- 6 Şubat 2024
- 310
- 122
- 36
-
- Konu Sahibi endowarrior
4 Mayıs cumartesiKendi diyetimi takip edebilmek için bundan sonra burada ne yediğimi yazacağım.
5. Gün sabah kahvaltısı
Salatalık, zeytin, kızarmış ekmek, muz, armut
Ara öğün armut elma nektarin4 Mayıs cumartesi
Öğle
Patates kızartması, un helvası, ekmek
Akşam
Arpa şehriye çorbası, havuç salatası, pirinç pilavı
Gün boyu
6 kaka yaptı sabah ilk iki kaka ve 3 Mayıs 2 kaka kanlı
5 Mayıs cuma sabah 6.30 kaka mukuslu ve 4 5 yerinde nokta nokta kan varhavuç şüpheli gıda
Merhaba affınıza sıgınarak kaka resmi paylaştim normalde bebeğim 5 gunde bir kaka yapar dün yapmayinca fitil verdik ve bu şekilde yaptı bu kakada kan vs mukus göruyormusunuz çünkü bebeğim5 Mayıs cuma sabah 6.30 kaka mukuslu ve 4 5 yerinde nokta nokta kan varhavuç şüpheli gıda
Merhaba siyah iki tane nokta varya onlar kan mi baktınız mı ben peceteyle alip bakıyorum kansa belki oluyor zaten. Mukusta yine peçete yada pamukla kakasina dokunduğunuz da uzuyorsa vardır bana biraz mukus var gibi geldi ama benimki sizinkine göre çok daha mukuslu resim ekleyeyim bakın sizdeMerhaba affınıza sıgınarak kaka resmi paylaştim normalde bebeğim 5 gunde bir kaka yapar dün yapmayinca fitil verdik ve bu şekilde yaptı bu kakada kan vs mukus göruyormusunuz çünkü bebeğim
ormalde kas katı olur kakası
O siyah noktalar için çocuk doktorunuz ile görüşün bence kaka testi yapılsın kan olabilir gibi geldi bana. Bizim kan kırmızı sizinkinin rengi farklı başka biseyde olabilir o yüzden sormakta fayda varMerhaba affınıza sıgınarak kaka resmi paylaştim normalde bebeğim 5 gunde bir kaka yapar dün yapmayinca fitil verdik ve bu şekilde yaptı bu kakada kan vs mukus göruyormusunuz çünkü bebeğim
ormalde kas katı olur kakası
Sabah kahvaltisi ekmek zeytin muz elma5 Mayıs cuma sabah 6.30 kaka mukuslu ve 4 5 yerinde nokta nokta kan varhavuç şüpheli gıda
Evet sizin ki baya mukusluMerhaba siyah iki tane nokta varya onlar kan mi baktınız mı ben peceteyle alip bakıyorum kansa belki oluyor zaten. Mukusta yine peçete yada pamukla kakasina dokunduğunuz da uzuyorsa vardır bana biraz mukus var gibi geldi ama benimki sizinkine göre çok daha mukuslu resim ekleyeyim bakın sizde
Bakmadim peceteyle ama siyah noktalar benimde dikkatimi çekti cocuk doktorum mama verdi alerjik mamasi bebeğimMerhaba siyah iki tane nokta varya onlar kan mi baktınız mı ben peceteyle alip bakıyorum kansa belki oluyor zaten. Mukusta yine peçete yada pamukla kakasina dokunduğunuz da uzuyorsa vardır bana biraz mukus var gibi geldi ama benimki sizinkine göre çok daha mukuslu resim ekleyeyim bakın sizde
Testte doğru sonuç çıkmıyor zaten bağırsak tutulumlu alerjilerde o yüzden ihtiyaç duymamış olabilir. Bir süre diyet yapıp kaka tamamen düzelince yavaş yavaş diyeti açacaksınız eğer yine kan veya mukus olursa o zaman diyete uzun süre devam edeceksiniz bana böyle söyledi drBakmadim peceteyle ama siyah noktalar benimde dikkatimi çekti cocuk doktorum mama verdi alerjik mamasi bebeğim
İcmiyo yani tesk falan yapmadan direk teşhis koydu anlayamadim
Devlet hastaneleri de diyet veriyormu pekiTestte doğru sonuç çıkmıyor zaten bağırsak tutulumlu alerjilerde o yüzden ihtiyaç duymamış olabilir. Bir süre diyet yapıp kaka tamamen düzelince yavaş yavaş diyeti açacaksınız eğer yine kan veya mukus olursa o zaman diyete uzun süre devam edeceksiniz bana böyle söyledi dr
Veriyordur tabiki. Alerji bölümüne götürebilirsiniz yaşadığınız ilde varsaDevlet hastaneleri de diyet veriyormu peki
Akşam yemeği kabak ve pirinç pilavıSabah kahvaltisi ekmek zeytin muz elma
Ara öğün un helvası ekmek
Öğle yemeği dereotlu kabak yemeği (tavuksuz)
2. Kaka saat 10.00 kan yok mukus devam
6 Mayıs toplam 4 kaka saat 16.00 yaptığı kakada nokta kadar kan var. Kabak aşırı gaz yaptı malesef uzun süre yenmeyecek. Kaka aşırı sulu6 Mayıs pazartesi sabah 6 1 kaka kan yok. Siyah noktamsi bişey var
6 Mayıs kahvaltı zeytin ekmek elma muz6 Mayıs toplam 4 kaka saat 16.00 yaptığı kakada nokta kadar kan var. Kabak aşırı gaz yaptı malesef uzun süre yenmeyecek. Kaka aşırı sulu