ah canım ya, neyse ki sonu hayırlı olmuş işte inşallah biz de kavuşuruz bu mutlu sonabende öyleyim işte çok korkdum .sonuçlar hep ürkütüyo başımı agrıtıyo şu 2 senede saçlarım beyazladı .o sonuç bu sonuç geldim bu güne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah canım ya, neyse ki sonu hayırlı olmuş işte inşallah biz de kavuşuruz bu mutlu sonabende öyleyim işte çok korkdum .sonuçlar hep ürkütüyo başımı agrıtıyo şu 2 senede saçlarım beyazladı .o sonuç bu sonuç geldim bu güne
ah canım ya, neyse ki sonu hayırlı olmuş işte inşallah biz de kavuşuruz bu mutlu sona
oh masallah ne guzel gezmissiniz canim oglusunlakızlarr günaydınnnnn,
vee muhteşem tatilin sonu Allaha şükür herşey yolunda bebişimle gezdik , denize girdik az güneşlendikkk ve geldikk oğluşuma tatil yaptırdım göbüşü büyüttüm geldimm :)) ayy memlekete hamiş gidince bi başka oluyomuş herkez el üstünde tutuyo valla :)) sizde durumlar nasıl bakalım birsenn ilk tekmeyi yemişsin kuzum hayırlı olsun hiç kesilmesin o tekmeler inşallahhh :)) bende az az bizimkinin keyfi gelince hissediyorum bişiler ama dört gözle 1 eylülü bekliyorum kontrol için bakalım oğluşş nasıl :))
kızlar bugün çok güzel bişey oldu, sizinlede paylaşayım...bebişim tekme attı arka arkaya 7-8 kez... yani tabi tekme denemez ufacık bi kıpırtıydı ama ilk kez böyle hissettim Allah ım hepimize yaşatsın bu duyguyu çok mutlu oldum bugün...
oh masallah ne guzel gezmissiniz canim oglusunla
tabiki hamisler cok degerli ben de gelip soyle gobusumu sallayip guzel guzel gezecegim gunleri bekliyorum insallah saglikla gelir o gunlerim
super canim harika bir haber buuu simdi bebisinin her hareketinde daha da bir mutlu olursun
everythingwillbegreat cnm senin kontrol nezaman ne zaman gidicen doktora tekrar ?
canim pazartesi gunu
son 1 hafta
arada zaman olmasi iyi oldu gidince keseyi goruruz insallah
doktorum tatilden donuyormus o gun belki yogun olur saliya cagirir
ama iste son gunler bekliyorum canim
insallah hersey yolundadir
zaten cok erken ogrendim daha 4.hafta icindeyim
ayy az kalmış cnm eger vajinal bakarsa ki muhtemelen öle bakar çok rahat görür keseyi :)) inşallah herşey yolundadır cnm sen içini ferah tut :))
kızlar herkese slm :)))
özledim sizleri canlar umarım herkes iyidir
duman canım daha güçlü tekmeleri hissetmen dileğiyle canım
tubiş umarım iyisindir canım oğluşunda inş. iyidir yolun yarısına gelmişsin canım sağlıkla 40. haftalara inş.
kardelya ve penbetekir nasılsınız kızlar inş. herşey yolundadır kuzucuklarla birlikte
nazlım paşam beydağlı müge mirage keep ve ismini unuttuğum canlarnasılsınız
ve taze hamiş ever nasılsın güzel haberler alman dileğiyle kuzum
cnm bende 8 haftaya kadar vajinal muayene oldun 3 kez falan benim geç döllenmeydi bebeğin gelişimini en rahat vajinal gördükleri için o şekilde muayene oldum kesinlikle bi zararı yok gönlün rahat olsun :)) cnm benim ilk aylarda kanamam vardı oyuzden ilişki yasaktı ama 3 ay sonra serbestti yani doğuma kadar erken doğum riskin yoksa serbest cnm :) ama sen iyi yapıyosun bi doktora git herşey yolundamı bi gör zaten doktora gittiğinde kesinlikle sor asla utanma olurmu :))vajinal bakiyorlar burda genelde
doktorum daha once dusuk oldugunu biliyor belk once karindan dener
vajinal bakarsa sorun degil di mi?
bir de biz hamile oldugumu ogrendigimiz anda iliskiyi biraktik ne olur ne olmaz bebek yerine otursun engellemeyelim diye
cok ozel olacak ama iliski ileri zamanda yasaklaniyor mu daha once dusuk yasayanlarda
tubiş umarım iyisindir canım oğluşunda inş. iyidir yolun yarısına gelmişsin canım sağlıkla 40. haftalara inş.
kardelya ve penbetekir nasılsınız kızlar inş. herşey yolundadır kuzucuklarla birlikte
saol tugbacim
doktorum hamileyim dedigi anda ilk muayeneye kadar iliskiyi yasakliyor
gittigimde de hersey normalse soyler soylemezse de ben sorarim
canıımm, biz de özledik seni hoşgeldinkızlar herkese slm :)))
kızlar bugün çok güzel bişey oldu, sizinlede paylaşayım...bebişim tekme attı arka arkaya 7-8 kez... yani tabi tekme denemez ufacık bi kıpırtıydı ama ilk kez böyle hissettim Allah ım hepimize yaşatsın bu duyguyu çok mutlu oldum bugün...
kızlarr günaydınnnnn,
vee muhteşem tatilin sonu Allaha şükür herşey yolunda bebişimle gezdik , denize girdik az güneşlendikkk ve geldikk oğluşuma tatil yaptırdım göbüşü büyüttüm geldimm :)) ayy memlekete hamiş gidince bi başka oluyomuş herkez el üstünde tutuyo valla :)) sizde durumlar nasıl bakalım birsenn ilk tekmeyi yemişsin kuzum hayırlı olsun hiç kesilmesin o tekmeler inşallahhh :)) bende az az bizimkinin keyfi gelince hissediyorum bişiler ama dört gözle 1 eylülü bekliyorum kontrol için bakalım oğluşş nasıl :))
canım çok şükür herşey yolunda işlh hep öyle gider sen bebegin iyisinizdir işlh senin konturol ne zamn .........tubiş hoş geldin ne güzel gezdin ohhhhhhhhhhhhh penbetekir nazlım paşam duman gurbet güzeli keep müge beydaglı ismini unuttuklarım iyisinizdir işlh ama kimsecik yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk canım sıkılıyo