Dun gece bebegimi kaybettim 6 haftalikti.. kendiliginden dustu.. doktor bi parca klmis kendiliginden dusmezse kurtaj yapariz dedi ins buna gerek kalmaz..
Cok yalniz hissediyorm kendimi, ona okadar alismisimki surekli karnimi oksardim, otomatik ellerim karnimda bunu farkedince cok uzuluyorm, artk o yok orda diye azarliyorm kendimi
doktora nekadar sure korunmaliym diye sordum, bi regl donemi gecirmemi soyledi.. sizce bu yeterli olurmu yeni bi hamilelik icin..Ins her isteyen Allahin izniyle saglikli bi hamilelik gecirir.. cok zor bi durummus.. Allah kimseye yasatmasn.. vardir bundada bi hyir diye avutmaya casyrm kendimi
çok geçmiş olsun canım, Allah bir daha yaşatmasın..Çok iyi anlıyoruz ne hissettiğini..Ben de temmuz başında kaybettim. İki doktorda rahim durumuna bakıldı, kan testleri yapıldı. Biri 3 ay korun dedi, biri korunmana gerek yok dedi.Nihayetinde hiç korunmadım, bu ikinci ayım. Ama hemen düşük sonrası korunmamak psikolojik açıdan oldukça zorluyor insanı, onu da söylemek istedim. Sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başla.Dun gece bebegimi kaybettim 6 haftalikti.. kendiliginden dustu.. doktor bi parca klmis kendiliginden dusmezse kurtaj yapariz dedi ins buna gerek kalmaz..
Cok yalniz hissediyorm kendimi, ona okadar alismisimki surekli karnimi oksardim, otomatik ellerim karnimda bunu farkedince cok uzuluyorm, artk o yok orda diye azarliyorm kendimi
doktora nekadar sure korunmaliym diye sordum, bi regl donemi gecirmemi soyledi.. sizce bu yeterli olurmu yeni bi hamilelik icin..Ins her isteyen Allahin izniyle saglikli bi hamilelik gecirir.. cok zor bi durummus.. Allah kimseye yasatmasn.. vardir bundada bi hyir diye avutmaya casyrm kendimi
kızlar, hamiş olanlar, sakıncası yoksa bir sorum olacaktı. Ben her iki gebelik oluşumunda da daha dpo5-6dayken fln başlayarak kendimi bi hasta gibi hissediyordum. Hani grip fln olunca vücut bi düşer ya öyle kolumu kaldırmak istemiyorum, sonra hamilelik sonlanınca hep dinç hissettim. Acaba adet öncesi mi öyle hissediyorum dedim,bu ay hamilelik yok, yine gayet dinç hissediyorum. Acaba sağlıklı gebelikler olmadığı için mi öyle hissetmişim yoksa hamilelikte öyle bi his mi var?
kızlar, hamiş olanlar, sakıncası yoksa bir sorum olacaktı. Ben her iki gebelik oluşumunda da daha dpo5-6dayken fln başlayarak kendimi bi hasta gibi hissediyordum. Hani grip fln olunca vücut bi düşer ya öyle kolumu kaldırmak istemiyorum, sonra hamilelik sonlanınca hep dinç hissettim. Acaba adet öncesi mi öyle hissediyorum dedim,bu ay hamilelik yok, yine gayet dinç hissediyorum. Acaba sağlıklı gebelikler olmadığı için mi öyle hissetmişim yoksa hamilelikte öyle bi his mi var?
yok canım, grip gibi olabiliyor, onu biliyorum ama farklı böyle bi kırgınlık oluyor nasıl anlatsam..hasta gibi hissediyorum, kürtaj sonrası gün o kadar belirgindi ki, koş deseler koşabilirdim o kadar dinç hissediyordum ( o da üzmüştü beni o zaman). Sevinç'in dediği olabilir, hormon değişimi hissediyor olabilirim belki, bilemiyorum
cok okudum bu ara canim
burun tikanikligi ve hafif grip zaten hamilelik belirtisi olarak kabul ediliyormus
ozellikle yabanci kanaklarda
ben ogrendigimde grip oldum hatirlar misn bilmiyorm ama agir degildi burnum resmen tikaliydi, esime bulasmadi oyle hafif birseydi
ama tikaniklik baya zaman surdu
tamamen hamilelikle ilgili birsey
herkeste olmuyordur tabi ama bende oldu
yok canım, grip gibi olabiliyor, onu biliyorum ama farklı böyle bi kırgınlık oluyor nasıl anlatsam..hasta gibi hissediyorum, kürtaj sonrası gün o kadar belirgindi ki, koş deseler koşabilirdim o kadar dinç hissediyordum ( o da üzmüştü beni o zaman). Sevinç'in dediği olabilir, hormon değişimi hissediyor olabilirim belki, bilemiyorum
çok sağol canım, peki sağlıklı doğumunda da olmuş muydu öyle? acaba bende de mi pıhtılaşma var:44: ama benimkiler hep erken gebelik kaybı sayılır, pıhtılaşmaya kadar gelemiyor kiCanim kesinlikle hormonlarla alakali bende yasadim resmen hasta gibi yatarim gucsuz kuvvetsiz kurtajdan cikar cikmaz biseyim kalmaz cin gibi olurum sanki vucudum da zehirli bise var o gidince iyilesmek gibi ben alistim ona bile katlaniyorum ama sonu husran oluyor pihtilasma varmus megersem saglikli bur sogumdan sonra meydana cikti hayirlisi
çok sağol canım, peki sağlıklı doğumunda da olmuş muydu öyle? acaba bende de mi pıhtılaşma var:44: ama benimkiler hep erken gebelik kaybı sayılır, pıhtılaşmaya kadar gelemiyor ki
çok sağol, önermedi benim doktor pek rahat, denemeye devam edin diyor başka birşey demiyor ama bu ay gideceğiz hastaneye, bakalım..Butun gebeliklerimde oldu cnm bu tipik bir gebelik belirtisi ablam ve kardesimde benim gibi oldu gebeligin ilerlesr farkedersin 3 aydan sonra hcg hormonunda dusme oldugu icin rahatliyorsun bende ikisi 10 haftalik birisi 14 haftalik yaptim ilerlemedi haftalar pihtilasma bazi durumlarda gebe kalmayi bile onluyor bence test yaptir doktor onermedimi trombofili paneli arastirma hastanelerinde ucretsiz yapiliyor
bnde geçen ay 4. bebeğimi kaybettm ve bebek fikrinden tamamen vazgeçtim çok yorucuydu eşim isterse belki son bi kez daha denerim ama otesine gidemem benm bi sorum olcak geçen ay düşük yaptım adetim çok az oldu 1 gün sürdü ve rengi pembeydi doktora gittim beta hcg 13 çıktı çok korktum ultrasonda baktı rahimde bişey vardı sordum söylemedi salak adam vucut tam düşük yapamamış dedi ilaç fln vermedi 10 gün sonra gel dedi tabi 10 gün sonra başka bi doktora randevu aldım ama aklım karıştı normal mi bu durum
heyecan korku belirsizlik acabalar... ne ararsan var canım ya. offffffff
beydağlı dirmit öptüüüüüüüüüüüüm
Dun gece bebegimi kaybettim 6 haftalikti.. kendiliginden dustu.. doktor bi parca klmis kendiliginden dusmezse kurtaj yapariz dedi ins buna gerek kalmaz..
iyi akşamlar herkeze PEPETEKİR BENDE AYNIYIM KORKU HEYACAN BİRAN ÖNCE YAVRUM HAYIRLISIYLA GELSİN İSTYOM.hayırlısı bakalım artık dirmitcim izne çıkmana sevindim eee artık bebişinin gelişini beklicen nst ye niye almadılar anlamadım seni ........ BEYDAGLİcanım darısı senin ve tüm isteyenlere rabbim tez zamanda nasip etsin inan bir yanım kırık gibiyim benimki işlh geliyo ama sizinkilerde işlh gelince tam sevincem.kendime seviniyom ama yarım kalıyom işlh sizin olunca tam sevincez ve ben inanıyom herkezin olcagına bi imtan işlh geçicek tatlım öptm
geçmiş olsun, yaşanılanlar çok ağır gerçekten, bazen içeride parça kalıyor mu diye bekleme süresi veriyorlar doktorlar ama o küçücük oluyor ve onlar bile zar zor görüyor..başka doktora gitmek iyi bir fikir olmuş..Allah bir daha yaşatmasın canımbnde geçen ay 4. bebeğimi kaybettm ve bebek fikrinden tamamen vazgeçtim çok yorucuydu eşim isterse belki son bi kez daha denerim ama otesine gidemem benm bi sorum olcak geçen ay düşük yaptım adetim çok az oldu 1 gün sürdü ve rengi pembeydi doktora gittim beta hcg 13 çıktı çok korktum ultrasonda baktı rahimde bişey vardı sordum söylemedi salak adam vucut tam düşük yapamamış dedi ilaç fln vermedi 10 gün sonra gel dedi tabi 10 gün sonra başka bi doktora randevu aldım ama aklım karıştı normal mi bu durum
kızlarrr günaydınnnn biz geldikk doktordan :))
doktorumuz detaylı olarak inceledi kalp damarları elleri parmakları ayakları kemikleri herşeyi normal bebeğimin haftamızla uyumlu devam ediyoruz :)) Efem 18 cm 407 gram :)) Allahıma şükürler olsun herşey yolunda :))
ayrıca detaylı utrasonda yapalım dedi kan damarlarından akışının falanda kontrolü için ama 350 tlmiş fiyatı çok geldi başka hastane arıyorum arkadaşlar nisa hastanesinde 145 tl ama 20 eylülden önceye vermiyolar aile hastanesi 425 dedi doğan hastanesi 220 dedi iyice kafam karıştı yaaaa((
kızlarrr günaydınnnn biz geldikk doktordan :))
doktorumuz detaylı olarak inceledi kalp damarları elleri parmakları ayakları kemikleri herşeyi normal bebeğimin haftamızla uyumlu devam ediyoruz :)) Efem 18 cm 407 gram :)) Allahıma şükürler olsun herşey yolunda :))
ayrıca detaylı utrasonda yapalım dedi kan damarlarından akışının falanda kontrolü için ama 350 tlmiş fiyatı çok geldi başka hastane arıyorum arkadaşlar nisa hastanesinde 145 tl ama 20 eylülden önceye vermiyolar aile hastanesi 425 dedi doğan hastanesi 220 dedi iyice kafam karıştı yaaaa((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?