- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
Kod:
Saat 5 de bnm randevum kizlar
Yprk com adacayi her gin iki uc fincan. O yardimvi oluyor icin temizlenir en auondan kurzaj olmassin cnm
Slm kizlar kuzumla ben geldik
Eee nasil bakalim sipam
cenneti tercih etmis kardesinin yanina gitmek istemis
gelmek istemiyormus o nedenle yarin gebelik sonlanacak ilac tedavisi ile dusurulecek iyi yere yerlesmemis sezeryan kesiginin hemen yanindaymis ve farkindaysaniz kesenin karsidan bakkbca solunda kararti var kanama bastiriyormus istersen kendiliginden dussun dedi siddetli kanama olur bu sefer kurtaj olursun dedi yada dedi ilacla mudahele etmek dedi bunuda hastanede yapicaz
Dedi iste haberler bu kadar
dr bile uzuldu sarildi bananiye bole oldu dedi
sonra bizim hedefimiz hayirli saglikli evlat dimi dedi yilmak yok dedi
3 ay sonra yeniden umudlara yelken acicam ins bu sefer olacak
ins sizler yari yolda kalmayin Allahim tamamina erdirsin
hepinizi sevgiyle kucakliyorum....................
cnm coookk uzuldummm uzulmee tammıı hayırlısı boyleymıs demekkı allah ınsalah bıdaha yasatmazz cok cok gecmıs olsunnn
cok cok gecmis olsun gurbet guzeli
gonlune gre olur yeniden hamiel kalir ve bebegini kucagina alirsin insallah
3 evladina Allah uzun omur versin
Eee nasil bakalim sipam
gelmek istemiyormus o nedenle yarin gebelik sonlanacak ilac tedavisi ile dusurulecek iyi yere yerlesmemis sezeryan kesiginin hemen yanindaymis ve farkindaysaniz kesenin karsidan bakkbca solunda kararti var kanama bastiriyormus istersen kendiliginden dussun dedi siddetli kanama olur bu sefer kurtaj olursun dedi yada dedi ilacla mudahele etmek dedi bunuda hastanede yapicaz
Eee nasil bakalim sipam
geçmiş olsun mesajı yazan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim,sağolun
duman gibi bende herşey yolunda sandım önceüzüldüm... Allah sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah
sen hasta mı oldun kuzum fıtık mı yine yoksa geçmiş olsun canıımmm
Yok be gulum batirmadimcanım çok geçmiş olsun,inşaallah sonraki bebeğin sımsıkı tutunur sana...benimde ultrason resmim böyleydi bebek hiç gelişmeden ölüyodu..sende kan pıhtılaşması varmı canım hiç baktırdınmı??
canım atkısını bitiridmde beresi kaldıkaranlık havalr benim ruhumu da karartıyor paşamelişi iyi fikir bende kumaşlarıma saldırayım bari
Kod:
Saat 5 de bnm randevum kizlar
Yprk com adacayi her gin iki uc fincan. O yardimvi oluyor icin temizlenir en auondan kurzaj olmassin cnm
amin canım...ama bence baktır,yani bişy kaybetmezsin bazen sağlıklı çocuklar doğurduktan sonra da olabiliyor..Yok be gulum batirmadim
Cnm cok sagol Allahim sizlere saglikli bebekler nasip etsin
kızlar olmuyor olmuyor olmuyor. tedaviye başlayamadık. benim bir yumurtam büyümüş ve kistleşmiş. tüp bebek tedavisinde de yumurtaları büyütmek için iğne yapılacağından dengesiz büyüme olur diye erteledi. o yumurta için de doğum kontrol hapı verdi, 1 aya geçermiş. bu arada sperm sayımız çok az olduğu için tüp bebek değil mikroenjeksiyon yapılacakmış. yani tek bir yumurta seçilip direk yumurtanın içine enjekte edilecek. bir de kocamdan genetik testi istediler, kromozom analizi. en çok streslendiğim konu bu. çünkü Allah korusun bu testte de birşey çıkarsa daha sonra embriyonun genini de kontrol etmek zorunda kalacaklar. bu tedavi maliyetini de arttıracak tabi. testin sonucu da 3 hafta sonra çıkacak. bu iş kasıma kalır ben size diyeyim. çünkü ekimde de bayram var. ben ne kadar rahat olmaya çalışsam da terslik beni kovalıyor mudur nedir. Allah daha beter dertten korusun diyorum ne diyeyim. sürüklenip gidiyorum.
gurbetgüzelim geçmiş olsun canım. bir dahaki sefere sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah.
tubişim doğum günün kutlu olsun canım. nice mutlu yaşlar olsun çoluğun çocuğunla birlikte :)
amin canım...ama bence baktır,yani bişy kaybetmezsin bazen sağlıklı çocuklar doğurduktan sonra da olabiliyor..
kuzum yaaaa ne desem sen şimdi gel birde bana sor yazması kolay dersin,ama herşeyde bir hayır var sınanıyoruz sabrımızla sen şimdi eylülün gelmesini bekledin olumsuz bir yanıtlada karşılaşınca şimdi haklı olarak tepki veriyosun...
aslında eşine genetiğin yapılması daha iyi,inşaallah bişey çıkmaz onda da...ve mikroenjeksiyonla hemen tutunur bebeğin...canım benim üzme kendini..
mrb kızlar bende 10 gün önce 18 haftalık bebeğimi kaybettim sebebi belli değil doktorlar otopsi sonucuna göre belli olur dediler ama aotopsi en az 6ay sonra çıkarmışş ben nasıl beklim okadar neden diye çıldıracam doktorum çok sağlıklı derken kontrol günümde gittim 2 gün önce kalbi durmuş dedi dünyam başıma yıkıldısizce 18 hafta yaşamış bebek neden ölür anne karnında yaaa ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?