günaydın kızlaar. ben şunu anladım ki ben iki topiği birden idare edebilecek yeteneğe sahip değilim :)) birşey yazıyorum, sonra yazdığımı unutuyorum haliyle cevapları göremiyorum. sonra da yazdığımın üstünden çok geçmiş oluyor bulamıyorum. ben şapşal mıyım? :)))
napıyosunuz keyifler nasıl?
hoş geldin nasıl oluyum sinirlerim tepemde ya geçen kaynanam atarhanayı karalım birlikte dedim çarşamba düşünüyourm dedi sonra ben seni araraım akşamdan dedi demin aramış eşimi gelsin tarhanayı serdim diye bende dedim anne dünden arasaydım sana demedimmi dedi bende belli degil ben seni ararım demedinmi dedim ban telefonda kızıyor uyuz ne olucek neden böyleler anlamıyourmki ya sinriim oynadı sabah sabah yaişin yoksa git yardım et eltim hanımıda rahata konsun benim anam aglıyo kışlık hazırlarken kaynanamla oda hazıra konuyo böyle birşey varmı ya
seninde süper valla canım bende öyle kıyafet filan almıycam isabet oldu ablamın kızından her türlü kıyafeti alıcam zıbın bile birsürü:) bikaç tane içimden geçen kıyafet olursa alırım tabi hastane çıkışı filan ilk kıyafeti eski olmasın bebelerimizin dimi:))aa süppermiş banada komşumuzdan bambu beşik geldi yatakodasında onu kullanıcaz özellikle oda yapmıcam ama ıkeadan bi beşik bide dolap alıcam 500 tl ye kapatıcaz bu ay sonunda alıcaz artık yavaş yavaş bişiler yapalım dedik yoksa çok sıkışırız ama kıyafet çok almıcam çünkü annemin baktıgı bebek erkek 1,5 yaşında onun bütün kıyafetleri bana ayrılmıştı onlar geldi :)) ben sadece kendime 2 takım hastane çıkışı alıcam onada bi tane okadar :))
delisin sen :)günaydın kızlaar. ben şunu anladım ki ben iki topiği birden idare edebilecek yeteneğe sahip değilim :)) birşey yazıyorum, sonra yazdığımı unutuyorum haliyle cevapları göremiyorum. sonra da yazdığımın üstünden çok geçmiş oluyor bulamıyorum. ben şapşal mıyım? :)))
ok anladım cnm bende düzen lab.a gidiyorum...
22.haftanın içindeyiz bizde... en son ne zaman test yaptırdın? kaç çıktı dimer?
yerim seni bennn :)))günaydın kızlaar. ben şunu anladım ki ben iki topiği birden idare edebilecek yeteneğe sahip değilim :)) birşey yazıyorum, sonra yazdığımı unutuyorum haliyle cevapları göremiyorum. sonra da yazdığımın üstünden çok geçmiş oluyor bulamıyorum. ben şapşal mıyım? :)))
ayyy paşam yaaaa nedir senin bu çektiğin boşver kuzum sennn takma kimseyi ohh git yap tarhananaı kışınn miss gibi içicen :)))hoş geldin nasıl oluyum sinirlerim tepemde ya geçen kaynanam atarhanayı karalım birlikte dedim çarşamba düşünüyourm dedi sonra ben seni araraım akşamdan dedi demin aramış eşimi gelsin tarhanayı serdim diye bende dedim anne dünden arasaydım sana demedimmi dedi bende belli degil ben seni ararım demedinmi dedim ban telefonda kızıyor uyuz ne olucek neden böyleler anlamıyourmki ya sinriim oynadı sabah sabah yaişin yoksa git yardım et eltim hanımıda rahata konsun benim anam aglıyo kışlık hazırlarken kaynanamla oda hazıra konuyo böyle birşey varmı ya
seninde süper valla canım bende öyle kıyafet filan almıycam isabet oldu ablamın kızından her türlü kıyafeti alıcam zıbın bile birsürü:) bikaç tane içimden geçen kıyafet olursa alırım tabi hastane çıkışı filan ilk kıyafeti eski olmasın bebelerimizin dimi:))
delisin sen :)
pazartesi yaptırdım.900 civarı çıktı.
selamlar kızlar
ben giremiyorum çok fazla, hem kociş bu aralar yanımda hem de arkadaşlar sağolsunlar yalnız bırakmıo ev hep dolu.
dumancan o batma daha da artcak kızın kaburgalarını sıkıştırıo. ben çürük acısı çektim resmen sora aşağı inince bebek geçti, tabi mide yanması da yapar o, hepsi çoooooooook normal ama geçecek annesi kızın ben iyiyim mesajı verio.
miragecim canım ben iyiyim, sen de iyi ol lütfen iyi düşün bak herşey geçecek...
paşam kızma sakın kaynanana ve eltine, maalesef onların yapısı bu, he de geç yoksa canına yazık canım benim.
ayen canım geçmiş olsun, inşallah bu olay sana daha daha güzel kapılar açar canım...
every, gurbet güzeli, tubiş, müge öpüldünüz kıslar...
kardelya, dirmit nasıl bebişler yazın...
kuzu maşşallah az kaldı valla doğuma sen nasılsın nasıl gidiyo hazırlıklar doğum bellimi ?? sezeryan normal ??
selamlar kızlar
ben giremiyorum çok fazla, hem kociş bu aralar yanımda hem de arkadaşlar sağolsunlar yalnız bırakmıo ev hep dolu.
dumancan o batma daha da artcak kızın kaburgalarını sıkıştırıo. ben çürük acısı çektim resmen sora aşağı inince bebek geçti, tabi mide yanması da yapar o, hepsi çoooooooook normal ama geçecek annesi kızın ben iyiyim mesajı verio.
miragecim canım ben iyiyim, sen de iyi ol lütfen iyi düşün bak herşey geçecek...
paşam kızma sakın kaynanana ve eltine, maalesef onların yapısı bu, he de geç yoksa canına yazık canım benim.
ayen canım geçmiş olsun, inşallah bu olay sana daha daha güzel kapılar açar canım...
doğum 25 ekim gibi ama beklemez dedi doktor. baştan beri normal planlıoz. ne ben ne doktor ağzımıza sezaryen almadık, müdahale etmycez Allah'tan bişi olmazsa. haftaya çatıya bakcak daha net oluruz dedi canım...
biz bugün kontrole gittik teyzeleri kızımla.
hanım gene 1 hafta gibi önde ama büyüme daha düzenli, herşey yolunda. kızlar yanakları aynı ben, çok duygulandım, kilo 2460 gr boy 46cm.
haftaya çatına bakcam dedi doktor, suyun gelmediği sürece panikleme herşeyi seyrine bırak dedi dirmit kardelya haberiniz olsun siz neler yaptınız?
keepcim öptüm...
mrb cnm gecmıs olsun dıleklerın ıcın tesekkur ederım... masalaah bebısınee resmı yokmuu koysana bakalımmm avatrında var ama o kucuk gorunuoo
canım var da 2 boyutlu renkli değil ben dokttor eşliğinde ekranda gördüğüm için anladım o tek tek söledi de anladım. yoksa resimde hiç bişi belli değil keşke olsa da göstersem teyzesi...
selamlar kızlar
ayy masalaahh cnm saglıkla kucagına al ınsallahcatı muayenesınden korkuomusun:26::26:
canım evet bebiştenmiş ya bi süre sonra geçti zaten o ağrı, sabahları özellikle ağrı yaşıyorum..bugün kızım çok hareketliydi sabah ilk defa çalışırken bu kadar çok hissettim bilmiyorum belkide ondan karnımda adet ağrısı var, herşeyi kurcalar oldum normalmi diye..offf şu işin sonunu bi görebilseydik..
maşallah seninde kocaman olmuş doğuma çok az kalmış.isim kesinleştimi?
canım hayırlısı , orda sistem nasıl bilmiyorum ama daha sıkı takip edilmesi gerekmiyomu yaa...
Cnm dr umudu kesti biran once ne olacaksa olsunda kurtulayim diyorum bende:44:
ayyy maşşallah yaa çok az kaldı Allahım bizede bu günleri görmeyi nasip etsin inşallahh :)))doğum 25 ekim gibi ama beklemez dedi doktor. baştan beri normal planlıoz. ne ben ne doktor ağzımıza sezaryen almadık, müdahale etmycez Allah'tan bişi olmazsa. haftaya çatıya bakcak daha net oluruz dedi canım...
bu arada aklınızda bulunsun hamişler, ben 4. aydan beri şiddetli kuyruk sokumu ağrısı çekiodum, ama oturup kalkarken ve yatarken. dün aniden geçti bu iğrenç ağrı. doktora sordum, dedi ki: o bölgedeki kemikler artık iyice açılmıştır ve o bölgeye baskı azalmıştır artık daha çok önde baskı hissedersin bebek aşağıda dedi. Bilginiz olsun, kuyruk sokumu ağrısı doğumda zaten geçio ama benim gibi böle alakasız bi zamanda da geçiomuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?