- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
evet sonuclar bugun cikiyormus
ogleden sonra doktorumu ariycam
buyuk ihtimal yrin gel der
daha fazla dayanamiycam zaten
Kızlar; testlerim çıktı. Sonuçları aşağıdaki gibi
Beta-2-Mikroglobulin 1.7 mg/L 0.7 - 1.8
Anti-Kardiyolipin IgM Antikoru <2 U/mL < 12
Anti-Kardiyolipin IgG Antikoru <2 U/mL < 12
Anti-Trombin III (AT III) 89.3 % 75 - 125
Protein C Aktivitesi 110 % 70 - 140
Protein S Aktivitesi 46.7 % 60 - 130
Lupus Antikoagülanı (LAC) 1 36 sn 31 - 44
Ne dersiniz?anlayan var mı? doktorum bu hafta yokmuş çok taktım kafaya(( Bir anlamı var mı acaba?
kızlar ayene baktım yok, bugün teste gidecekti ne oldu ki, inşallah iyidir var mı haber alan?
canım benim, şimdi ne desem için acıyacak biliyorum. İnşallah çabucak toparlanır dönersin aramıza, inşallah bu son olur ve bir sonrakinde bebeğini sağlıkla kucağına alırsın, inşallah Allah sana öyle hayırlı öyle güzel bir evlat verir ki bu yaşadıklarını hatırlamazsın bile
herkeze iyi geceler AYEN canım üzülme tekrar olur işlh hayırlı bişekilde geçmişi okumadımda kürtaş olmadın demi kimyasal gebelikde olmuyo heralde canım üzülme olur rabbim hayırlı zamanda versin hayırlısını
canım bu düşüğünle ilgili yapılan testmi? hiç bişey anlamadım valla...başka dr a yorumlatsan ?
kızlar selam nasılsınız? deneyimli hemişler size bi sorum var, gögsümün 4-5 parmak altında sağ tarafıma doğru çok şiddetli acı hissediyorum sabahtan beri...ciddi bişey olmaz dimi?
cnm ağrı normal bendede geçen hafta başladı önce sutyenmi rahatsız ediyo dedim ama yok baya kemiğim ağrıyodu doktora sordum rahim yukarı doğru genişlediğinden ağrı yapıyomuş normal yani cnm :))canım bu düşüğünle ilgili yapılan testmi? hiç bişey anlamadım valla...başka dr a yorumlatsan ?
kızlar selam nasılsınız? deneyimli hemişler size bi sorum var, gögsümün 4-5 parmak altında sağ tarafıma doğru çok şiddetli acı hissediyorum sabahtan beri...ciddi bişey olmaz dimi?
canımm pazar gunu kanamam basladıı acile gittik kımyasal gebelık gecırmısım yanı anlıycan artık hamıle deılımm mrk ettıgın ıcın tesekkur ederımm hayırlısı olsun
benim kan ve idrar testi sonuclari normal cikmisdegerler normal hep
yarindan sonra gidicem doktorum bir gun erteledi
hadı hayırlı haberlerle gel ınsallah
canım benim geçmiş olsun yeni gördüm ya neler olmuş böle
bide kımyasal gebelik çıktı o ne ki ya
öyle cnm napalım hayırlısı olsunn....
ewet hayırlısı canım hiç canını sıkma boşver vardır bundada bir hayır diye düşün
şöyle düşün daha buyuk olsaydı ona alışmışken senı bırakıp gıtmesi daha ağır gelir
o yüzden şükürler olsun..
kolay hamiş kaalabiliyosun demi sen:26:
evt cnm zaten o yuzden cok uzulmedım 6 aylık bebegımı kaybettıgımde cok uzulmustum bunda pek bıse hıssetmedım nedense cunku daha olusmuş bile deıldı.... cnm valla kalabılırum heralde ilk evlendıgımde hemen hamıle kalmıstım 2. ye hamıle kalmak ıcın cok ugrasmıstım:26::26: bu ucunceyede kaldım hemen zaten bakalım ınsallah hayırlı saglıklı olsunda beklerız naapaımm
hey guzel Allahim sen nelere kadirsin
kizlar bebek kesede gorunmedi diye dusuk olacak dedi deli dr
biraz leke gelmisti sabah agrim sancim hic birseyim yok sukur
sabahtan beridir da kontrol ediyorum hic birsey yok sanki yerlesme kanamsi gibi
:18:sali gunu kendi druma gidicem bakalim o ne yimirtlayacakkkk
zaman herseyin ilaci
ayencim uzulme xcnm hersey bizim icin bu ay kalacan inaniyorum
6+2 cnm daha kucucuksen iyi olda gerisi boş tatlım dikkat et üşütmemeye bak koru kendini
ne kadarlık hamilesinki canım:26:
6+2 cnm daha kucucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?