• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

kızlarr günaydınnnnn,
vee muhteşem tatilin sonu Allaha şükür herşey yolunda bebişimle gezdik , denize girdik az güneşlendikkk ve geldikk oğluşuma tatil yaptırdım göbüşü büyüttüm geldimm :)) ayy memlekete hamiş gidince bi başka oluyomuş herkez el üstünde tutuyo valla :)) sizde durumlar nasıl bakalım birsenn ilk tekmeyi yemişsin kuzum hayırlı olsun hiç kesilmesin o tekmeler inşallahhh :)) bende az az bizimkinin keyfi gelince hissediyorum bişiler ama dört gözle 1 eylülü bekliyorum kontrol için bakalım oğluşş nasıl :))

kızlarr günaydınnnnn,
vee muhteşem tatilin sonu Allaha şükür herşey yolunda bebişimle gezdik , denize girdik az güneşlendikkk ve geldikk oğluşuma tatil yaptırdım göbüşü büyüttüm geldimm :)) ayy memlekete hamiş gidince bi başka oluyomuş herkez el üstünde tutuyo valla :)) sizde durumlar nasıl bakalım birsenn ilk tekmeyi yemişsin kuzum hayırlı olsun hiç kesilmesin o tekmeler inşallahhh :)) bende az az bizimkinin keyfi gelince hissediyorum bişiler ama dört gözle 1 eylülü bekliyorum kontrol için bakalım oğluşş nasıl :))
:nazar:oh masallah ne guzel gezmissiniz canim oglusunla
tabiki hamisler cok degerli ben de gelip soyle gobusumu sallayip guzel guzel gezecegim gunleri bekliyorum:16: insallah saglikla gelir o gunlerim

kızlar bugün çok güzel bişey oldu, sizinlede paylaşayım...bebişim tekme attı arka arkaya 7-8 kez... yani tabi tekme denemez ufacık bi kıpırtıydı ama ilk kez böyle hissettim:nazar::nazar: Allah ım hepimize yaşatsın bu duyguyu çok mutlu oldum bugün...

:nazar:super canim harika bir haber buuu:46: simdi bebisinin her hareketinde daha da bir mutlu olursun :16:

:nazar:oh masallah ne guzel gezmissiniz canim oglusunla
tabiki hamisler cok degerli ben de gelip soyle gobusumu sallayip guzel guzel gezecegim gunleri bekliyorum:16: insallah saglikla gelir o gunlerim

:nazar:super canim harika bir haber buuu:46: simdi bebisinin her hareketinde daha da bir mutlu olursun :16:

valla gezdik tozduk oğluşla çok iyi geldi ikimizide :)) inşallah sende en kısa zamanda yaşarsın cnm o günleri :))

everythingwillbegreat cnm senin kontrol nezaman ne zaman gidicen doktora tekrar ?

everythingwillbegreat cnm senin kontrol nezaman ne zaman gidicen doktora tekrar ?

canim pazartesi gunu
:52:son 1 hafta:52:
arada zaman olmasi iyi oldu gidince keseyi goruruz insallah :16:
doktorum tatilden donuyormus o gun belki yogun olur saliya cagirir
ama iste son gunler bekliyorum canim
insallah hersey yolundadir
zaten cok erken ogrendim daha 4.hafta icindeyim:34:

canim pazartesi gunu
:52:son 1 hafta:52:
arada zaman olmasi iyi oldu gidince keseyi goruruz insallah :16:
doktorum tatilden donuyormus o gun belki yogun olur saliya cagirir
ama iste son gunler bekliyorum canim
insallah hersey yolundadir
zaten cok erken ogrendim daha 4.hafta icindeyim:34:

ayy az kalmış cnm eger vajinal bakarsa ki muhtemelen öle bakar çok rahat görür keseyi :)) inşallah herşey yolundadır cnm sen içini ferah tut :))

ayy az kalmış cnm eger vajinal bakarsa ki muhtemelen öle bakar çok rahat görür keseyi :)) inşallah herşey yolundadır cnm sen içini ferah tut :))

vajinal bakiyorlar burda genelde
doktorum daha once dusuk oldugunu biliyor belk once karindan dener
vajinal bakarsa sorun degil di mi?
bir de biz hamile oldugumu ogrendigimiz anda iliskiyi biraktik ne olur ne olmaz bebek yerine otursun engellemeyelim diye
cok ozel olacak ama iliski ileri zamanda yasaklaniyor mu daha once dusuk yasayanlarda

kızlar herkese slm :)))

özledim sizleri canlar umarım herkes iyidir:17:

duman canım :nazar::emir_bebek::nazar: :46::46::46: daha güçlü tekmeleri hissetmen dileğiyle canım:16::16::16:

tubiş umarım iyisindir canım oğluşunda inş. iyidir yolun yarısına gelmişsin canım sağlıkla 40. haftalara inş.:16:

kardelya ve penbetekir nasılsınız kızlar inş. herşey yolundadır kuzucuklarla birlikte:31:

nazlım paşam beydağlı müge mirage keep ve ismini unuttuğum canlar:17:nasılsınız

ve taze hamiş ever nasılsın güzel haberler alman dileğiyle kuzum

duman canım :nazar::emir_bebek::nazar: :46::46::46: daha güçlü tekmeleri hissetmen dileğiyle canım:16::16::16:

tubiş umarım iyisindir canım oğluşunda inş. iyidir yolun yarısına gelmişsin canım sağlıkla 40. haftalara inş.:16:

kardelya ve penbetekir nasılsınız kızlar inş. herşey yolundadır kuzucuklarla birlikte:31:

merhaba canim
biz de seni ozledik:16:
simdilik bekliyorum bakalim canim saglikla keseyi gorurum insallah sonra da kalp atislarini:16:

vajinal bakiyorlar burda genelde
doktorum daha once dusuk oldugunu biliyor belk once karindan dener
vajinal bakarsa sorun degil di mi?
bir de biz hamile oldugumu ogrendigimiz anda iliskiyi biraktik ne olur ne olmaz bebek yerine otursun engellemeyelim diye
cok ozel olacak ama iliski ileri zamanda yasaklaniyor mu daha once dusuk yasayanlarda
cnm bende 8 haftaya kadar vajinal muayene oldun 3 kez falan benim geç döllenmeydi bebeğin gelişimini en rahat vajinal gördükleri için o şekilde muayene oldum kesinlikle bi zararı yok gönlün rahat olsun :)) cnm benim ilk aylarda kanamam vardı oyuzden ilişki yasaktı ama 3 ay sonra serbestti yani doğuma kadar erken doğum riskin yoksa serbest cnm :) ama sen iyi yapıyosun bi doktora git herşey yolundamı bi gör zaten doktora gittiğinde kesinlikle sor asla utanma olurmu :))

kuzum hoşgeldinn iyiyiz Allaha şükür cnm büyüyoruz :)) evet cnm yarıladık sende nerdeyse bitiyosun maşşallah :)) senden haberler ver nasıl bebeiş nasıl gidiyo artık doğum yaklaşıyo :))

canıımm, biz de özledik seni hoşgeldin:3:

kızlar bugün çok güzel bişey oldu, sizinlede paylaşayım...bebişim tekme attı arka arkaya 7-8 kez... yani tabi tekme denemez ufacık bi kıpırtıydı ama ilk kez böyle hissettim:nazar::nazar: Allah ım hepimize yaşatsın bu duyguyu çok mutlu oldum bugün...

kızlarr günaydınnnnn,

oleeeeeeeeeeeeeeeey hiç bitmesin o tepiklerrrrr. Allah artırsın:)

canlarım şimdi geldim yani sat 2 de kayınvalidemdeydim anca bitti kızım almaya gitmişdim ordada yazamadım size nst güzel bebegin haftasıda çok güzel dedi neye göre güzel oldugunuda anlamadım kilosu 1880 miş oda iyi sancım bebek aşagıda gibi problemde yokmuş halbuki nstye gigdiğimde karnımda hafif adet sancısı gibi agrı oldu ama demekki abartılı degil makinada çıkmamış herşey yolunda dedi ekopirin aspirinimi bırak dedi doguma bir hafta kalaKAN PILTILAŞMASI iğneni bırakdırcam kanın normale dönsün dedi .ya acil olurda doguma girmem gerekirse napcaz dedim . doktorda ozaman tamamen uyutcaz dedi hiçde öyle istemiyom uyutulmakdan korkuyom artık nasip ........hala 5 kilo almışım dedi çok güzel böyle devam et dedi .........benden bukadar ....kızlar yemeyimi yapayım hemen geliyom muabbete bu gün sizle konuşmadım kendimde eksiklik hissettim yazdıklarınızı hiç okuyamadım hemen geliyom

canım çok şükür herşey yolunda işlh hep öyle gider sen bebegin iyisinizdir işlh senin konturol ne zamn .........tubiş hoş geldin ne güzel gezdin ohhhhhhhhhhhhh penbetekir nazlım paşam duman gurbet güzeli keep müge beydaglı ismini unuttuklarım iyisinizdir işlh ama kimsecik yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk canım sıkılıyo

canım çok şükür herşey yolunda işlh hep öyle gider sen bebegin iyisinizdir işlh senin konturol ne zamn .........tubiş hoş geldin ne güzel gezdin ohhhhhhhhhhhhh penbetekir nazlım paşam duman gurbet güzeli keep müge beydaglı ismini unuttuklarım iyisinizdir işlh ama kimsecik yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk canım sıkılıyo

cnm ne olsun ilk randevu 26 eylul bakalim teyzesi :nazar:seni merakla bekliyom heeeeee ins saglicakla al kucagina dogumda bizleri unutma emii dualrinda

Back