• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini atmak :(

Inanın Bende şaşırdım kız kilolu brz BABASI dahamı kilo aldın filn Demişte nerden anlasın.o an babadan korkup Atınca sanki öprenmyckmi :KK43: kızı hamile bırakn da başka şehire gitmiş evlenmemiş :KK43:
hamile bir kadın nasıl anlasılmaz :KK57:
"daha mı kilo aldın?" ile sınırlı tutulamayacak derecede belli oluyor bence,
adamın karısı da kızına hamile olmadı mı? nasıl birsey oldugunu bilmez mi hic? :KK57:

Ya
Allah'ım deniyor işte kullarını.5 aydır bebiş istiyoruz olmuyor.böylelerini denemek için Allah bebiş veriyor :KK43:
Ya böyleleri de var Bi şekilde ALLAH sınıyor inşllh olur sağlıklı bebeğiniz .ümidinizi kaybetmeyin oluruna bırakın çok takmayın stresinde olmazmış

hamile bir kadın nasıl anlasılmaz :KK57:
"daha mı kilo aldın?" ile sınırlı tutulamayacak derecede belli oluyor bence,
adamın karısı da kızına hamile olmadı mı? nasıl birsey oldugunu bilmez mi hic? :KK57:
Bncede anlamamış demk kondursmamıştr aklına gelmz herlde ki babasıda yerel ünlü biri

Ya

Ya böyleleri de var Bi şekilde ALLAH sınıyor inşllh olur sağlıklı bebeğiniz .ümidinizi kaybetmeyin oluruna bırakın çok takmayın stresinde olmazmış
amin canım Allah razı olsun.dua et bana olur mu.6ıncı denemede olsun inşallah.öyle çok istiyorumki anlatamam.sokakta hamişleri görünce içim gidiyor :(

Canım bnm ederim tabi sende içini ferah tut .
sağol canım.birisi bana inşallah bu ay olur dediğinde birisindende dua aldım diye umudum artıyor :) Allah isteyene evlat versin,istemeyene vermesin demiştim bi konuşmada komşuma.ayıplamıştı beni evlat istenmez mi diye.böylelerine vermesin yarabbim olan yavrulara oluyor

amin canım Allah razı olsun.dua et bana olur mu.6ıncı denemede olsun inşallah.öyle çok istiyorumki anlatamam.sokakta hamişleri görünce içim gidiyor :(

Benimde dualarım sizinle inş yiğenimin haberi ile sende konu açıcaksın :)

:(( ben bebegim olsun diye nelerle ugrasiyorum allah isla etsin yazik o canin ne günahi vardi zevke gelince niye korkmuyorya babasindan :@ !!!!

kesinlikle isyan etmiyorum ama okadar cok bebek isteyen var, olmadigi icin sabah aksam aglayan allahima sabah aksam dua eden insanlar var. Bizlerin sahip olabilmek icin sabah aksam dua ettigimiz, onun icin agladigimiz hayaller kurdugumuz bir melege boyle yaratiklar nasil kiyiyor. Anlamiyorum anliyamiyorum:cry:

Boyle birsey varsa, kendileri de beter olsun dilerim.

Bu gerçek olamaz. Bebeği cati katında dogurmus olabilir.bebegi eve getirmiş, eve getirdiginde bilmiyor muydu bebeğin agliyacagini?

Malesef gerçek bi anlık korku telaş ve panik ile atmışlar .bende inanamadım BABASI da sorgulanmış .

Back