canım kusura bakma, kaçmak zorunda kaldım, işyerinde işler kızıştı da, ancak duruldu...canım valla şaşrdm ben de napcağımı. normalin çok dışında bir adet dönemi geçiriyorum ama sakin olmaya karar verdim.inşallah düzelir dha sonraki aylarda.sizler nasılsınz bu arada every, keep??
ohaa süpermiş o alet, adı sanı ne kiiikızlar anneme 2 gün kaçamak yaptım yazamadım. özledim sizleri ben bugün kırmızı kartı gördüm. bir de hamişler için bişey buldum belki denemek isteyen olabilir bebeğin kalp atışlarını 12. haftadan itibaren dinleyebileceğiniz bir minik alet varmış 90 tl fiyatı çok hoşuma gitti benim bebem olursa birgün belki alabilirim diye düşündüm. öptüm hepinizi...
senin yaşın ve doğum ayın itibari ile beklemek mantıklı olabilir gibi canım, ben 20lerimin başında olsam bekleyebilirdim sanırım çünkü psikoloji harap oluyor ki senin kim bilir ne haldedir (doğum ayı açısından)..ama kendini yine en iyi sen bilirsin, önemli olan senin hazır olmankimse yok galiba buralarda off nsl yoruldm evde güya izideyim doğum izni. bebek olmadan bi doğum izniaslında hamile kalmak istiyorum ama daha bebeklerimi kaybedeli çok az zaman geçti ve evliliğin tadını da çıkaramadık hiçç ama yarım kalan mutlulugumz tamamlansa offf bedenimde toparlanması ve evliliğin tadını biraz çıkarmak için öbür yazaaa kadar olmamalı bilmiyorum kafam karışık daha çok az süre geçti kafama karışık canım sıkılıo arada böle yeni doğmuş bebekleri görüncee ne biliyimmmmmmmm
canım kusura bakma, kaçmak zorunda kaldım, işyerinde işler kızıştı da, ancak duruldu...
ohaa süpermiş o alet, adı sanı ne kiii?bebem fln yok ama spor olsun diye araştırılabilir
senin yaşın ve doğum ayın itibari ile beklemek mantıklı olabilir gibi canım, ben 20lerimin başında olsam bekleyebilirdim sanırım çünkü psikoloji harap oluyor ki senin kim bilir ne haldedir (doğum ayı açısından)..ama kendini yine en iyi sen bilirsin, önemli olan senin hazır olman
aaa açamadım ben o mesajı bi türlü yahu...şimdi gördüüm çok şiriiiinözelden yolladım sana o cihazın linkini sende meraklandın dimi benim gibi :)
kimse yok galiba buralarda off nsl yoruldm evde güya izideyim doğum izni. bebek olmadan bi doğum izniaslında hamile kalmak istiyorum ama daha bebeklerimi kaybedeli çok az zaman geçti ve evliliğin tadını da çıkaramadık hiçç ama yarım kalan mutlulugumz tamamlansa offf bedenimde toparlanması ve evliliğin tadını biraz çıkarmak için öbür yazaaa kadar olmamalı bilmiyorum kafam karışık daha çok az süre geçti kafama karışık canım sıkılıo arada böle yeni doğmuş bebekleri görüncee ne biliyimmmmmmmm
kimse yok galiba buralarda off nsl yoruldm evde güya izideyim doğum izni. bebek olmadan bi doğum izniaslında hamile kalmak istiyorum ama daha bebeklerimi kaybedeli çok az zaman geçti ve evliliğin tadını da çıkaramadık hiçç ama yarım kalan mutlulugumz tamamlansa offf bedenimde toparlanması ve evliliğin tadını biraz çıkarmak için öbür yazaaa kadar olmamalı bilmiyorum kafam karışık daha çok az süre geçti kafama karışık canım sıkılıo arada böle yeni doğmuş bebekleri görüncee ne biliyimmmmmmmm
seni okadar iyi anlıyourmki 3 bebegimi kaybettim ben kızımda dikişe ragmen durmadı ödlüm öldüm dirildim halen içimden acısı gitmez insan dogum sancısı çeker dogru canlı kürtaj olursun herkezin bebegi olur yatagında senin olmaz en kötüsüde o kahrolası hastaneden gene ellerim boş çıkar kızımı dogurdugımda eşim arabaya zor sokmuştu beni çöktüm yere nasıl aglıyorum yapma paşa dedi ama canım gene gitti ey koca hastane gene yaptın yapacagını aldım yavrumu dedim eve getirdi ama nasıl getirme aglamam geçmedi eve gelene kadar tek hatırladıgım yatagıma fırlayıp kendimi attıgım bagıra bagıra agladım sonrası malum duş aldım sütlerim geldi bu sefrde ah yavrularım gene nasip olmadı sütlerim size deyip agladım kızıma bir baddaniye almıştım onda okadar gözyaşım vardırki sorma çok agladım ona sarılıp sanki kokusu vardı üstünde eşim zor aldı elimden yapma paşam dedi oda agladı hani dedim rahimde dikiş var hani durucaktı yalanmı söyledin dedim sonrası depresyon yemek yiyemedim boş boş baktım herkeze hep dedim neden sebebi ney kızımı gördüm öyle yemyeşil örtünün üstünde gördüm çok yalvardım doktor bey ne olur kucagım averin kokluyum öpüyüm sarılıyım diye vermediler kafanı çevir dediler kocamanbebekti senmi dedim tekmeleri karnımda atıyodun senmi annecim ben burda diyordun dedim ömürümü ve 2 oglumu çok özledim hergün aklımdan çıkmıyo yavrularım insanlar kaapa defteridiyorlar bir seninkilermi öldü aglayınca gerimi geliyo diyorlar ama başlarına gelse acaba böyel derlermi diyede kendimi düşünemden alamıyourmşimdi aglasam bile kimselere gözyaşlarımı göstermiyorum bir nevi poliyannacık oynuyourm benden sonra evlenenlerin çocukları oldu benim yok okadar hasretimki bebek kokusuna ne sen sor ne ben söylüyüm 4 ekimde vesile olucez korkuyorum ya gene gidierse diye ben ne yaparım eşim ne yapar adam bebek diye ölüyo daha kızımıda gözümün önünden gitmiyo eşim aglarken kaynımın sarılıp abisine aglayaraktan aglama gene oplur demesi sırtına nasıl vuruyodu yumruguyla allahım öteki tarafta şefaatçiler nasip etsin yavrularımız bize işşallah ileriye bakıcaksın diyolar nasıl bakalım
ne haber herkesler iyidir umarım...kocişimin tatili bitti pazartesi,hem pc ye hemde bana el koymuştu,bende 2 gün temizlikle uğraştım,hepinizi özledim
biz de seni ozledik canim
yoklugun farkediliyor
yorulmussundur temizlikle
ay hemde nasıl yoruldum yaa,sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamişlik kız..
simdilik gun sayiyorum canim
az kaldi doktora gitmeme
bebegimi gormek icin sabirsizlaniyorum
inşaallah göreceksin kuzum..ne heyecanlısınızdır şimdi...
cok gergindim canim
cok korkuyordum
erken ogrendim ya beklemek zordu ama 2 hafta gecmis bile
son birkac gun kaldi
yeniden test yaptim cok sukur iki cizgi de ayni koyulukta ve 1 dk icinde cikti tamam dedim derin nefes aldim
insallah keseyi de kalp atislarini da duyariz saglikla
e normal tabi bu duyguları yaşaman...gitiğinde haftalıksan keseyi görürsün canım,ama 5 inci haftada kalp atışı görünmüyor, o yüzden sakın canını sıkma o zaman..
seni okadar iyi anlıyourmki 3 bebegimi kaybettim ben kızımda dikişe ragmen durmadı ödlüm öldüm dirildim halen içimden acısı gitmez insan dogum sancısı çeker dogru canlı kürtaj olursun herkezin bebegi olur yatagında senin olmaz en kötüsüde o kahrolası hastaneden gene ellerim boş çıkar kızımı dogurdugımda eşim arabaya zor sokmuştu beni çöktüm yere nasıl aglıyorum yapma paşa dedi ama canım gene gitti ey koca hastane gene yaptın yapacagını aldım yavrumu dedim eve getirdi ama nasıl getirme aglamam geçmedi eve gelene kadar tek hatırladıgım yatagıma fırlayıp kendimi attıgım bagıra bagıra agladım sonrası malum duş aldım sütlerim geldi bu sefrde ah yavrularım gene nasip olmadı sütlerim size deyip agladım kızıma bir baddaniye almıştım onda okadar gözyaşım vardırki sorma çok agladım ona sarılıp sanki kokusu vardı üstünde eşim zor aldı elimden yapma paşam dedi oda agladı hani dedim rahimde dikiş var hani durucaktı yalanmı söyledin dedim sonrası depresyon yemek yiyemedim boş boş baktım herkeze hep dedim neden sebebi ney kızımı gördüm öyle yemyeşil örtünün üstünde gördüm çok yalvardım doktor bey ne olur kucagım averin kokluyum öpüyüm sarılıyım diye vermediler kafanı çevir dediler kocamanbebekti senmi dedim tekmeleri karnımda atıyodun senmi annecim ben burda diyordun dedim ömürümü ve 2 oglumu çok özledim hergün aklımdan çıkmıyo yavrularım insanlar kaapa defteridiyorlar bir seninkilermi öldü aglayınca gerimi geliyo diyorlar ama başlarına gelse acaba böyel derlermi diyede kendimi düşünemden alamıyourmşimdi aglasam bile kimselere gözyaşlarımı göstermiyorum bir nevi poliyannacık oynuyourm benden sonra evlenenlerin çocukları oldu benim yok okadar hasretimki bebek kokusuna ne sen sor ne ben söylüyüm 4 ekimde vesile olucez korkuyorum ya gene gidierse diye ben ne yaparım eşim ne yapar adam bebek diye ölüyo daha kızımıda gözümün önünden gitmiyo eşim aglarken kaynımın sarılıp abisine aglayaraktan aglama gene oplur demesi sırtına nasıl vuruyodu yumruguyla allahım öteki tarafta şefaatçiler nasip etsin yavrularımız bize işşallah ileriye bakıcaksın diyolar nasıl bakalım
Paşam yaaseni okadar iyi anlıyourmki 3 bebegimi kaybettim ben kızımda dikişe ragmen durmadı ödlüm öldüm dirildim halen içimden acısı gitmez insan dogum sancısı çeker dogru canlı kürtaj olursun herkezin bebegi olur yatagında senin olmaz en kötüsüde o kahrolası hastaneden gene ellerim boş çıkar kızımı dogurdugımda eşim arabaya zor sokmuştu beni çöktüm yere nasıl aglıyorum yapma paşa dedi ama canım gene gitti ey koca hastane gene yaptın yapacagını aldım yavrumu dedim eve getirdi ama nasıl getirme aglamam geçmedi eve gelene kadar tek hatırladıgım yatagıma fırlayıp kendimi attıgım bagıra bagıra agladım sonrası malum duş aldım sütlerim geldi bu sefrde ah yavrularım gene nasip olmadı sütlerim size deyip agladım kızıma bir baddaniye almıştım onda okadar gözyaşım vardırki sorma çok agladım ona sarılıp sanki kokusu vardı üstünde eşim zor aldı elimden yapma paşam dedi oda agladı hani dedim rahimde dikiş var hani durucaktı yalanmı söyledin dedim sonrası depresyon yemek yiyemedim boş boş baktım herkeze hep dedim neden sebebi ney kızımı gördüm öyle yemyeşil örtünün üstünde gördüm çok yalvardım doktor bey ne olur kucagım averin kokluyum öpüyüm sarılıyım diye vermediler kafanı çevir dediler kocamanbebekti senmi dedim tekmeleri karnımda atıyodun senmi annecim ben burda diyordun dedim ömürümü ve 2 oglumu çok özledim hergün aklımdan çıkmıyo yavrularım insanlar kaapa defteridiyorlar bir seninkilermi öldü aglayınca gerimi geliyo diyorlar ama başlarına gelse acaba böyel derlermi diyede kendimi düşünemden alamıyourmşimdi aglasam bile kimselere gözyaşlarımı göstermiyorum bir nevi poliyannacık oynuyourm benden sonra evlenenlerin çocukları oldu benim yok okadar hasretimki bebek kokusuna ne sen sor ne ben söylüyüm 4 ekimde vesile olucez korkuyorum ya gene gidierse diye ben ne yaparım eşim ne yapar adam bebek diye ölüyo daha kızımıda gözümün önünden gitmiyo eşim aglarken kaynımın sarılıp abisine aglayaraktan aglama gene oplur demesi sırtına nasıl vuruyodu yumruguyla allahım öteki tarafta şefaatçiler nasip etsin yavrularımız bize işşallah ileriye bakıcaksın diyolar nasıl bakalım
Paşam yaaAllah'ım, hepimizin çilesi dolmuş olsun artık başka acı yaşamayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?