Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

cok gecmis olsun canim
yasadigin son olsun bebegin snei bekletmeden hemen gelsin insallah
ben 1 ay beklemistim dusukten sonra
erken donem dusuklerde cok beklemeye gerek olmyr ama bu tamamen senin hazir olmanla ilgili birsey
Allah yardimcin olsun

çok geçmiş olsun canım, Allah bir daha yaşatmasın..Çok iyi anlıyoruz ne hissettiğini..Ben de temmuz başında kaybettim. İki doktorda rahim durumuna bakıldı, kan testleri yapıldı. Biri 3 ay korun dedi, biri korunmana gerek yok dedi.Nihayetinde hiç korunmadım, bu ikinci ayım. Ama hemen düşük sonrası korunmamak psikolojik açıdan oldukça zorluyor insanı, onu da söylemek istedim. Sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başla.

kızlar, hamiş olanlar, sakıncası yoksa bir sorum olacaktı. Ben her iki gebelik oluşumunda da daha dpo5-6dayken fln başlayarak kendimi bi hasta gibi hissediyordum. Hani grip fln olunca vücut bi düşer ya öyle kolumu kaldırmak istemiyorum, sonra hamilelik sonlanınca hep dinç hissettim. Acaba adet öncesi mi öyle hissediyorum dedim,bu ay hamilelik yok, yine gayet dinç hissediyorum. Acaba sağlıklı gebelikler olmadığı için mi öyle hissetmişim yoksa hamilelikte öyle bi his mi var?

Canim o bunyeden bunyeye degisiyormus benim bir saglikli dogumum 3 tanede dusugum var bende senin gibi oluyorum 6 haftalikken basliyor 3,5 aylik olana kadar devam ediyor sonra yavas yavas duzeliyorum hormonlar agir geliyormus dr. oyle dedi tatlim

cok okudum bu ara canim
burun tikanikligi ve hafif grip zaten hamilelik belirtisi olarak kabul ediliyormus
ozellikle yabanci kanaklarda
ben ogrendigimde grip oldum hatirlar misn bilmiyorm ama agir degildi burnum resmen tikaliydi, esime bulasmadi oyle hafif birseydi
ama tikaniklik baya zaman surdu
tamamen hamilelikle ilgili birsey
herkeste olmuyordur tabi ama bende oldu

yok canım, grip gibi olabiliyor, onu biliyorum ama farklı böyle bi kırgınlık oluyor nasıl anlatsam..hasta gibi hissediyorum, kürtaj sonrası gün o kadar belirgindi ki, koş deseler koşabilirdim o kadar dinç hissediyordum ( o da üzmüştü beni o zaman). Sevinç'in dediği olabilir, hormon değişimi hissediyor olabilirim belki, bilemiyorum

Canim kesinlikle hormonlarla alakali bende yasadim resmen hasta gibi yatarim gucsuz kuvvetsiz kurtajdan cikar cikmaz biseyim kalmaz cin gibi olurum sanki vucudum da zehirli bise var o gidince iyilesmek gibi ben alistim ona bile katlaniyorum ama sonu husran oluyor pihtilasma varmus megersem saglikli bur sogumdan sonra meydana cikti hayirlisi

çok sağol canım, peki sağlıklı doğumunda da olmuş muydu öyle? acaba bende de mi pıhtılaşma var:44: ama benimkiler hep erken gebelik kaybı sayılır, pıhtılaşmaya kadar gelemiyor ki

çok sağol canım, peki sağlıklı doğumunda da olmuş muydu öyle? acaba bende de mi pıhtılaşma var:44: ama benimkiler hep erken gebelik kaybı sayılır, pıhtılaşmaya kadar gelemiyor ki

Butun gebeliklerimde oldu cnm bu tipik bir gebelik belirtisi ablam ve kardesimde benim gibi oldu gebeligin ilerlesr farkedersin 3 aydan sonra hcg hormonunda dusme oldugu icin rahatliyorsun bende ikisi 10 haftalik birisi 14 haftalik yaptim ilerlemedi haftalar pihtilasma bazi durumlarda gebe kalmayi bile onluyor bence test yaptir doktor onermedimi trombofili paneli arastirma hastanelerinde ucretsiz yapiliyor

çok sağol, önermedi benim doktor pek rahat, denemeye devam edin diyor başka birşey demiyor ama bu ay gideceğiz hastaneye, bakalım..

bnde geçen ay 4. bebeğimi kaybettm ve bebek fikrinden tamamen vazgeçtim çok yorucuydu eşim isterse belki son bi kez daha denerim ama otesine gidemem benm bi sorum olcak geçen ay düşük yaptım adetim çok az oldu 1 gün sürdü ve rengi pembeydi doktora gittim beta hcg 13 çıktı çok korktum ultrasonda baktı rahimde bişey vardı sordum söylemedi salak adam vucut tam düşük yapamamış dedi ilaç fln vermedi 10 gün sonra gel dedi tabi 10 gün sonra başka bi doktora randevu aldım ama aklım karıştı normal mi bu durum

geçmiş olsun canım RABBİM bir daha yaşatmasın..neden düşüyo peki bebeklerin,kan pıhtılaşmasına falan baktırdınızmı gerkli araştırmaların yapıldımı... ben 7 kez kaybettim bebeklerimi,ama hemen senin gibi 4 üncüde yılmadım istiyorsan vazgeçme..bende kan pıhtılaşması var..
bazen vücutta sıfırlanmamış oluyor gebelik hormonu ama 1 ayı geçmiş diyosun 2 gün sonra tekrar baktır kanda eğer yükseliyosa sen hamilesin o zaman..

heyecan korku belirsizlik acabalar... ne ararsan var canım ya. offffffff

beydağlı dirmit öptüüüüüüüüüüüüm

geçmiş olsun canım..bebeğin küçük diye az bir korunma süreci vermiş inşaallah tekrar hamile kalır ve sağlıklı bir bebeğe kavuşursun...çok zor yaşadıklarımız..

amin canım inşaallah...ewet ne güzel bir aile gibi olduk burda...

geçmiş olsun, yaşanılanlar çok ağır gerçekten, bazen içeride parça kalıyor mu diye bekleme süresi veriyorlar doktorlar ama o küçücük oluyor ve onlar bile zar zor görüyor..başka doktora gitmek iyi bir fikir olmuş..Allah bir daha yaşatmasın canım

kızlarrr günaydınnnn biz geldikk doktordan :))
doktorumuz detaylı olarak inceledi kalp damarları elleri parmakları ayakları kemikleri herşeyi normal bebeğimin haftamızla uyumlu devam ediyoruz :)) Efem 18 cm 407 gram :)) Allahıma şükürler olsun herşey yolunda :))
ayrıca detaylı utrasonda yapalım dedi kan damarlarından akışının falanda kontrolü için ama 350 tlmiş fiyatı çok geldi başka hastane arıyorum arkadaşlar nisa hastanesinde 145 tl ama 20 eylülden önceye vermiyolar aile hastanesi 425 dedi doğan hastanesi 220 dedi iyice kafam karıştı yaaaa ((

maşallah canım

ay ne güzel haber bu gözünaydın kuzum..maaşallah efeyeecanım benim ewet maddi olarak çok zorlanıyoruz ama bu önemli tuğbacım hemen karar verip çabuk yaptır bence .....

Eşimle tartıştık kızlar, bu ay teste gidecektik. Birlikte çalıştığı arkadaşı kayınpederi geliyor diye izin almış tam iki hafta..Bana diyor ki "sen eylül dedin, eylül dört hafta" ama o testlerin belli günleri var diye hatırlıyorum ben, 2 hafta sonra yumurtlama zamanım benim yine .Yarın adet başlıyor, testlerin bazısı adetin 2-3.günlerinde diye hatırlıyorum. "Kardeşimle(erkek kendisi, öyle çok yakın da değiliz yani) göndereyim seni" diyor, böyle bir şeye tek başıma ya da kayınbiraderimle gitmek istememem,eşimin yanımda olmasını istemem çok mu şımarıklık yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…