ve eşinle nice yıllara...
pazargünüydü :)) çok çok saol cnm benimm aminn inşallahhh
çok saol kuzucum :))
tahlilim çıkmamış daha nedendir bilmem rahatladım...
akıllı seni biranönce çıksınki önümüze bakalım inşallah temizdir de biz ölesine yaptırmışızdır :))

cnmm bişi olmuş ama iyisin dimi Allah korusun dikkat et lütfen kendineee bende inanıyorum cnm yicek ekmeği varsa ne olursa olsun gelicek :))

duman aç gidecen annem tok karnına şeker testine gidilirmi bacım
sabah ve açç bize niye sormuyon beğenmiyonmu

duman aç gidecen annem tok karnına şeker testine gidilirmi bacım
sabah ve açç bize niye sormuyon beğenmiyonmu

anammmm tribini sevsinler senin kız herkese soruyom ara ara aklıma geliyo:)) bi dr a sormak aklıma gelmedi... tamam canım sabahın köründe giderim madem...

anammmm tribini sevsinler senin kız herkese soruyom ara ara aklıma geliyo:)) bi dr a sormak aklıma gelmedi... tamam canım sabahın köründe giderim madem...

tmm
aç giditon kanını alıyorlar bide şekerli su içiyon bir saat sonra felan tekrar ölçülüyor

tubişşşş şeker taraması yaptırdınmı? aç mı gitmek gerekiyomuş biliyomusun?

anamm ben yazana kadar öğrenmişsin hee :)) nese bende sölimm aç gidicen cnm ben daha yaptırmadım haftaya cumartesi gidicem doktora o zaman yaptırıcam

ben arada geliyorum bakıp çıkıyorum canım çok işim var bu aralar açık bırakıyorum ama sende bebişte iyidir umarım öptüm

inşallah tubişim ya bilinçaltım bana oyun oynuyo üzüyo beni işte napim

tmm
aç giditon kanını alıyorlar bide şekerli su içiyon bir saat sonra felan tekrar ölçülüyor
çokmu kötü yaaa kusarmıyımki:18::18:

anamm ben yazana kadar öğrenmişsin hee :)) nese bende sölimm aç gidicen cnm ben daha yaptırmadım haftaya cumartesi gidicem doktora o zaman yaptırıcam

geç kaldın şekerim neyse gördüm ben seni pijama filan bakıyodun ondan işin var yazamadın dimi...

çokmu kötü yaaa kusarmıyımki:18::18:

geç kaldın şekerim neyse gördüm ben seni pijama filan bakıyodun ondan işin var yazamadın dimi...

heheheh seni seniii :))) kuzuu yanlız gitme ama yanında biri olsun aç karna içtiğin için başdönmesi falan yapabiliyomöuş bide yanına limon al onu sıkınca daha rahat içiliyomuş heee

heheheh seni seniii :))) kuzuu yanlız gitme ama yanında biri olsun aç karna içtiğin için başdönmesi falan yapabiliyomöuş bide yanına limon al onu sıkınca daha rahat içiliyomuş heee

kocişle giderim artık canım..bak limonu daha önce söylemişlerdi kızlar ama o zamanlar aklım bi karış havadaydı unutmuşum, bende ayın 6 sından gidicem,inşallah unutmam yanıma alırım o gün için..yoksa çok fena hemen kalkıyo midem... kız ben bu aralar çok çikolataya tatlıya düşkün oldum,tırsıyorum çıkabiliri bu kadar tatlıya diye yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…