Bebeğini atmak :(

ay_girl

Kalbimin tek sahibi OĞLUM...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
1.448
221
123
Kanım dondu titriyorum ya.çevre anlattı bi kız evlilk dışı sevgilinden hamile kalmış annesi ablası biliyormuş binanın çatı katında doğum yapmış eve getirilmiş ve Bebek ağlayınca BABASI duymasın diye camdan atmışlar bebeği bi arabanın üzerine düşünce araba Durmuş ve bebek ayrıca lise arkdşm çıktı kahroldum

kızın hamile olduğunu anlamamış mı babası? içim acıdı bebeğe. bu nasıl bir vicdan?

Adi o.. insan değil bunlar o bebişin ne suçu günahı var çöpe atan çok duydum bildim üni.de ama böylesi ilk nasıl atar ya öyle nasıl !

Inanın Bende şaşırdım kız kilolu brz BABASI dahamı kilo aldın filn Demişte nerden anlasın.o an babadan korkup Atınca sanki öprenmyckmi kızı hamile bırakn da başka şehire gitmiş evlenmemiş

İnsanlarda nasıl vicdan var anlamıyorum ben,bir karıncayı bile incitmememiz lazımken insancıklar kendi dogurdukları bebeklerıne kıyıyor valla pes

Inanın Bende şaşırdım kız kilolu brz BABASI dahamı kilo aldın filn Demişte nerden anlasın.o an babadan korkup Atınca sanki öprenmyckmi kızı hamile bırakn da başka şehire gitmiş evlenmemiş

Yaşamasını biliyor da korunmasını bilmiyor mu bu karaktersiz ? Anlık zevklerin kurbanı bebiş ya canından kanından düşük de değil doğırup atıyor hayvan olsa yavrusuna kol kanat geriyor

Hesap sormak bana düşmez ama boyleelerine o.........
Denir de o bebeğe yazikk gunahh bu nasil vicdandir die sorgulamadan edemicem madem bakamicaksin boyle bok yemeseymis gece gece agzimi bozucam olmucak sizlere ayip olcak...o cennetten gelen melek kokusuna hasret kalanlar var bende doğum yapicam insallah yüreğim sizliyor anne adayi olarak ağlamamak elde değil üzgünüm..

2012 de mi oldu bu olay internetden bakayım dedim ama öyle bişey çıktı karşıma

Haklısınız bnm oğlum var ALLAH uzun ömürler versn kılına zarar gelse dünyayı yıkablck biriym canından parça ya sağ bebeği atmak be demk akıl yoksunumuş demk .

Bu nasıl bi vicdandir ben başkasının bebeği olmasına rağmen çok çok üzüldüm onun bir de kendi çocuğu.. Yazıklar olsun

Valla konuscak cok seyim var ama ama ciddi sekilde ban yemek istemiyorum mabıs cok soguktur..simdi allahindan bulur ser*fs*zller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…