Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

 
Son düzenleme:
cnmm waooww guzel olmustur bencedee zaten modada oldu yıne kısa saçç ama burnunu deldırmee yaa bosver ılerde cıkartmak ıstersın burnunda koca bı delık kalırr :26::26: hanıı burdan arkadsın dedıgı ıs neolduuu???
 

tubiş soruyo arada insan kaynaklarına canım belli değil o. kardeşim deldirmişti burnunu sonra çıkardı kapandı deliği bizde delikler geç kaynıyo bi de ben çıkarmam heralde ya çok severim hızmayı :) kulaklarımda 6 tane delik var hiç sorun yaşamadım deyim sen anla :)))
 
kızlar bişe sorucam şimdi benim doğumdan sonra ilk kontrolum cuma günü doktor yine parça kalmışmı diye alttanmı bakacak ultrasonlamı?sizlere nsıl bakıldı?
 
 
kızlar bişe sorucam şimdi benim doğumdan sonra ilk kontrolum cuma günü doktor yine parça kalmışmı diye alttanmı bakacak ultrasonlamı?sizlere nsıl bakıldı?

cnm önce geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın kimseye bu acıyı vajinal bakarlar bnde 4 kere düşük yaptım hep vajinal bakıldı
 
 

benım kulagımdaa 3 tanee tmm kuzum sen daha ıyı bılırsınnn
 
cok uzuldummm kac aylıktıı senın bebegınn kan pıhtılasması varmıs sendede bendede oylee :26::26::26: cok cok gecmıs olsunn bunu yasayan anlar ancaa perdee nıye olmus cnm sende??? bırde kanpıhtılasmasıı testınde ne yazıoduu kactanee mutant varmıs sende benımkı mthfr 1298 heterozigott:44:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…