hamile bir kadın nasıl anlasılmazInanın Bende şaşırdım kız kilolu brz BABASI dahamı kilo aldın filn Demişte nerden anlasın.o an babadan korkup Atınca sanki öprenmyckmikızı hamile bırakn da başka şehire gitmiş evlenmemiş
Ya böyleleri de var Bi şekilde ALLAH sınıyor inşllh olur sağlıklı bebeğiniz .ümidinizi kaybetmeyin oluruna bırakın çok takmayın stresinde olmazmışAllah'ım deniyor işte kullarını.5 aydır bebiş istiyoruz olmuyor.böylelerini denemek için Allah bebiş veriyor
Bncede anlamamış demk kondursmamıştr aklına gelmz herlde ki babasıda yerel ünlü birihamile bir kadın nasıl anlasılmaz
"daha mı kilo aldın?" ile sınırlı tutulamayacak derecede belli oluyor bence,
adamın karısı da kızına hamile olmadı mı? nasıl birsey oldugunu bilmez mi hic?
amin canım Allah razı olsun.dua et bana olur mu.6ıncı denemede olsun inşallah.öyle çok istiyorumki anlatamam.sokakta hamişleri görünce içim gidiyorYa
Ya böyleleri de var Bi şekilde ALLAH sınıyor inşllh olur sağlıklı bebeğiniz .ümidinizi kaybetmeyin oluruna bırakın çok takmayın stresinde olmazmış
amin canım Allah razı olsun.dua et bana olur mu.6ıncı denemede olsun inşallah.öyle çok istiyorumki anlatamam.sokakta hamişleri görünce içim gidiyor
Canım bnm ederim tabi sende içini ferah tut .amin canım Allah razı olsun.dua et bana olur mu.6ıncı denemede olsun inşallah.öyle çok istiyorumki anlatamam.sokakta hamişleri görünce içim gidiyor
sağol canım.birisi bana inşallah bu ay olur dediğinde birisindende dua aldım diye umudum artıyor :) Allah isteyene evlat versin,istemeyene vermesin demiştim bi konuşmada komşuma.ayıplamıştı beni evlat istenmez mi diye.böylelerine vermesin yarabbim olan yavrulara oluyorCanım bnm ederim tabi sende içini ferah tut .
amin canım Allah razı olsun.dua et bana olur mu.6ıncı denemede olsun inşallah.öyle çok istiyorumki anlatamam.sokakta hamişleri görünce içim gidiyor
ayy canım benim :) çok teşekkür ederimBenimde dualarım sizinle inş yiğenimin haberi ile sende konu açıcaksın :)
ayy canım benim :) çok teşekkür ederimAllah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?