• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

yaprk selam bende 40 bitmeden adet olmuştm. bide hatta geçen yazdım buraya telaş oldm bi bak 12 temmuzda doğum yaptm.
15 ağustosda ilk adet sonra 30 ağustosda tekrar adet en 1-2 gün oldu bitiyo dedim kii taa kaç gün oldu hala bugün de adetim ama az az oluo anlamadım ... bide senin bebekleri kayebtme nedenin twin twin sendromu değilmiydi

değilmiş canım dekolman plasenta dedi doktorum bebekler beslenememiş ve oksijensiz kalmışlar. benim karnımda parçada kalmış 2 hafta sonra tekrar kürtaj olacam ben 8 ağustosta doğum yaptım bugün adet oldum ama az geliyor

değilmiş canım dekolman plasenta dedi doktorum bebekler beslenememiş ve oksijensiz kalmışlar. benim karnımda parçada kalmış 2 hafta sonra tekrar kürtaj olacam ben 8 ağustosta doğum yaptım bugün adet oldum ama az geliyor

ala ala ya ben hani teşhis belli twin twin sendromu diye tekrar bi tetkik istemedim neden öldükleriyle ilgili patalojiye doktorda illa gitsin falan demedi bizde istemedik... yoksa bizdede başka sorun varmıydı . ya parça kalmasına üzüldüm o an göremedilermi ki doğumdan sonra yani ? yaa bnm adet öle kaç gündür devam edio yoksa bendede öle bişey mi oldu ama doğumdan 15 gün sonra gittm bn özel doktoruma yok bişey temiz dedi bak kafamm karıştı tümden

ala ala ya ben hani teşhis belli twin twin sendromu diye tekrar bi tetkik istemedim neden öldükleriyle ilgili patalojiye doktorda illa gitsin falan demedi bizde istemedik... yoksa bizdede başka sorun varmıydı . ya parça kalmasına üzüldüm o an göremedilermi ki doğumdan sonra yani ? yaa bnm adet öle kaç gündür devam edio yoksa bendede öle bişey mi oldu ama doğumdan 15 gün sonra gittm bn özel doktoruma yok bişey temiz dedi bak kafamm karıştı tümden

valla canım biz başka doktora gittik o tetkik yaptı tranfüzyon sendromu yok dedi dekolman plasenta dan dolayı kaybetmişsiniz dedi ikiz gebeliklerde sıkça rastlanıyormuş bizde emin olmak için yaptırdık bir dahaki hamilelikte bir problem cıkmasın diye tedbir alalım dedik doğumdan sonrada kürtaj oldum bu doktor alttan muayene etti parça var yada kan pıhtısı kalmış dedi 2 hafta sonra gel eğer adet olduğunda düşmese kürtaj yapacaz dedi

valla canım biz başka doktora gittik o tetkik yaptı tranfüzyon sendromu yok dedi dekolman plasenta dan dolayı kaybetmişsiniz dedi ikiz gebeliklerde sıkça rastlanıyormuş bizde emin olmak için yaptırdık bir dahaki hamilelikte bir problem cıkmasın diye tedbir alalım dedik doğumdan sonrada kürtaj oldum bu doktor alttan muayene etti parça var yada kan pıhtısı kalmış dedi 2 hafta sonra gel eğer adet olduğunda düşmese kürtaj yapacaz dedi

anladım cnm inş adetle düşer gerek kalmaz. bana ultrasonla baktı doktor alttan değil . ya ama bnm adetim ort 5 gün sürer ki 15 ağustoda öyle oldu. ama 30 ağustosda tekrar oldm işte bugün ayın 7 si düşün 9 gün oldu az az oluyorum hala öle pıhtı gibi falan değil ama bitmedi anlayamadım bnm gibi olan var mı bilmiyrm sağlık ocağındaki doktora sordum olblr doğumdn sonra dedi ne biliym ne yapsam bilemiom tam da yarın tatile gidecz ve bn adetim off :( ne zmn düzene girer ne olur bilemiom

anladım cnm inş adetle düşer gerek kalmaz. bana ultrasonla baktı doktor alttan değil . ya ama bnm adetim ort 5 gün sürer ki 15 ağustoda öyle oldu. ama 30 ağustosda tekrar oldm işte bugün ayın 7 si düşün 9 gün oldu az az oluyorum hala öle pıhtı gibi falan değil ama bitmedi anlayamadım bnm gibi olan var mı bilmiyrm sağlık ocağındaki doktora sordum olblr doğumdn sonra dedi ne biliym ne yapsam bilemiom tam da yarın tatile gidecz ve bn adetim off :( ne zmn düzene girer ne olur bilemiom

inşallah geçer ama sende doktorunu bir değiştir bende iltihapta çok çıktı o kadar o gerizekali doktora sancım var diyordum normaldir diyordu bebeklerimde gayet sağlıklıydı beceremiyorlar tranfüzyon sendromu diyorlar adları kötüye çıkmasın diye zaten bende anlayamamıştım doğumdan sonra bebeklerimin arasında sadece 15 gram vardı nasıl tranfüzyon sendromu olur diyordum

inşallah geçer ama sende doktorunu bir değiştir bende iltihapta çok çıktı o kadar o gerizekali doktora sancım var diyordum normaldir diyordu bebeklerimde gayet sağlıklıydı beceremiyorlar tranfüzyon sendromu diyorlar adları kötüye çıkmasın diye zaten bende anlayamamıştım doğumdan sonra bebeklerimin arasında sadece 15 gram vardı nasıl tranfüzyon sendromu olur diyordum

benim doktorum tek değildi hem tıp fakültesine gittim hem özel doktora hatta istnbla falan kaç tane doktor yani tıp fakültesinde doğum yaptm. 860 grama 750 gram doğdular bnmkiler ama haftası küçük olanın etrafında ödem oluşmuştu.. ama diğer ultrasonlarda nerdeyse yarı yarıya kilo farkı gibi gözüküyodu. artık olan oldu rabbim daha fazla istedi onları bizden galiba :(( inş bundan sonra sağlıkla nasip olur anne olmak bize de ...

ya adetin kesilmesi için ne yapabilirmm bilmiyrm çok fazla değil ama napıcam tatilde şimdi eşim toparlanmam için gidelim istedii ..

canım çok sewindim:46::46::46: sana diğer topikte de yazmıştım bu uykun hamilelik gibi diye,hadi gözünaydın kuzum ALLAH :nazar::nazar:tamamına erdirsin...sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına:emir_bebek::emir_bebek: alırsın inşaallah..

benim doktorum tek değildi hem tıp fakültesine gittim hem özel doktora hatta istnbla falan kaç tane doktor yani tıp fakültesinde doğum yaptm. 860 grama 750 gram doğdular bnmkiler ama haftası küçük olanın etrafında ödem oluşmuştu.. ama diğer ultrasonlarda nerdeyse yarı yarıya kilo farkı gibi gözüküyodu. artık olan oldu rabbim daha fazla istedi onları bizden galiba :(( inş bundan sonra sağlıkla nasip olur anne olmak bize de ...

ya adetin kesilmesi için ne yapabilirmm bilmiyrm çok fazla değil ama napıcam tatilde şimdi eşim toparlanmam için gidelim istedii ..

adet kanaman yoğun değilse takma kafana fakültedeki doktorlar sana ttts mi dediler? fark var ama 1 hafta 10 günlük falan o kadarda çok deil benimde ufağı ödemliydi biraz bence adet kanamanada müdahale etme iyi olmaya bilir.

adet kanaman yoğun değilse takma kafana fakültedeki doktorlar sana ttts mi dediler? fark var ama 1 hafta 10 günlük falan o kadarda çok deil benimde ufağı ödemliydi biraz bence adet kanamanada müdahale etme iyi olmaya bilir.

yok yoğun değil de tatile gidicem ondan evde olsam neyse dicem evet fakültede öyle dediler. fark 2-3 hafta gibiydi bizde.yok ilaçla müdahale etmek istemiyorumda böyle bitkilerden yiyeceklerden falan hani yapılacak bişey varsa bende hipotiroidi var zaten ilaç alıyrm hergün miyomda var öyle rastgele ilaç falan almam zaten ondan. doğum kontrol hapı bile kullanmıyorum. yani kendi dengemi bozmamak için. eşim korunuyo.

kızlar 40 bitmeden adet oldum normal mi acaba? birde bebeklerimi kaybetme nedenimde dekolman plasentaymış
o normal olan zaten canım, 40 günden sonra doktora gitmek gerekiyor eğer olmamışsa, herşey yolunda :nazar:

Günaydın kızlar, benim bhcg yüksekliği sonlanan hamileliğimdenmiş:(( dün regl oldum.. olsun diyorum yine de iyi haber. demek ki yumurtlamışımtekrar kürtajdan sonra.. bu ay denemeye başlayamayacağız çünkü eşim yurtdışında olacak tam yumurtlama zamanımda:(( horoz yoksa civciv de yok malesef:((
canım, sağlık olsun..inşallah gelecek aya başlarsınız, senin de güzel haberini alırız yakın zamanda

kardelya:3: bebişin iyi olmasına çok sevindim:nazar: hadi az kaldı:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Fatma, hoşgeldin...Allah bir daha yaşatmasın

gunaydin kizlar:16:

ayen tebrik ederim canim cok sevindim :46:
saglikla kucaina almani dilerim bebisini:nazar:
tugba ben progestan gibi bir ha var utrogestan ona basladim bugun doktorum yazmisti daha once dusuk yaptigim icin ve aslinda tum hamilelere ilk 12 hafta kullandiriliyormus burda. bir de magnezyum b6 yazmis bana gunde 3 kere 45 mg ama sen dedin ya aklima takildi. cok erken nedne yazdi anlamadim kullanma konusunda tereddutluyum

ne güzel içinizde hamileler bile var bnm daha 40 ım bile çıkmadı bugün 18. günüm göğüspedlerimdeki kokuyu içime çekerek kendimce acımı hafifletiyor yada bilmeden arttırıyorum.sanki zaman geçtikçe daha çok acıyo içim .tekrar bebek düşüncem en az 2 sene yoktu ama dr un verdiği süreyi zor beklicemmm :50:

ne güzel içinizde hamileler bile var bnm daha 40 ım bile çıkmadı bugün 18. günüm göğüspedlerimdeki kokuyu içime çekerek kendimce acımı hafifletiyor yada bilmeden arttırıyorum.sanki zaman geçtikçe daha çok acıyo içim .tekrar bebek düşüncem en az 2 sene yoktu ama dr un verdiği süreyi zor beklicemmm :50:

gecmisi okumadim ama sanirim yeni gelmissin
cok gecmis olsun saglikla yenidne hamile alir kucagina alirsin umarim cnim
ben cok bekledim hem ilk gebelikte 7.ayda geldi sonra dusuk sonra 8.ayda ikinci bebegim geldi
insallah kucagima alirim bu sefer :16:

kendin psikolojikmen ve fiziken hazir oldugunda ve doktorunun da tavsiyesini dinleyerek yenidne baslarsin canim zaman cabuk geciyor uzme kendini

hoşgeldin fatma beyza. hikayeni bilmiyorum ama üzülme. bu süre de geçicek yıllar da. sağlıklı bebeklerimiz olduğunda bugünleri sadce acı birer anı olarak hatrlıycaz. ben de aynı senn gbi diyordm. 3 ay süre verdi doktor. hergün evden, cepten takvime bakıyordıum.allahım daha adet bile olmadım diyordum. ama canım inan geçiyor. bak adet oldum da 40 ım da çıktı bile. şimdi diyorum ya resmen 1.5 ay geçmiş oldu öyle böyle. sıkma canını. ve gün sayma. akışına bırak biraz. inan zamanın hızına şaşırcaksın sen de.allahım acını en kısa zamanda hafifletsin ve bi daha yaşatmasın inş arkadaşım.

gecmisi okumadim ama sanirim yeni gelmissin
cok gecmis olsun saglikla yenidne hamile alir kucagina alirsin umarim cnim
ben cok bekledim hem ilk gebelikte 7.ayda geldi sonra dusuk sonra 8.ayda ikinci bebegim geldi
insallah kucagima alirim bu sefer :16:

kendin psikolojikmen ve fiziken hazir oldugunda ve doktorunun da tavsiyesini dinleyerek yenidne baslarsin canim zaman cabuk geciyor uzme kendini

sağol cnm yeni sayılır cnm 38. haftamda 22 ağustosta sezeryanla aldılar bebeğimi karnımda ölmüş 2 gün olmuş.inşallah dediğin gibi dr un verdiği sürede bu sefer alırım bebeğimi kucağıma hepimizede rabbim sağsalim bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip eder

Back