kız bişey dicem bian iismle sorunca hatırlayamadım serpil kimdi yaa:18:
cnm yaa erken daha serpile dogum yapmadi neti yoktu evinde yeni tasindi yaaaa ben yarin arar sorarrim bakalim ne ediyor pasasiylaa
Gunaydin Kizlar
günaydın canım orda sat kaç nasılsın nasıl gidiyo
oglen oldu nerdeyse canim
iyiyim canim heyecanla bekliyorum doktora gitme gunlerini
zaman hemen gecsin istiyorum :)
sn nasilsin ?
bende iyim canım bende yarın doktora gitcem bide salı günü ayrı hastaneye işlh bende heycanlıyım nts ye gircem işlh insan her seferinde çok heycanlı oluyo her hastaneye gittigimde stres heycan başım mı agrıtıp geliyom elimde degil burdada daha sabahın 8 i ignem için uyandım daha uyumadım çok dengesizleşti uykum birazdan tekrar denerim
evt canım çok heycan var korkuyom korkum tavan yaptı resmen hayırlısıyla ikimiz de kurtulup evime saglıklı bişe şekilde gelsek işlh .rabbim hepimize nasip etsin ...bende bişeyler yedim midem kazınıyo belkide ondan uykum kaçıyo ...... ama şimdi gidip biraz uzanıyım belki uyurum canım öptm allaha emanet ol
günaydın tüm arkadaşlaraa..herkese hayrlı günler diliyorum..
aa pardon cnm doğru,, bak onunda baya oldu hamileliği umarım bu kez herşey yolundadır,biz pek görüşmüyoruz...günaydınlar esmer aydı hatırladınmı canım
bende iyim canım bende yarın doktora gitcem bide salı günü ayrı hastaneye işlh bende heycanlıyım nts ye gircem işlh insan her seferinde çok heycanlı oluyo her hastaneye gittigimde stres heycan başım mı agrıtıp geliyom elimde degil burdada daha sabahın 8 i ignem için uyandım daha uyumadım çok dengesizleşti uykum birazdan tekrar denerim
nerelerdesinnnnnnn:18::18::18::18:
kızlarrr hepinize selamlar ben geldim...
BİRSENİM yiwrum merak etmişsin sağol kız kocişimin tatili yarın bitiyor o ewde diye bende giremedim,şimdi bir yere kadar gitti o arada size bakayım dedim....
kardelyaa, cnm hepimiz senin için dua ediyoruz, inşallah kolaycacık ve sağlıkla alırsın bebişi kucağınaevt canım çok heycan var korkuyom korkum tavan yaptı resmen hayırlısıyla ikimiz de kurtulup evime saglıklı bişe şekilde gelsek işlh .rabbim hepimize nasip etsin ...bende bişeyler yedim midem kazınıyo belkide ondan uykum kaçıyo ...... ama şimdi gidip biraz uzanıyım belki uyurum canım öptm allaha emanet ol
cnm, hoş geldin
kızlarrr hepinize selamlar ben geldim...
BİRSENİM yiwrum merak etmişsin sağol kız kocişimin tatili yarın bitiyor o ewde diye bende giremedim,şimdi bir yere kadar gitti o arada size bakayım dedim....
duman, sen eşine kavuştun mu cnm, yoksa bebişle baş başa mısınız?hıı demek kociş el koydu pc yeneyse cnm az kalmış
duman, sen eşine kavuştun mu cnm, yoksa bebişle baş başa mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?