mrb kızlar bende 10 gün önce 18 haftalık bebeğimi kaybettim sebebi belli değil doktorlar otopsi sonucuna göre belli olur dediler ama aotopsi en az 6ay sonra çıkarmışş ben nasıl beklim okadar neden diye çıldıracam doktorum çok sağlıklı derken kontrol günümde gittim 2 gün önce kalbi durmuş dedi dünyam başıma yıkıldısizce 18 hafta yaşamış bebek neden ölür anne karnında yaaa ?
ewet canım fıtıklarım azmıştı yine ama şimdi daha iyiyim,sağol sen napıyosun??
canımm hıc bi fikrim yok sana üzülme demek isterdim motive etmek isterdim ama cok zor biliyorum söyleyemiyorum bileve 18 hafta ona iyice alısmıssındır senın ıcın cok zor Rabbim acılarını dındırır ınsallah yenı bı bebekle ınsallah onu saglıkla kucagına alabilirsin
Mrb kızlar ben de 5 gun önce bebgımı sat a göre 6 haftalıkken dusurdum 1bucuk yıl sonra ılk defa hamıle oldugumu ögrenmiştim ve bu ay hıc beklemedıgım bişeydi rahım agzı yara dondurma tedavisi görmüştüm o ay hamile oldugumu ögrendım eşimle 2 hafta ayaklarımız havada gezdık resmen beslenmeme uyku duzenıme herseyıme dıkkat ettım bı sabah uyandım kanamam varcuma gunu ezanlardan sonra hemen hastaneye gittik hcg degerım dusuyodu doktor dusuk yaptıgımı söledi belkide kımyasal gebelıktır dedı erken oldugu ıcın kese görünmemıstı 1 hafta sonra randevum vardı keseyı görmek için ama ona gidemeden düştü bebeğim şimdi hala kanamam var bitince hiç korunmadan devam edicem insallah rabbim bi bebek daha nasip eder
geçmiş olsun inşallah bu ay olur sağsalim doğurursun yavrunuMrb kızlar ben de 5 gun önce bebgımı sat a göre 6 haftalıkken dusurdum 1bucuk yıl sonra ılk defa hamıle oldugumu ögrenmiştim ve bu ay hıc beklemedıgım bişeydi rahım agzı yara dondurma tedavisi görmüştüm o ay hamile oldugumu ögrendım eşimle 2 hafta ayaklarımız havada gezdık resmen beslenmeme uyku duzenıme herseyıme dıkkat ettım bı sabah uyandım kanamam varcuma gunu ezanlardan sonra hemen hastaneye gittik hcg degerım dusuyodu doktor dusuk yaptıgımı söledi belkide kımyasal gebelıktır dedı erken oldugu ıcın kese görünmemıstı 1 hafta sonra randevum vardı keseyı görmek için ama ona gidemeden düştü bebeğim şimdi hala kanamam var bitince hiç korunmadan devam edicem insallah rabbim bi bebek daha nasip eder
Mrb kızlar ben de 5 gun önce bebgımı sat a göre 6 haftalıkken dusurdum 1bucuk yıl sonra ılk defa hamıle oldugumu ögrenmiştim ve bu ay hıc beklemedıgım bişeydi rahım agzı yara dondurma tedavisi görmüştüm o ay hamile oldugumu ögrendım eşimle 2 hafta ayaklarımız havada gezdık resmen beslenmeme uyku duzenıme herseyıme dıkkat ettım bı sabah uyandım kanamam varcuma gunu ezanlardan sonra hemen hastaneye gittik hcg degerım dusuyodu doktor dusuk yaptıgımı söledi belkide kımyasal gebelıktır dedı erken oldugu ıcın kese görünmemıstı 1 hafta sonra randevum vardı keseyı görmek için ama ona gidemeden düştü bebeğim şimdi hala kanamam var bitince hiç korunmadan devam edicem insallah rabbim bi bebek daha nasip eder
Slm kizlar kuzumla ben geldik
Eee nasil bakalim sipam
cenneti tercih etmis kardesinin yanina gitmek istemis
gelmek istemiyormus o nedenle yarin gebelik sonlanacak ilac tedavisi ile dusurulecek iyi yere yerlesmemis sezeryan kesiginin hemen yanindaymis ve farkindaysaniz kesenin karsidan bakkbca solunda kararti var kanama bastiriyormus istersen kendiliginden dussun dedi siddetli kanama olur bu sefer kurtaj olursun dedi yada dedi ilacla mudahele etmek dedi bunuda hastanede yapicaz
Dedi iste haberler bu kadar
dr bile uzuldu sarildi bananiye bole oldu dedi
sonra bizim hedefimiz hayirli saglikli evlat dimi dedi yilmak yok dedi
3 ay sonra yeniden umudlara yelken acicam ins bu sefer olacak
ins sizler yari yolda kalmayin Allahim tamamina erdirsin
hepinizi sevgiyle kucakliyorum....................
ya artık bebeğini kaybetmiş anne görmek istemiyorum bu topicte gece gece yine gözyaslarına boğuldum allahım kimseye evlat acısı verme
çok geçmiş olsun allah sabır versin benim bebeklerimde çok sağlıklıydı 21. haftada karnımda öldüler eşleri erken ayrılmış dedi doktor hemde iltihaptan seninde iltihabın varmıydı ondan olabilir. allahın takdiri bu canım güçlü olmaya çalış
doğuma gittiğimde alttan kültür alındı aslında ondanmıdırkiiii?ben hamile kaldım sonra kötü kokulu akıntım olmaya başladı ama daha önce yoktu ben hamilelikten galiba demiştim ozaman iltihapmıydı ki yaaaa kafayı yicem yaaa.....sanada çok geçmiş olsun canım ya ben dicek bişe bulamıyorum kiii.....iltihap derken akıntıdanmı bahsettin yoksa kanda filanmı?
doğuma gittiğimde alttan kültür alındı aslında ondanmıdırkiiii?ben hamile kaldım sonra kötü kokulu akıntım olmaya başladı ama daha önce yoktu ben hamilelikten galiba demiştim ozaman iltihapmıydı ki yaaaa kafayı yicem yaaa.....
Canım ya arkadaşına çok çok geçmiş olsun allah sabır versin onada diyecek birşey bulamıyorum allah tez zamanda onunda bebeğin.kaybetmiş.bütün annelerinden kucağını doldursunben de burdakilerin sevinciyle seviniorum acısıyla hüzünleniorum artk. dediğn gbi inşllh hepimz güzel hamileliklerimizi yazarız buraya. allahım hayırla gönderir inşllh evlatlarımızı. ben de azönce bir arkadaşımdan geldim. o da ikizlerini erken doğumla kaybetmişti benden bikaç gün sonra. dertleştik ağlaştık baya ama kötü değilim aksine çoook rahatladım. iyi geldi baya.
ya artık bebeğini kaybetmiş anne görmek istemiyorum bu topicte gece gece yine gözyaslarına boğuldum allahım kimseye evlat acısı verme
Nekadar çok varmis degilmi?
Insan hiç kendinde olacagina ihtimal vermiyo yani ben hiç vermemistim çok benimsemistim.. Ama çok varmis meger..
Allah sabredenlerden eylesin, kimseye yasatmasin bu aciyi.. Anne olmak nasip etsin isteyen herkese InsAllah
canım atkısını bitiridmde beresi kaldıbu hızla gidersem kimse tutamaz beni
ne diyecegimi ne söyleyegegimi bilemiyorum zatensenlede uzun uzun konuştukrabbim sabır versin vardır bundada bir hayır diyelim bebem
doğum gününmüydü ben kaçırmışım güzelim....doğum günün kutlu olsun canım bebişinle ve eşinle nice yıllara...
cok cok gecmis olsun canimMrb kızlar ben de 5 gun önce bebgımı sat a göre 6 haftalıkken dusurdum 1bucuk yıl sonra ılk defa hamıle oldugumu ögrenmiştim ve bu ay hıc beklemedıgım bişeydi rahım agzı yara dondurma tedavisi görmüştüm o ay hamile oldugumu ögrendım eşimle 2 hafta ayaklarımız havada gezdık resmen beslenmeme uyku duzenıme herseyıme dıkkat ettım bı sabah uyandım kanamam varcuma gunu ezanlardan sonra hemen hastaneye gittik hcg degerım dusuyodu doktor dusuk yaptıgımı söledi belkide kımyasal gebelıktır dedı erken oldugu ıcın kese görünmemıstı 1 hafta sonra randevum vardı keseyı görmek için ama ona gidemeden düştü bebeğim şimdi hala kanamam var bitince hiç korunmadan devam edicem insallah rabbim bi bebek daha nasip eder
cok gecmis olsun canimewet canım fıtıklarım azmıştı yine ama şimdi daha iyiyim,sağol sen napıyosun??
ben de gormemisim nice guzel yillara tugbacimdoğum gününmüydü ben kaçırmışım güzelim....doğum günün kutlu olsun canım bebişinle ve eşinle nice yıllara...
cok gecmis olsun, cok uzuldum ne diyebilirim ki, sozun bittigi yer, insallah gonlune gore olur ve bebegini kucagina alirsin bir dahaki hamileligindemrb kızlar bende 10 gün önce 18 haftalık bebeğimi kaybettim sebebi belli değil doktorlar otopsi sonucuna göre belli olur dediler ama aotopsi en az 6ay sonra çıkarmışş ben nasıl beklim okadar neden diye çıldıracam doktorum çok sağlıklı derken kontrol günümde gittim 2 gün önce kalbi durmuş dedi dünyam başıma yıkıldısizce 18 hafta yaşamış bebek neden ölür anne karnında yaaa ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?