Bebeğinde süt ve süt ürünleri alerjisi kan mukuslu kaka ve rota aşısı

Merhaba bizim de her bezde kanlı kaka vardı. Kırmızı et tavuk kuruyemis yumurta süt susam baharat yasaktı. Ahhh neler çektiğimi bir ben bilirim. Onca yasağa rağmen kanlı ve mukuslu kaka hala geçmiyordu. Hemen hemen her bezinde vardı kiminde çay kaşığı kadar kiminde iğne ucu kadar. Hiç geçmeyecek sandım. Ama çok araştırdım bağırsak tepkili alerjilerde doktorlar ek gıdaya erken baslatiyorlarmis burdan bir kac arkadaşta sagolsun ek gidayla duzeltigini vs yazınca doktorunda takibiyle 5. Ayına 4 gün kala tadımlara başladım hemen belirtiler azaldı şimdi 6 ay olmasına bir hafta kaldı 2 ogune geçtik 1 ayda sadece 3 kere minik iğne ucu kadar kan geldi oda rotanin 2. Dozunu olduktan sonra şimdi oda geçti. Bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama ek gıda bagırsaklari düzene sokuyor hiç korkmayın inşallah sizde de ek gidayla beraber duzelme olur. Biz süt ürünleri diyetini açtık bile çok şükür tepki vermedi. Umarım diğerlerine de tepki vermez

Benimde k sekildeydi 2 ay boyunca her kakada kan geldi sonra ek gıda süreciyle birlikte azalmaya başladı bebeğiniz kaç aylık. Birde deri testi yaptırdınız mi bilmediginiz başka alerjisi olabilir

Alerjiniz olmasına rağmen rotayı yaptır mi dedi doktorunuz. Ben 2. Dozu yaptırmadım kanlı kaka sorunu yuzunden

İyi ki bişey olmamış ya ben ilk sizi duyuyorum bu durumda yaptıran doktorunuz risk almış ama sıkıntı olmamış çok şükür
Aynen çok şükür iğne ucu kadar bir kac kez geldi aşıdan sonra çok tuhaf ama benim bebeğimde ek gıdaya hatta sadece tadımlara başlar başlamaz kan fln kesildi önceden her bezinde kan vardı çok kötü bir durum her altini açtığımda korkuyla aciyordum Allah hiç bir anneyi evladiyla ve onların hastalıklariyla sınamasın

Bizimde öyle oldu zaten normali bu şekildeymis ek gıda alerjinin çözümü diyebilirim

Benimde k sekildeydi 2 ay boyunca her kakada kan geldi sonra ek gıda süreciyle birlikte azalmaya başladı bebeğiniz kaç aylık. Birde deri testi yaptırdınız mi bilmediginiz başka alerjisi olabilir
4.5 aylık bebegim.deri testi yapılmadı.kan hala var ama ben artık dikkat etmiyorum yediklerime.çünkü degişen bişey olmuyor
tesekkür ederim yorumunuz için.suan bebegim 4.5 aylık.ben diyeti bıraktım çünkü değişen bişey olmadı kakada.boşuna herseyden mahrum kalıp sütümün kalitesini azalttım.bebegimde huzursuzluk yok.suan sadece yumurtayı ve peyniri direkt yemedim. İnşallah bizim de geçer bu durum bi an önce.ne yedirdiniz öncelikle bebeginize acaba

Kabak çok iyi geliyormuş bagirsaklara iki günde bir kabak veriyorum. Kabak havuç bal kabağı muz patates tatlı patates elma armut hurma avokado pirinç unu irmik şu an sadece bunları yediriyorum 5. Ayına 4 gün kala başladım ben tadimlara bi 10 gün sonra da sabahları yeni vereceğim tadımı yaptırdım bi çay kaşığı kadar öğleden sonrada da bir öğün verdim. Simdi iki öğün ilerliyoruz. Yavaştan cay kaşığı kadar tadimlara başlayabilirsiniz inanın hemen toparlıyor umarım sizinde öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…