Canım 2. yaptığım test farklı bir markaydı, ay inşallah . ümitlenmek de istemiyorum çünkü bcgsi düşmeyen bir sürü insan vaar kürtajdan sonra, neyse dur bakalım ne olacak. evet benim neredeyse 3 yaşında olmak üzere bir kızım var, 2. bebeğimi ise 4 ağustosta 11+4 iken kaybettim.. Eşim başından beri 2.ye karşı ama çocukları sevmediğinden değil, maddi anlamda çekinceleri var, yine de gücüme gidiyor biraz
cnm erkeklerin çoğu bu şekilde malesef biz ağlayıp zırlıyoruz sonra yine başa dönüyoruz ama onlar hem bebeği hem bizi düşünüyo 2 kat daha fazla korkuyo o yuzden kızma eşine lütfen anlayışlı ol biraz zaman geçsin herşey düzelicek :) en kısa zamanda tekrar hamiş kalırsın :)
Canım 2. yaptığım test farklı bir markaydı, ay inşallah . ümitlenmek de istemiyorum çünkü bcgsi düşmeyen bir sürü insan vaar kürtajdan sonra, neyse dur bakalım ne olacak. evet benim neredeyse 3 yaşında olmak üzere bir kızım var, 2. bebeğimi ise 4 ağustosta 11+4 iken kaybettim.. Eşim başından beri 2.ye karşı ama çocukları sevmediğinden değil, maddi anlamda çekinceleri var, yine de gücüme gidiyor biraz
Cnm ben kurtajdan sonra 19. gün genel kan testı yaptırmıstım, bchg ye de bakmıslardı.
71 cıkmıstı.
9 haftalıkken alınmıştı.
Senınkı nerdeyse 1 ay olmus,
19 gunde bu kadar dustu ıse 1 aya bence eskı gebelıkle ılgılı BCHG kalmaz
ama tabıı net sonucu kan testı ıle alırsın
ben fıkır alman ıcın yazdım
hayırlısı olsun..
sanırım en iyisi 40 dolana kadar bekleyip sonra doktora gitmek.. size durumu haber veririm kızlar, ama ben de pek ihtimal vermiyorum canım ama yine de keşke yeni hamileleikten olsa diyorum:)
umarim hiz beklemeden yeniden saglikla gelir bebisin ck gecmis olsun
arkadaşlar 41 hamişten ayetel kürsi duamı bitirdik şükür
okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun kolay doğumlar yapıp
sağlıklı bir şekilde bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin Allahım..saolun
kizlar
merhaba
tugbacim senle konusmustuk
sen vajinal utrasona ilk haftalarda sIk girmistin sanirim
simdi ben 4+5te keseyi gordum ya
yarin doktorum gel dedi bana 5+4 oluyor sanirim kalp atislari icin
iki kere vajinal utrason kisa zaman arayla :44: ne dersin
canım sadce kalp atışı için mi çağırdı doktorun?
muayene amacli cagirdi
ilk kontrol olacak onunla
keseyi baska doktorda gormustuk
kızlar tuğbanın efesine battaniye ve süs yastığı yapıyorum nasıl olmuş bakın bakalım bu yastık olacak altına yada yanına EFE yazılacak :)
bir de kendime baykuşlu yastık işledim yorumlarınızı bekliyorum bu işi satışa dökücem çünkü :)
Eki Görüntüle 503181 Eki Görüntüle 503182 Eki Görüntüle 503183
canım elıne saglık cok guzel olmustaa bunu senmıı yaptınnn
evet kuzum ikisini de ben yaptım bitmiş halini de çeker koyarım buraya :)
nerden öğrendın sen bu işlerivalla elıne saglık canım cok guzel olmus becerıklıymıssın
kızlar tuğbanın efesine battaniye ve süs yastığı yapıyorum nasıl olmuş bakın bakalım bu yastık olacak altına yada yanına EFE yazılacak :)
bir de kendime baykuşlu yastık işledim yorumlarınızı bekliyorum bu işi satışa dökücem çünkü :)
Eki Görüntüle 503181 Eki Görüntüle 503182 Eki Görüntüle 503183
annem çok marifetlidir canım bildim bileli hep elinde bi iş vardır bende ona özenerek başladım yapmaya küçükken şimdi geliştiriyorum işte :) hatta küçükken ilk işim zincir çekmekle başlamaktı metrelerce zincir çekmiştim düzgün yapana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?