belki dunden onceki iliskin varsa
72 saat yasayabilir
sen de diyelim bugun yarin catladin![]()
hadi bakalım. oturup dua edeyim bari yapcak başka bişi yok..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belki dunden onceki iliskin varsa
72 saat yasayabilir
sen de diyelim bugun yarin catladin![]()
çok geçmiş olsun herkese arkdaşlar allah aynı acıları tekrar tekrar yaşatmasın hiçbirimize.bende şubatta hamile kaldım martın sonlarına doğru bebeğim karnımda öldü ve kürtajla içimi temizlediler.hamile oldugumu öğrendiğim günden itibaren saglıgımı yitirdim taa ki umut kesilene kadar yattım evde 8 günde hastane de hemde dogumevinde yattım kendi derdimi unuttum hastaların derdine düştüm bi de septik serviste müdahele odasının yanında yatıyordum gece acil gelip inleyenlerimi arasınız gece wc ye kalkıp düşük yapıp bebeğimm diye ağlyanlarımı ararsınız evde yatsam bu kadar olmıcaktım psiolojim alt üst oldu korkudan endişeden ve şimdi hap kullanarak korunuyorum uzun bi süre de bebek düşünmüyoruz.ama allah isteyen herkese en güzel zaman da saglıklı sıhhatli şekilde nasip etsin inşallah.
cnm daha cok erken test yapsam cıkmazkiii![]()
slm ben geldim YORGUNBULUTLAR dediğin gibi sen bide konturole gitmişsin ben gitmemişdim temiz dediyse temizdir sen adet oluyon bence iyidir adet olmak rahimin toparllanmasının belirtisiymiş hadi hayırlısı NAZLIMMMMMcanım sıkılma hayırlı vakit gelsin rabbim ol dediğinde olur inan olur sen incir falan bol bol ye maçlara devam kuzum DUMANN SENDE ÇABUKÇA 65 KİLO OLDA KUZUM İĞNENİ YÜKSELTSİNLER HAKKAT SENİN PRENSES TAM SAVAŞÇI ÇIKDI herşey işlh iyi olucak canınızı sıkmayın allahım hepimizin kucagını hayırlı evlatlarla doldursun rabbim dermansız dert vermesin bu günümüzede şükür MÜGEEEEEEE kolay gelsin kuzum BEYDAGLİ nerelerdesin HERKEZİ ÖPTM BİRAZ İŞ YAPİİİİİİM GELİRİM CANLARIM
güaydın kızlarrr bugün açılışı ben yapayım mutlu günler herkesee
ben yarın klomene başlıyorum adetimin 9.günü yumurta takibine 7.günüde soğan kürüne daha napayım dimi :)çatlatma iğnesi de olcam rabbim yardım etsin inşallahhhhhh
gunaydin nazlimgüaydın kızlarrr bugün açılışı ben yapayım mutlu günler herkesee
ben yarın klomene başlıyorum adetimin 9.günü yumurta takibine 7.günüde soğan kürüne daha napayım dimi :)çatlatma iğnesi de olcam rabbim yardım etsin inşallahhhhhh
hepinize güzel, umutlu, sevinçli bir gün diliyorum, güneşli bir İstanbul gününden sevgilerrr...
canım çok geçmik olsun. Allah bi daha aynı acıları yaşatmasın. O hastanede gördüklerin her ne kadar psikolojini alt üst edecek şeyler olsa da belki de şükretmemiz için bir vesiledir. Belki de senin sabretmene vesile olan o yaşadıklarındır. Allah en hayırlı zamanda bebişinizi yuvanıza getirsin...
canım ben adete tam 1 hafta kala yaptım, nasılsa çıkmaz deyip sonuca bakmadan dışarı gittim, eve geldim 4 saat sonra, baktım 2. çizgi var. Üretici firmayı aradım çünkü bu testler 10dk. fazla bekleyince 2. çizgi çıkıarıyor yanlış olarak diye duymuştum, görüştüğüm kişi 1 gün sonra da pozitif çıkarsa kesin gebelik vardır demişti. Ben adete kadar 2 günde bir yaptım hepsinde de en az yarım saat sora çıktı çizgi. Neyse adet günü geldi, doktora gittim, bhcg 58 çıktı. Kese de 7.hafta bitmeden görünmedi hatta kese göründükten sonra boş gebelik dendi alacaklardı kuzumu, meğer gizlenmiş. Yani bende testte hemen çıkıyor ama kese geç görünüyor. Sadece bilgi olsun diye yazdım. Sen gene bekle adetini ve unut tatlım...
canım ya nasılsın, pzt. kontrolün dimi? umarım iyi haberlerle gelirsin. benm de çarş. 32. haftam doluyo rapor alcam. bi de şu kasılmalar beni çok rahatsız edio onu sorcam. ya canım benim mide yanmam ve kaburga ağrım geçti kızım heralde aşağı indi. karnım da indi çünkü. dur bakalım neler olcek...
günaydın canım,
dualarımdasın, hamilelerin duası kabul olurmuş:) bence çok bişi yapmana gerek yok, unutmaya çalış, ve de ki biliyorum kuzum sen geleceğin zamanı bilirsin...
günaydınlarrr herkeseee :)
sabah ilk işim buraya bakmak oluyor artık ya.
benimdealıskanlık olduuu
nasılsın canım ? kaç gün kaldı teste ? :)
kızlar kusura bakmayın alıntı alamadımcanım çok sıkkın eşime moralim bozuldu eşimde kalp kapaı egriligi var dün işte çalışırken tinerle işim oldu dedi başı agrımış sonra çarpıntısı olmuş 3 saattir dedi çarpıntım oldu ta boyun damarında olmuş sonra dedi dinlenince geçti dedi doktora gittik herşeyine baktırdık doktor ondan birşey olmaz dedi ama bu çarpıntı neyin nesi yasen beni dün panik atagım azdımı sana aklıma kötü şeyler geldiona birşey olursa ben ne yaparım allah korusun ne olur birşey deyin siizn tanıdıklarınızda oldumu neden çarpıntısı olabiliri kafayı yiyicek aklım eşimde ne yaptı diye gitme işe dedim gitmem lazım dedi ilk defa böyle birşey oldu dedi acaba dedi tansiyonummu çıktı indi ondan çarpıntım oldu dedibiri birşey desin ne olur içimin rahatlaması lazım eşimsiz bir hayat düşünemiyorum ben rabbim bana bagışlasın işşallah
![]()
kızlar kusura bakmayın alıntı alamadımcanım çok sıkkın eşime moralim bozuldu eşimde kalp kapaı egriligi var dün işte çalışırken tinerle işim oldu dedi başı agrımış sonra çarpıntısı olmuş 3 saattir dedi çarpıntım oldu ta boyun damarında olmuş sonra dedi dinlenince geçti dedi doktora gittik herşeyine baktırdık doktor ondan birşey olmaz dedi ama bu çarpıntı neyin nesi yasen beni dün panik atagım azdımı sana aklıma kötü şeyler geldiona birşey olursa ben ne yaparım allah korusun ne olur birşey deyin siizn tanıdıklarınızda oldumu neden çarpıntısı olabiliri kafayı yiyicek aklım eşimde ne yaptı diye gitme işe dedim gitmem lazım dedi ilk defa böyle birşey oldu dedi acaba dedi tansiyonummu çıktı indi ondan çarpıntım oldu dedibiri birşey desin ne olur içimin rahatlaması lazım eşimsiz bir hayat düşünemiyorum ben rabbim bana bagışlasın işşallah
![]()
iyiyim cnm sen nasılsın?? vallaa 10 gun kaldı nekadar az dimi![]()
![]()
iyiym ben de. az kalmış canııım ne var kişunun şurasında 10 güncük :)
bugun aksama ne yapcaksınız yemekkk