Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

Penpetekir, Kardelya, Dirmit bebelerin isimleri ne olacak (isim konusunda takıntılıyım da 4 senedir erkek bebek ismi beğenemiyorum )

canım işlh CEYLİN KOYCAM anlamı cennette açılan kapını adıymış ama 2 isim koycam ceylin sadece kimlikde olcak işlhhhhhhhhh 2 isimli çocuklar zeki oluyomuş hemde sünnetmiş ....düşününce mantıklı geliyo bana peygamberimizinde birsürü ismi var oglum olsaydı muhammed talha koycakdım nasip olmadı ogluma koymak

kardella
tatlim adetsancisi ara ara hep surdu mu
adet donemi disinda da
tugba da oyle diyor
karnimin altinda her an adet basliycak hissi var
dolgunluk var
adet benim cok siddetli agrili olurdu
bu baslamadna onceki agri gibi ara ara yokluyor beni oyle sIk degil de oluyor
kendimi sIkmis olabilirim aslinda cok asri gergindim cunku

kardella
tatlim adetsancisi ara ara hep surdu mu
adet donemi disinda da
tugba da oyle diyor
karnimin altinda her an adet basliycak hissi var
dolgunluk var
adet benim cok siddetli agrili olurdu
bu baslamadna onceki agri gibi ara ara yokluyor beni oyle sIk degil de oluyor
kendimi sIkmis olabilirim aslinda cok asri gergindim cunku

selam kızlar ya sorum olacak biliyosunz önceden de yazmıştım ben 12 temmuzda düşük yaptm. ilk adeti 15 ağustosda oldm 5 gün kdr sürdü önceden de öyle sürerdi. ve az önce wc ye gittim gene adet olmuşm galiba sabahda belim ağrıyoduu. sizde de düşükten sonra böyle bi durum oldu mu normal mi buu acaba ???

Penpetekir, Kardelya, Dirmit bebelerin isimleri ne olacak (isim konusunda takıntılıyım da 4 senedir erkek bebek ismi beğenemiyorum )

canım işlhhhhhhhhhh CEYLİN koycam ama 2 isim koycam kimlikde sadece ceylin yazdırcam 2 isimli çocuklar zeki oluyomuş peygamberimizinde birsürü ismi var hemde sünetmiş bana mantıklı geliyo ama 2. ismi düşünmedim daha oglum olsaydı muhammed talha istemişdim olmadı kuzuma koymak nasip

bence bir ara durup yine kanamasi olmasi normaldir
buyukler bana o zaman
agir is yapma ramin toparlanana kadar kanamalarin olabilir demislerdi bilmiyorum ne kadar dogru
benim 9 gun surdu 7 gun cok yogundu son 2 gun azaldi

canım 4 ay boyu ne hikmetse sabahdan öylene kadar oldu agrım hep yattım şimdi adet olcam diyodum sende yatarsan iyi olur bide havaya aldanma çorap giyin bende şuan giydim

canım 4 ay boyu ne hikmetse sabahdan öylene kadar oldu agrım hep yattım şimdi adet olcam diyodum sende yatarsan iyi olur bide havaya aldanma çorap giyin bende şuan giydim

benim de saat aksam 5ten sonra agriyor
bir de gece sabaha karsi
iyi oyleyse icim rahatladi siddetli degil zaten o yuzden gerilmeye gerek yok sanirim
ben rusyadayim zaten simdi soguk cok kat kat giyiniyrum bir gorsem

bence bir ara durup yine kanamasi olmasi normaldir
buyukler bana o zaman
agir is yapma ramin toparlanana kadar kanamalarin olabilir demislerdi bilmiyorum ne kadar dogru
benim 9 gun surdu 7 gun cok yogundu son 2 gun azaldi

aynı ay içinde 2 kere adet olmuş olucm yanii devam ederse bu adetin düzene girmesi zmn alacak galiba hani ilk doğumdan sonra bi 10 gün gibi oldu sonra lekelenmeler öyle kahverengi falan gibi yani tam 40 ım çıkacağı zmn ilk adetimi olmuşş oldm şimdi bu ne anlayamadımm

icin rahat etmiyorsa doktoruna goster ya da ara ona soyle canim
umarim cabucak duzene girer
benim erken donem dusuk oldugu icin 29.gun yine adet olmustum hic etkilemedi yumurtlamami falan

inş canım inş.bakmayın bana ya. düzelicem inş.bebişi de allahım bilir.düşünmemeye çalışıorum.

canım çok sevindim keseyi görmüşsün.darısı kalp atışlarına inş. vajinal muayenenin bi sakıncası yok die biliyorum ben ama çok gerekmedikçe de yaptrmamak lazım sanırım..stres yok canım bak bebişi düşün kafanı rahat tut.iyi olacaktr inşş..

ya benm de ölü doğumdan 27 gün sonra 3 gün yoğun adetim olmştu.sonra birden kesildi.bekledim tık yok.artık banyo falan yaptım.sonra 3gün geçti bişi yok.sonra birden az az kanama geldi yine. sanırım bunun böle 42 güne kadar sürmesi normalmiş.rahim kend,n, topluomuş.çok canım sıkılmıştı o az az kanamam geldiğinde. psikolojinin de etkili olduğunu düşünmeye başladım ben. lohusayız sonuçta canım. dikkat etmek lazım. fiziksel ve ruhsal olarak kendimize fazla yüklenmememiz lazım sanırım.normaldr inş herşey. ben de kırkımın çıkmasını bekliorum valla.çok karışık bu işler

muhtemeln çok sıkmışsındır cnm ondan acımıştır sen gönlünü ferah tut :)) cnm vajinal ultrasonun düşükle ilgisi yok sadece daha iyi görebilmek için vajinal bakılıyo mesela kalp atışını üstten 7yada 8 haftada görüyosun ama vajinalde 6 haftada :)) yok cnm erken diil iyi olmuş bende erken gördüm 4+3 de :))
artik sevinme zamani
yasadigim stres gunlerdir ne anlatamam kizlar ya
rahay olmayi ogrenmem lazimm
tesekkur ederim yorumalriniz icin
evet cnm bak herşey yolunda artık rahat olmalısın güzel beslenip bebeği büyütmelisin :))
cnm normal 3 ayda falan vucut anca toparlıyo oda şimdi düzene girmeye çalışıyo... ama çok aşırı kanaman ve ağrın olursa ihmal etme doktora git cnm olurmu ...
napim kuzu yaaa Efeyle konuşuyorum tekme attıkça :)))
ismiyle yaşasın inşallah kuzummm :)))
inş canım inş.bakmayın bana ya. düzelicem inş.bebişi de allahım bilir.düşünmemeye çalışıorum.

sen güçlü ol cnm herşey yoluna giricek ve herşey geçicek :))

inşş normaldirr bakalım kaç gün olacak olup kesilecekmi duruma göre bakıym doktorumu arayıp sorarım olmazsa...
ben ilk adetimi normal oldm diye sevinmştm onun peşine bu ne ki bilemiyorum ama düzene girmesi adetin zaman alacak sanırımm...

bu arada hamile olduğunu öğrenen arkadaşları tebrik ederim hayırlı olsun Allah sağlıkla tamamına erdirsinn inşş.
Çalışmalara devam edenlere başarılar :)
Korunma sürecinde olanlara da ben de dahil sabırlarr....
ya eşime az önce dedim tekrar bebek konusunu böyle şakayla karışık çocuk yok artık dedi ( morali bozuk onunda ya da erken tarzında mı düşünüyo bilmiyorum gerçi bnde çok çok erken buluyrmda bu durumu atlatıp normale dönmeden sağlıgım ocak ayına kdr düşünmücem ondan sonra nasip kısmet ama eşimle ciddi ciddi bu konuyu konuşmak için erken mi bilmiyorum ( yani şu zmn mı deneyelim tekrar diyeee ufffffff

valla canım benm eşim de hiç konuşmuyor bu konuyu. erkekler çok farklı bizden. ben bahsettiğimde eşim ne bu acele dedi.hele bi 3 ay geçsin.doktor 3 ay demişti.sonra da birkaç test yapıcaz demişti diye bunun dışında bişi düşünmüyor.ben de kapattım konuyu.3 ayın kaldı 2 ayı zaten şunun şurasında :)o zaman konuşmaya başlamayı düşünyrm. o zamn doktor kontrolünde eşimin de itiraz ediceğini sanmıyrm.fazla sıkıştırmamak lazım bu erkek milletini :)

evet sıkıştırmamak lazım bende açmıcam bi süre o istesin zaten. şu toparlanma sürecini atlatalım bakalım doktor bana 3 ay düşünme dedi yasak dedi. ocaktan sonra düşünebilirsn dedi bende ondan ocak ayına kdr düşünmücem sonrasına oturup beraber karar vermeliyz eşimle... hayırlısııı hepimizz içinnn inş.

ee tmm cnm kırkın cıkarken normal adet olmus oluosun dogumdan sonra zaten kanaman olacak o adet deılkı kırkın cıkarken oldugunda ılk adetın sayılır bende oyle oldum herkes ole oluodur kafanı takacak bısey yok yanııı

cnnm yarın doktora gidecem eğer bir problem olmazsa sadece 3 ay korunacam. zaten eşimde istiyor. bence sende tedavi ol çünkü acımızı hafifletmenin tek yolu bu ama ömrümüzün sonuna kadar muhakkak kanayan bir yaramız olacak yanlış hatırlamıyorsam sende myom vardı. hem sen doğumdan sonra kaç gün kanama gördün? kırktan sonra emzirme yoksa hemen adet oluyor insan ama senin myom vardı ondan düzensiz olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…